Mi s-a strans un pic stomacul, inca de cand am scris titlul, asa ca mai bine refrazez de la inceput: nu rezonez cu “a ajuta”, dar e o tema care imi este solicitata in mod frecvent. Si o sa intelegi din materialul video de mai jos, de ce “a sustine”, daca nu cumva chiar “a inspira”, “a activa” sau “a fi catalizator” este de fapt, adevaratul “ajutor” pe care il oferim celorlalti.

Totusi pentru ca avem solutii practice pentru aceasta tema, indiferent cum este pusa intrebarea, apasa pe imaginea de mai jos pentru a deschide inregistrarea in care vorbesc despre 3 abordari, 2 greseli frecvente si cea mai importanta parte din lucrul “surogat”:

Si poate ca felul in care formulam titlul temei este exact cel care ne ofera perspectiva extinsa a lucrului surogat. Astept sa imi spui cum vezi tu lucrurile.

Intre timp, ne intalnim in weekendul acesta, 10-12 Iulie la Cursul EFT Nivel 1&2, respectiv in 23-26 Iulie, in 4 zile de lucru extins cu metoda Matrix Reimprinting (poti participa daca ai parcurs EFT Nivelul 1&2, cu orice trainer acreditat din tara sau strainatate), astfel incat sa realizezi cat e de important sa aplici corect tehnici simple, dar extrem de eficiente pentru eliberarea emotionala si reprogramarea mentala.

 

Iti multumesc ca dai mai departe, pentru a impartasi in continuare, astfel de instrumente si constientizari!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Tocmai am dat de un testimonial din ciclul ”Vindecator nu este cel la care mergi pentru vindecare, ci acela care te ajuta sa-ti gasesti propria Cheie de Autovindecare”, pe care l-am primit mai demult, dar cred ca sustine aceasta postare:

„Draga Liliana, iti scriu pentru a-ti spune ca dupa weekendul Cursului EFT, ma simt pur si simplu fericita si linistita, independent de ce se petrece in jurul meu! Iti sunt infinit recunoscatoare pentru ca ai facilitat schimbarea asta in mine! A meritat toti banii!! Zambesc pana la urechi si ma bucur pana in talpi! Multumesc ca esti si ca ne-am intalnit!!”

Si eu zambesc pana la urechi, de partea cu „A meritat toti banii!” 🙂 Bineinteles ca merita! atunci cand ne dam seama ca NOI meritam, toate rezultatele pe care le obtinem atunci cand realizam Cine suntem cu adevarat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *