Asa cum anuntam in urma cu cateva zile, am lucrat in aceasta perioada la o meditatie de conectare cu Avatarul Christic al Erei Varsatorului, pentru curatarea programarii din Era Pestilor si primirea noilor Binecuvantari de Lumina. Transmisiunea este facuta de Steve Nobel pe care l-am descoperit la recomandarea unei prietene dragi, in urma cu aproape un an.

I-am scris lui Steve pentru a-i solicita acordul traducerii si inregistrarii acestui exercitiu meditativ, pentru ca am vrut sa ma asigur ca si versiunea in limba romana va fi amprentata de energia transmisiunii originale – si o sa vezi exact la ce ma refer, cand iti oferi darul de a asculta aceasta meditatie:

Nu mai departe de saptamana pe care tocmai am incheiat-o, in doua discutii diferite mi s-au relatat suferinte emotionale iesite la suprafata – precum spuneau interlocutorii mei, “nu stiu de unde – parca nu sunt suferintele mele, lucrez de atatia ani la aceste aspecte si credeam ca le-am rezolvat, dar ele revin din cand in cand si parca mai violent chiar, cateodata”.

Ca sa ne linistim cu aceasta nevoie permanenta de a “ne repara definitiv” accentuez inca o data ca nu asta e Planul potrivit in care sa cautam perfectiunea, respectiv “repararea” imperfectiunii.

Am venit aici pentru a invata sa lucram cu energia si a ne reaminti rolul de co-Creatori. E bine sa tinem cont ca acest aspect pe care il numim “eu” este o manifestare ingradita de legile densitatii acestui Plan, astfel incat sa alegem pozitionarea lui “Eu”, din perspectiva Inalta..

Daca ne e mai usor asa, hai sa spunem ca suntem mesageri ai Spiritului – am coborat in 3D (atentie, nu am “cazut”), colectand date si experimentand, astfel incat sa transmitem toata aceasta traire, inapoi aspectelor noastre mai Inalte, de care niciodata nu am fost separati.

Pentru ca personal, am simtit nevoia unui exercitiu puternic de Curatare a negativitatii si primire a Codurilor de Lumina, am extras din meditatia de mai sus secventa pe care am considerat-o potrivita, astfel incat sa o putem practica cu usurinta, ori de cate ori avem nevoie. Gasesti AICI varianta audio (click-dreapta pe cuvantul “AICI” pentru descarcare/salvare) sau varianta YouTube:

Cu ocazia acestei transmisiuni, Steve Nobel spune: “In urma cu 2000 de ani, Avatarul Christic al Erei Pestilor a plantat o Samanta de Lumina in profunzimea matricei 3D. Acest lucru a facut posibila accesarea sporita a Luminii si in egala masura, a deschis spatiu pentru mai multa volatilitate si haos in timp ce Lumina expansiona in interiorul paradigmei din vechea densitate.

In prezent traim vremurile promise ale Ascensiunii – reintoarcerea Avatarului Christic al Erei Varsatorului. De aceasta data ea nu se refera la un Invatator al umanitatii, ci la o Trezire Colectiva in Constiinta.

In aceasta transmisiune, te vei conecta cu propria poveste karmica personala in legatura cu Avatarul Christic al Erei Pestilor, pentru a curata toate programele karmice, contractele la nivel de suflet, traumele si interferentele. Acest proces te va ajuta sa te deschizi catre partea finala a transmisiunii, pentru a te conecta la energia Avatarului Christic al Erei Varsatorului.”

Hristos a Inviat!

Si chiar asa si Este! La fel de adevarat e ca impreuna cu El, putem simti bucuria de a fi Vii, in fiecare clipa.

Alege totusi, sa cureti orice programare karmica ramasa in legatura cu ultimii doua mii de ani, astfel incat sa mergem mai departe, in Gratie si Usurinta.

Te rog, da mai departe acest mesaj!

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *