In ultima vreme, intalnesc – tot mai mult – subiecte legate de Abundenta! Sigur, de multe ori, despre lipsa ei, dar tot mai des – si despre pregatirea ei, planificarea, invatarea si .. „exersarea” ei.

Tocmai am vizionat un material de pe site-ul prietenilor nostri de la http://GetInspired.Tv si marturisesc ca m-a miscat profund. Documentarul http://vimeo.com/25068321 se refera la felul in care primim – din ce in ce mai mult – mesaje din alte dimensiuni ale Universului, dar nu numai acest lucru este important in mesajul de fata – in fond, subiectul este apreciat de fiecare, in mod individual, in functie de ce simte.

Ceea ce am remarcat insa, este modul unitar in care toata lumea – ca este vorba de persoane care fac channelling sau deopotriva, oameni de stiinta care studiaza fizica cuantica – explica sintagma „Energia urmeaza Atentia!”.

Gasiti mai jos, extrasul catorva idei din acest documentar, cu care am rezonat profund, raspunzand la intrebarile:
– Avem nevoie sa „invatam” Abundenta?
– Avem nevoie de deblocari emotionale si inlocuirea credintelor limitative in ceea ce priveste prosperitatea, cu elemente puternice, care sa ne sustina?
– Avem nevoie de training si exercitii energetice, daca vrem sa ne mutam intr-o zona de confort financiar?

 

„Intelegem ca banii reprezinta unul din simbolurile Abundentei pe planeta si asta este foarte bine, puteti avea cati bani doriti 🙂 ! Dar important este sa va relaxati cu privire la ideea ca acestia trebuie sa vina intr-un anume fel, pentru ca atunci, deschideti usa prin care Abundenta poate veni in toate celelalte forme, pentru a va permite sa faceti ce trebuie sa faceti, cand trebuie sa faceti. Aceasta poate insemna ca uneori, pur si simplu, vi se poate oferi un cadou – si asta este tot o forma a Abundentei, pentru ca ati creat o realitate care are o usa deschisa catre a accepta ideea ca vi se poate oferi ceva fara nici un efort din partea voastra”

 

„Societatea va va spune ca trebuie sa faceti x, y, z pentru a obtine un anumit rezultat si noi va spunem ca asta nu este adevarat. Starea voastra vibrationala trebuie sa fie in aliniament!

Ideea este de asemenea, sa va analizati sistemul de credinta care ar putea rezista ideii de Abundenta. Persoana este conditionata la un anumit nivel al abundentei sau al non-abundentei. Asta depinde de conditionarile pre-existente ale parintilor, asa ca ele sunt primul lucru la care trebuie sa va uitati.

De exemplu, sunteti crescuti cu tot felul de sisteme de credinte contradictorii despre bani, cum ar fi:
–       Iubirea banilor este radacina tuturor rautatilor, si:
–       Nu vei avea succes decat daca vei avea multi bani
Cum puteti permite acestor doua lucruri sa co-existe, fara sa fiti confuzi?”

 

„Conditionarea determina care sunt sistemele de credinta si ce stocheaza subconstientul, iar daca acolo exista limitari atunci aveti nevoie sa vindecati acea neintelegere, pentru ca toti oamenii merita si au ca drept din nastere, Abundenta!

Este doar o chestiune de a o recunoaste, de a o poseda, de a o intelege si de a o crede.

Multi oameni care cred „Nu voi avea succes decat daca am multi bani” dar de asemenea, cred ca „voi deveni un lacom daca voi avea multi bani”, poate nu-si vor permite niciodata, sa devina bogati fizic. Asta intrucat, pentru ei, este mult mai important sa fie persoane bune si nu, rele.

Ideea nu este ca trebuie sa devii mult mai abundent decat esti, ideea este sa iei contact cu acel ceva in care spui ca esti abundent. Si astfel, daca esti abundent in lipsuri, vei experimenta o abundenta in lipsuri.”

 

„Acum aveti un conflict intre umanul limitat si fiinta sufletului. Sufletului nu-i prea pasa neaparat, de toate slabiciunile umane. Nu conteaza pentru el, nu conteaza ca nu ai platit chiria, cum nu conteaza nici daca esti multi-milionar. Aceste lucruri il intereseaza numai pe aspectul uman. Sufletul este interesat de constiinta, care inseamna constientizare, spiritului ii pasa de fericirea de a fi, cu alte cuvinte, de a experimenta ceea ce este in fata voastra.”

 

„Gandul creeaza forma, dar starile voastre emotionale vibreaza in fiinta, deci orice emanati emotional, veti primi energetic si pentru ca realitatea fizica reflecta emotiile, daca au frecvente joase, atunci asta primiti inapoi.”

 

„Sufletul ar prefera sa aiba – mai degraba – o experienta proasta, decat nici o experienta. Acele persoane care incearca sa fuga de experimentarea unor lucruri, nu fac decat sa-si frusteze sufletul.”

 

„Orice vibratie emanati, orice frecventa creati sau generati, determina absolut, orice experienta va este reflectata inapoi din realitatea voastra – pentru ca realitatea fizica nu exista separat fata de definitia voastra despre ea. Cei care studiaza fizica cuantica, incep sa vorbeasca despre acest lucru.

Deci realitatea fizica este asemenea unei oglinzi. Orice lucru pe care-l oferiti, in orice forma, va oferiti voua insiva. Indiferent cum va definiti si identificati pe voi, se va reflecta inapoi la voi din realitatea voastra, astfel incat sa hotarati daca doriti sa retineti acea idee si acea frecventa sau daca doriti sa o schimbati.”

 

„Voi va creati fiecare parte a realitatii voastre, de la nastere pana la moarte si ce se afla intre ele. Din nefericire, vasta majoritate a oamenilor isi irosesc energii valoroase si pretioase alergand dupa lucruri marunte.”

 

„Din perspectiva noastra, cea mai eficienta cale pentru a va schimba realitatea este sa luati contactul constient cu credintele care au creat realitatea pe care o experimentati acum. A afla care este acea credinta, sa o identificati, sa o definiti – va va oferi recunoasterea constienta a ceea ce v-a generat realitatea voastra.

Odata ce ati identificat credinta, atunci o puteti intelege ca mecanismul care a generat reflectia pe care o experimentati. Si odata ce recunoasteti si definiti acel mecanism, il puteti apoi inlocui cu credinta care va serveste. Aceasta va crea realitatea la fel de eficient ca si credinta veche.”

 

„Cand viata voastra se schimba astfel, sa nu fiti surprinsi ca se intampla asta. Acesta este unul din lucrurile care uimeste oamenii cu care am lucrat: oamenii cer schimbarea si apoi vietilor lor incep sa se schimbe si apoi ei se sperie pentru ca pierd tot acel vechi bagaj, pe care l-au tot purtat si intra in frica..

Dar intelegeti ca, asa cum schimbarile incep, exista o evolutie a energiei, o curatenie a casei, o „aruncare” a vechiului, pentru a face loc noului din voi.”

 

„As putea spune ca este asemanator cu trimiterea comenzii catre Univers: urcati scarile pana la acoperisul cladirii si va trimiteti bumerangul (dorinta) in Univers – aceasta este comanda voastra; astfel, va pozitionati la un anumit nivel de frecventa aici, apoi incepeti sa va ingrijorati ca bumerangul nu s-a intors inca: „Probabil ca nu il merit, probabil ca nu-l voi mai primi”. Astfel, „coborati” cate un etaj si cand vine bumerangul inapoi, nu mai sunteti pe acoperis. Ati coborat de pe scara frecventei, unde acesta exista. Deci trebuie sa va mentineti la acelasi nivel la care va aflati cand faceti comanda (lansati dorinta)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *