Du-te in Prezent, acolo unde CREZI ca esti acum, dar nu esti cu-adevarat.

Acum esti AICI si ACUM, in siguranta, “vorbind” cu mine/ citind/ ascultand – nu exista nici o tradare, nici o nedreptate, nici o trauma, nici un pericol prin care sa treci. Totusi, ai adus cu tine toate astea – exact in masura in care ele au existat in trecutul tau – si te plimbi cu ele prin viata ca si cum inca ti se intampla in fiecare clipa – ca si cum tatal e inca violent sau mama secata de orice putere de a-si manifesta iubirea, ori invers – chiar nu mai conteaza..

Ceea ce conteaza cu-adevarat este ca suntem in permanenta insotiti de aspectele noastre ranite – variantele noastre afectate intr-un fel sau altul de ranile parintilor si educatorilor nostri. Exact ca atunci. Cu multi ani in urma. Atunci cand am avut nevoi si nici macar nu am invatat sa ni le exprimam. Atunci cand aceste nevoi de baza nu au fost implinite. Atentie, valorizare, afectiune, ingrijire, liniste, iubire, prezenta, pace. Lucruri mult mai importante decat o farfurie cu mancare si un acoperis de-asupra capului.

Copilul care-ai fost te va insoti de-a pururi! E treaba ta acum, daca el mai are nevoi neimplinite sau nu. Cei care-au fost implicati in Povestea ta, si-au facut treaba. Cu varf si indesat chiar, in unele situatii. Ti-au fost Invatatori. Ti-au adus Daruri. Te-au intarit – doar asa se si spune ca “ce nu te omoara, te intareste!” 🙂

Probabil ca inainte de orice, responsabilitatea noastra este cu-adevarat cea mai importanta fata de propriul copil interior. Nu imi explic altfel, emotiile negative pe care le incercam la tot pasul, chiar si atunci cand intelegem cu mintea “cum stau lucrurile”, dar corpul nostru nu stie inca sa “descarce” tot bagajul emotional.

Pai de unde sa stie?! Nu e treaba lui s-o descarce. Treaba lui este sa-si asiste partea aflata in suferinta. Aspectul pe care il insoteste inca din prima clipa in care acesta a suferit, din prima clipa in care a avut nevoi neimplinite. Acea Parte, Copilul Interior este “clientul”. El este cel care are nevoie de vindecare. De ingrijire, de atentie, valorizare, afectiune, liniste, iubire, prezenta, pace. Iar TU esti cel care i le poate da. NIMENI altcineva.

Eu pot fi un facilitator – si multi altii, de asemenea. Asa ca iti facilitez acum aceasta intalnire. Cu TINE. Imbratiseaza-ti adesea Copilul Interior – te-a asteptat atat de mult, iar acum chiar e momentul ideal sa va reintalniti. Ofera-i tot ce i-a lipsit vreodata. Esti SINGURUL care o poate face.

Dana Soroceanu este un alt facilitator. Este practician Reiki si maine imi finalizeaza seria de 21 sedinte de transmisie prin acest sistem fabulous de terapie energetica in care se foloseste Energia Universala. Nu pot descrie doar in cuvinte, trairile din ultima luna. Tot ea mi-a semnalat si tradus acest material al lui Sophie Riehl, in care te poti intalni cu TINE – “cel care te astepti” de ani de zile! Descarca exercitiul meditativ AICI (click-dreapta pe cuvantul “AICI”) si fa-ti-l prieten de Drum!

Cu drag, pe curand!

Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *