Daca e de interes si pentru tine, ma bucur sa iti trimit aceste doua vesti.  E raspunsul pe care l-am dat celor care mi-au scris, intrebandu-ma punctual:

 

Prima intrebare:

  1. “Sunt interesata sa fac cursul EFT 1 si 2 din 21-23 august. Se mai tine? si daca, da unde este exact adresa, ca sa imi caut si cazare. Nu am stiut daca sa ma inscriu cu minunile astea de evenimente. Ma gandeam ca poate nu se tine cursul fizic, poate se tine online sau deloc..”

Raspuns: Se tine si mai sunt 2 locuri disponibile. Daca simti chemarea, scrie-mi la info@eliberareemotionala.ro si vom face astfel incat sa poti ajunge, chiar daca ti se pare ca esti “pe ultima suta de metri”. Este singurul curs care NU se poate tine online si vei intelege de ce.

Aproape ca nu mai am cuvinte pentru a fi avocatul acestei metode de lucru, asa ca las activitatea mea sa vorbeasca pentru a te inspira si incuraja. Tot ce vreau sa spun, fara a ma teme ca exagerez, este ca nici viata ta nu are cum sa mai fie la fel dupa acest curs.

 

A doua intrebare:

  1. “La mine nu functioneaza linkul de inregistrare la webinarul gratuit Cum sa iti asiguri Echilibrul, prin Lucru energetic pe Chakre” de Miercuri, 19 August ora 19.00”

Raspuns: Daca nu ai reusit pe pagina http://eliberareemotionala.ro/webinar intra direct pe link-ul https://event.webinarjam.com/register/12/51wzzhq (este posibil ca dispozitivul de pe care incerci sa nu recunoasca noul link, daca l-a memorat pe cel al webinarului anterior).

Incearca de pe telefon si/ sau de pe laptop, astfel incat sa vezi unde il poti accesa si scrie-mi la info@eliberareemotionala.ro daca nu reusesti deloc, astfel incat sa te introduc eu in baza de date (sper totusi sa poti reusi, astfel incat sa fac si eu fata cererilor voastre).

 

 

Cu mult drag, pe curand!

Liliana

 

 

PS – Asadar, in acest scurt mesaj ti-am propus ca:

  • Maine sa-ti largesti perspectivele si sa-ti asiguri Echilibrul, plonjand in Lucrul Energetic pe Chakre – vezi link-ul aici: https://event.webinarjam.com/register/12/51wzzhq
  • Iar in weekend sa te Eliberezi de Bagajul Emotional prin Cursul EFT Nivel 1&2 si sa integrezi tot ceea ce pana acum ai simtit ca greutate sau suferinta.

 

Recunosc ca sunt promisiuni mari, dar crede-ma ca le fac fata! Si tu la fel ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *