dansand-cu-viataPe masura ce trec zilele, saptamanile, lunile si de curand anumiti ani, simtul de Observator se ascute in propria lui tacere si desigur, Trecere. Ochiul devine bolnav de o stationare prea lunga, petrecuta constant, frustrant si din ce in ce mai epuizant, intr-una sau alta dintre urgentele Vietii. Este o granita foarte subtire intre: ,,Imi traiesc Viata!” si ,,Viata care ma traieste!”.

Am pasit de ceva timp in Noua Paradigma, cu o perspectiva diferita asupra conectarii cu Sufletul – o intelegere mai ampla a realitatii Vietii. Desi inca nu pare deloc sa fie asa, constient sau inconstient, ne desfasuram in ritm propriu de pe trupurile fizice si subtile, bucatile de poleiala uzata a vechilor structuri care nu ne mai servesc. Tipare, obiceiuri, credinte, relatii, atitudini, atasamente, nevoi, dependente – toate se cer privite din unghiul unei proaspete rotiri. Catre Sine.

Ceva impinge sa ne schimbam carisma personala si pentru aceasta este nevoie de energie vitala si sustinere – contributia celor care – si ei – se predau Vietii in timp ce.. predau! De ce? Pentru simplul fapt ca si-au reamintit cum s-o faca, pentru ca este ceea ce ii insufleteste cel mai tare, pentru ca este modul in care se Servesc pe ei insisi si in acelasi timp isi implinesc Misiunea Personala.

Constant in acest curs, VIATA este lucrata, ademenita si curtata, scrisa si citita cu litera mare, subliniindu-se intelegerea ei ca si concept, urmarindu-se declarat alinierea si integrarea a Ceea Ce Este si mai ales a Ceea Ce Poate Fi in Ea.

Fizic. Respirativ. Meditativ. Instructiv. Conectiv. Aplicativ. In echilibru. Aici dam cate o trasatura fiecarei sectiuni din cursul Dansand cu Viata, pentru ca aceasta este coloana vertebrala pe care disc cu disc este creat. A se observa ca sunt sapte sectiuni si dupa cum stiti numarul 7 nu poate fi intamplator in nimic.. mai ales in Viata 🙂 El consta intr-o serie succesiva de intalniri saptamanale care au o platforma flexibila, motivanta si eficace! Exercitiile de Aliniere si Integrare poarta o amprenta ce permite participantului sa se conecteze la noua vibratie de vietuire mai congruenta cu alegerile Sufletului.

Ne este tot mai greu sa intretinem o frecventa armonioasa si datatoare de echilibru interior caci suntem inca tributari – in zorii abia crapati ai Lumii Noi – cu stres si efort zilnic, timp de ore in sir.

Iata ce propune – cu parti fixe si tematici in rotatie – o sesiune de 2 ore si jumatate (in tinuta legera si confortabila), in fiecare Vineri seara de la 7 fara zece, la sediul Centrului Equilibrium:

  • Exercitii fizice conduse – de incalzire si intindere pentru conectarea cu corpul, impamantare, taierea legaturilor energetice negative si intarirea antahkaranei – cordonul de energie care ne leaga de Suflet, Triada Spirituala si Monada. Durerea, dar si alte probleme de sanatate pot fi rezultatul blocarii energiei Chi. Exercitiile si miscarile libere au rolul de a creste fluxul acesteia in corp. Efectuarea lor regulata joaca un rol important in mentinerea aspectului sanatos si tanar. Sunt bine stiute beneficiile lor pentru intregul organism, fiind utile pentru cresterea nivelului de energie dupa o zi de lucru si ameliorarea durerilor de spate, mai ales daca munca noastra este statica.
  • Exercitii de practica respiratiei, compilate din mai multe tehnici, care sunt gandite sa activeze, vitalizeze si echilibreze corpul energetic, chakrele si fluidul vital al pranei in trup.
  • Meditatii ghidate, inspirate dintr-un program construit anume pentru formarea unei structuri umane psiho-rationale de intampinare si materializare a Noii Paradigme – curatare, echilibrare chakre, de vindecare, manifestare, asccensiune, conectare cu Sinele, practici esentiale zilnice, activare a tubului pranic etc.
  • Dezbateri interactive cu tema fixata. Ele se vor desfasura in cicluri de prezentare pe o problematica de interes imediat cum ar fi: Relatiile (cu sine, cu ceilalti, cu corpul, cu Viata), Sanatatea (fizica, mentala, emotionala si spirituala), Raportarea la Sinele Inalt si Divinitate, Ciclul Iubire – Acceptare – Compasiune – Iertare, precum si cel de Atasamente – Dependente – Tipare – Credinte limitative. Aceste lucruri se vor comenta intr-un mod propriu de prezentare, aducand in prim plan diferenta dintre felul in care traiesc si pulseaza ele in energia veche, reziduala si cea mai inalta viziune care serveste Binele.
  • Rareori gasim astazi, starea sau aplecarea de a privi, cuprinde si atinge pe Celalalt, dintr-o si intr-o emulatie calda, asertiva, fara patima. Suntem manati de interese fine si insiduoase, chiar si cei dintre noi preocupati de constientizarea starilor noastre in trecerea Clipei. Noi, cei oarecum versati si cu coatele tocite de atata teorie conspectata, ne trezim ca mereu mai este ceva loc pentru exercitii de aliniere si integrare pe aceasta tema a Iubirii neconditionate– doar de dragul de a trai conceptul lui “Frumos” si “Adevarat”, in esenta cuvintelor. Eu sunt un alt Tu – In Lak’ech. In acest exercitiu pozitionarea Inimii, orientarea mintii si starea fireasca a Sufletului determina sa oferim si sa primim Iubirea noastra catre ceilalti fara urma de interes.
  • Seara se termina cu o sesiune de relaxare energetica, prin diverse tehnici atent controlate si conduse, permitand weekend-ului sa se instaleze si sa se desfasoare in activitatile lui, intr-o stare mai zen, mai focusata si deschisa spre miracole!

Va asteptam alaturi de noi, in aceasta alegere a unei transformari dinamice constiente, in fiecare Vineri de la 18.30 (sau Joia, in saptamanile cu weekend-uri ocupate – urmareste anunturile din sectiunea Blog), la sediul Centrului Equilibrium – Cursuri si Terapii Integrative, in apropiere de statia de metrou Piata Muncii – Bucuresti. Intalnirile “Dansand cu Viata” nu presupun prezenta continua – temele abordate pot fi gasite si AICI.

Detalii organizatorice:

Sesiuni de lucru: trei ore, Vinerea incepand cu ora 18.30 – intalnirile “Dansand cu Viata” nu presupun prezenta continua.

Perioada: saptamanal

Cuprins: Conform cuvintelor cheie: Fizic. Respirativ. Meditativ. Instructiv. Conectiv. Aplicativ. In echilibru – exercitii fizice, practica respiratiei, dezbateri tematice, meditatii ghidate, sesiuni de relaxare. Toate acestea vor fi acoperite in segmente alternative de 15 – 45 minute, in functie de natura fiecaruia, abordand prin rotatie subiectele cuprinse in prezentare si toate cate ni se vor revela.

Suport de lucru: Toate conditiile de desfasurare optima la sala; ceai, cafea, apa; comunitatea inimilor deschise; indrumare specializata; spatiu sigur de exprimare individuala.

Investitie: 35 Lei/sesiune – dorim sa va cunoastem, sa ne cunoasteti, sa ne armonizam, sa crestem impreuna. O vom face numai daca rezonati cu ceea ce lucram si ne intalnim in Lucrare comuna.

Oferta: 100 Lei/ abonament, respectiv 4 sesiuni – daca tot sunteti dedicati, dam si noi o mana de ajutor 🙂 Pana acum nu am fost obisnuiti sa ne antrenam holistic, dar credem ca este cel mai potrivit moment pentru a incepe “fitness-ul” energetic care creeaza armonia Trup – Minte – Suflet.

Va asteptam cu drag!

Formular-de-inscriere

Pe curand!

Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *