RelaxareCand putem diminua din zgomotul de fundal datorat tumultului vietii noastre, avem mai multe sanse sa fim constienti de momentele de revelatie. Cea mai buna cale de a stimula gandirea creativa este pur si simplu sa gasim un mod de a ne relaxa. Asa au luat nastere cele mai grozave idei din istorie.

Isac Newton a gandit teoria gravitatiei in timp ce statea intr-o livada. Galileo a gasit modalitatea masurarii timpului cu ajutorul unui pendul, cand statea linistit intr-o biserica. Structura atomului a fost gandita de Niels Bohr, in timp ce se uita la caii de curse. Intr-o stare relaxata a mintii, oamenii au avut de-a lungul timpului, idei care au schimbat lumea.

E timpul sa ne reamintim asta! Doar atunci cand oprim miscarea, putem vedea cu claritate directia in care ne indreptam. Doar iesind din ritmul cotidian, ne putem determina prioritatile absolute, poate chiar si numai oferindu-ne cateva minute in care sa stam linistiti – doar cu noi insine.

Si oare nu e mai important sa vedem incotro ne indreptam, decat sa ne gandim in permanenta de unde venim? Iar pentru ca legatura dintre cele doua momente in timp se face prin ceea ce numim Prezent, relaxarea este practica ideala prin care reusim sa ramanem conectati la cea mai importanta realitate din viata noastra, momentul ACUM.

In urma cu cincisprezece ani, am participat la primul modul al Metodei Silva. Imi amintesc si-acum cat am plans ajungand acasa, dupa prima zi de curs. De bucurie si de ciuda parca, in acelasi timp. Eram atat de contrariata! Mie de ce nu-mi spusese nimeni ca exista aceasta stare? Relaxare?! Cum adica, timp de 33 de ani eu n-am stiut ca exista in aceasta forma? Dar a urmat a doua zi de curs si astfel am putut sa las in urma amintirea faptului ca functionasem pana atunci, doar ca un arc intins.

Metoda Silva ne ajuta in orice situatie de viata ce presupune o programare mentala sanatoasa, astfel incat sa ne dezvoltam armonios. Ea ne ajuta in controlul stresului, in dezvoltarea unor tipare pozitive de gandire, invatarea accelerata, controlul obisnuintelor si in general, tot ceea ce poate fi obtinut printr-o minte clara, sanatoasa si puternica.

As vrea sa nu mai fie oameni care nu stiu ca se pot ajuta singuri, dar probabil ca fiecare afla la timpul potrivit. Eu fac tot posibilul sa duc vestea asa ca i-am solicitat Dr.Sorin Salajan cateva detalii cu privire la urmatorul curs Silva Life System – le puteti urmari aici:

Sa va fie cu folos!

Bucurii si spor in toate bune,

Liliana
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Nota: Puteti prelua integral sau partial acest material, mentionand link-ul catre articol si il puteti republica in conditiile in care includeti autorul si sursa, lasand intacte celelalte link-uri din postare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *