Principalul set de credinte in ceea ce priveste banii este “descarcat” de noi in jurul varstei de 6-7 ani – poate chiar pana la 8 – si il preluam din familie, din comunitate, prin ceea ce se numeste “legatura tribala”.

Chakra este un cuvant din limba sanscrita si se traduce prin roata sau cerc. Este un concept filozofic care se refera la vartejuri in forma de cerc, altfel spus, puncte energetice care exista in corpul uman, conform medicinei traditionale indiene.

Omul comunica cu sistemul inconjurator prin intermediul chakrelor. Ele asigura permanent, un schimb de energii subtile care au rolul de a mijloci comunicarea in orice situatie, dar in acelasi timp sunt considerate si nivele de constiinta diferite.

Exista un sistem de 7 chackre, dintre care primele 4 pot fi considerate responsabile de asa zisele energii “joase”, din care banii sunt considerati a face parte.

Chakra intai, sau Chakra Radacina se refera la energiile aferente a tot ceea ce este solid in viata noastra, partea materiala, tot ce tine de supravietuire, siguranta, securitatea si legatura stransa cu familia si comunitatea. Toate acestea sunt afectate de bani, in viata noastra.

Una dintre cele mai puternice metode de eliberare a blocajelor energetice este vizualizarea, de aceea vom face o sesiune de relaxare in care ne vom conecta la imaginea noastra din copilarie si vom observa cat de mult rezonam cu acea imagine. Sursa de inspiratie a acestui exercitiu este programul 7 Nivele de Abundenta creat de Margaret Lynch si ne poate ajuta in identificarea propriilor tipare limitative.

Cat de mult se potriveste imaginea a ceea ce s-a intamplat in copilaria ta, cu realitatea financiara din prezent? Nu ne referim in general la Abundenta, ci in mod concret, la bani, venituri si facturi.

De obicei, apar 3 situatii:

1. Cea in care vedem (simtim, auzim, mirosim – indiferent de simtul cu care percepem) este legat de lipsa, teama si programarea saraciei, astfel incat ne dam seama ca la un anumit nivel, am jurat loialitate familiei, le-am onorat eforturile si astfel, preluam aceleasi tipare in viata noastra

2. Cea in care nu ne place deloc ce vedem/amintim/simtim legat de acest subiect, de parintii sau educatorii nostri in legatura cu banii, asa ca ne-am jurat ca nu vom fi niciodata la fel, dar rezistenta noastra face ca energia sa mearga inspre aceleasi tipare de saracie, deci trebuie eliberate si in acest caz

3. Am crescut in abundenta, dar pastram amprenta dezaprobarii celor din jur si credinta ca nu suntem iubiti daca avem bani (avem bani, dar nu si iubirea – cel putin, nu in “limbajul” sufletului nostru)

Parcurge pasii descrisi in exercitiul audio AICI si vezi in ce masura sunt aceste tipare valabile si pentru tine (asculta fisierul direct sau descarca-l dand click-dreapta pe cuvantul AICI)

Da mai departe pentru a-i ajuta si pe altii, sa elibereze din emotiile negative legate de bani si sa-si rescrie credintele care nu ii mai servesc.

Cu drag, pe curand!

Liliana

infobliss.ro

http://eliberareemotionala.ro/

facebook.com/liliana.stanciu

facebook.com/EliberareEmotionala

youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Vezi AICI webinarul in care am vorbit despre vibratia banilor si legatura dintre acestia si spiritualitate, in care am propus exercitiul de mai sus.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *