Ca sa nu te tin in suspans iti dau raspunsul chiar in primul paragraf, prin ceea ce ne-a lasat cel mai cunoscut mistic persan, Rumi: “Fiecare dintre noi este creat pentru a face un anumit tip de munca. Si dorinta pentru a face acea munca a fost pusa in inima fiecaruia

Acum, dupa o pauza de o saptamana in care am avut bucuria sa urmez intensiv cursurile unuia dintre invatatorii mei preferati, Sal Rachele, revin cu vesti proaspete si continui seria postarilor pe tema Chemarea Sufletului.

In ultimul articol ti-am oferit pasii prin care poti sa faci doua dintre cele mai importante lucruri in acest sens, 1). Sa schitezi un PLAN pentru a-ti urma Chemarea Sufletului si 2). Sa obtii o lista cu emotiile negative de integrat si credintele limitative de rescris, pentru a-ti pune planul in aplicare. Daca nu ai facut inca acest exercitiu simplu, bucura-te de weekendul in care ne aflam, pentru a-l parcurge in maxim jumatate de ora.

In articolul de mai sus, am reluat in scris ceea ce am lucrat in webinarul de Martea trecuta, pentru ca inregistrarea lui nu a fost posibila. Marturiile primite ma fac sa cred ca si tie iti poate servi, de aceea ti l-am semnalat mai sus, pentru a-l avea in vedere zilele acestea.

„Multumesc pentru e-mailul primit. Am facut acest Exercitiu de constientizare urmand pasii indicati si cu surprindere am remarcat ca am asternut pe hartie, exact acele lucruri din fiecare categorie care ma framanta si as vrea sa se materializeze la un moment dat, pentru a experimenta o viata armonioasa din toate punctele de vedere. Interesant exercitiul acesta care imi da de gandit, cum pot face sa dispara toate acele liniute insirate pe foaie. Multumesc!” – Mihaela N.

„In webinarul de azi as dori sa abordezi si aspecte despre vibratia banilor, energia lor si mai ales cum sa ne stabilim relatia cu banii pentru a lucra in sensul abundentei. Mi-am identificat convingerile negative despre bani, am lucrat la ele si situatia s-a îmbunatatit considerabil si as vrea sa merg mai profund in acest sens. Multumesc pentru tot ce faci!” – Elena M.

„Am vazut primul webinar si am fost incantata de explicatiile simple pe intelesul nostru, am reusit sa gasesc multe programe din copilarie referitoare la bani si credinte limitative, insa nu l-am vazut pe cel din seara asta! Este posibil sa il urmarim pe canalul Dvs de youtube? Multumesc, cu drag!” – Mihaela B.

Dorintele iti sunt indeplinite, mai ales cand mi le transmiti si in plus, depinde si de mine sa contribui la asta 🙂 Iata asadar, inregistrarea celui de-al doilea webinar, de Joi 23 Mai – si chiar daca s-a intrerupt la sfarsit, cand sa trecem impreuna prin exercitiul “Juramant de saracie”, il gasesti si pe acesta AICI, conform promisiunii din timpul transmisiei.

Apasa pe imaginea de mai jos pentru a accesa webinarul in care cel mai mare accent l-am pus pe vibratia banilor si legatura dintre acestia si spiritualitate. Este in regula sa iti doresti abundenta? Te poti bucura de banii imprumutati? Cum ne stabilim relatia cu banii pentru a lucra in sensul abundentei? Au banii o vibratie “joasa”?

 

Dupa o saptamana intreaga in care am “unit punctele”, intelegand de ce am fost atrasa de aceste subiecte in ultima perioada, de-abia astept sa revin Luni cu noi surprize.

Asadar, ce ai de facut pana atunci este sa:

  • Faci exercitiul de constientizare descris AICI (ca sa iti schitezi un PLAN pentru a-ti urma Chemarea Sufletului si sa obtii o lista cu emotiile negative de integrat si credintele limitative de rescris)
  • Urmaresti AICI webinarul in care am vorbit despre vibratia banilor si legatura dintre acestia si spiritualitate
  • Faci exercitiul EFT propus AICI, pentru a vedea in ce masura ai facut in perioada copilariei, legaminte care nu iti mai servesc.

Iti multumesc ca dai mai departe!

Cu drag, pe curand!

Liliana

infobliss.ro

eliberareemotionala.ro/

facebook.com/liliana.stanciu

facebook.com/EliberareEmotionala

youtube.com/user/EliberareEmotionala

PS – Trimite-mi gandurile tale cu privire la aceste instrumente de lucru, masura in care te ajuta si/sau ce nevoie de informatii suplimentare a aparut ca urmare a aplicarii lor. Dincolo de buna mea intentie, ceea ce te serveste cu adevarat este masura in care iti ofer exact ce ai nevoie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *