Am inceput sa scriu acest mesaj, cu intentia de a ma adresa Practicienilor EFT deja acreditati in Romania, dar realizez ca sunt multi altii care considera posibilitatea de a li se alatura, iar informatia in acest caz este la fel de valoroasa.

Ti-am spus inainte de plecare ca am intrat in linie dreapta cu pregatirile unui eveniment cu totul deosebit, ce are loc la inceputul lunii Aprilie, intre 06 si 09 mai exact. Karl Dawson va sustine atunci pentru a treia oara in Romania, dar si pentru ultima data in tara noastra, workshopul anual “Reprogramarea Matricei Informationale”.

Ce mi se pare fascinant este ca la doar cateva zile dupa plecare, regasesc intr-un alt colt de lume, exact aceleasi instrumente de lucru, ca sa nu mai vorbesc de trairile interioare ce ce petrec intr-o Matrice despre care voi povesti la finele acestei experiente. Nu mi-a venit sa cred cand intr-un grup de lucru format din 17 persoane din intreaga lume, cativa vorbesc in mod obisnuit despre “tapping”, iar in primul workhop am fost condusi in Matrice, pentru a ne intalni cu unul dintre echo-urile noastre

Vor urma cu siguranta si alte mesaje depre Matrix Reimprinting (Reprogramarea Matricei Informationale), dar astazi vreau sa raspund foarte precis la cateva intrebari importante pe care cu siguranta mi le-ai adresa si tu pentru a afla mai multe detalii:

 

Ce este Reprogramarea Matricei Informationale (Matrix Reimprinting)?

Daca ai citit cartea cu acelasi nume, probabil ai observat ca a fost tradusa sub numele Reprogramarea Matricei Mentale. Merita totusi sa facem acum distinctia si sa spunem din start ca este vorba despre Matricea care include in intregime toate aspectele existentei, fara a ne limita la cel mental si ca este mult mai corect sa spunem ca ne referim deopotriva la emotie si energie, impreuna cu apectul mental, deci Informatie ar fi cuvantul potrivit.

Matrix Reimprinting este un procedeu ce iti poate revolutiona atat lucrul cu clientii (daca esti deja Practician EFT sau orice alt terapeut, coach sau practician al altor tehnici de dezvoltare personala), dar si transformarea propriei tale vieti. Este o metoda inovativa, o tehnica a Psihologiei Energetice, care combina EFT cu ultimele descoperiri din fizica cuantica si din noile stiinte: epigenetica si noua biologie.

 

Cum functioneaza Reprogramarea Matricei Informationale (Matrix Reimprinting)?

Metoda se bazeaza pe teoria psihoterapeutica traditionala cu privire la trauma. Pentru ca aceasta sa se produca (indiferent ca vorbim depre trauma cu “t” sau cu “T”) nu este nevoie decat de o situatie in care ne simtim neputinciosi si/ sau in care sa simtim ca ne este amenintata viata (intensitatea amenintarii depinde de varsta si de capacitatea noastra de a-i face fata).

De exemplu, in cazul unui copil, faptul ca un parinte ii spune ca e prost, urat, rau sau lenes acest lucru il poate traumatiza serios chiar si pentru intreaga viata. Pe de alta parte, pentru un adult amenintarea ar putea sa apara in urma unui eveniment major: un accident rutier, despartire, pierderea cuiva drag, abuz fizic, psihic, emotional sau la aflarea unui diagnostic grav.  

Matrix Reimprinting ne ofera posibilitatea de a ne rezolva experientele neplacute din trecut (traume cu “t” sau “T”) nu prin inlocuirea trecutului, ci prin schimbarea perceptiei asupra vechilor amintiri ce ne-au provocat suferinta. Ce este chiar mai important decat atat, prin schimbarea perceptiei realizam amprentarea cu noi emotii si credinte ce ne sustin in rezolvare si crestere.

Cu siguranta te va bucura sa afli ca metoda Matrix Reimprinting reprezinta una dintre cele mai puternice si eficiente tehnici de eliberare emotionala si transformare care poate aduce rezultate spectaculoase intr-un timp extrem de scurt.

 

Cine este Karl Dawson si de ce este important ca el sustine acest workshop?

Karl Dawson este creatorul tehnicii Matrix Reimprinting, dar si unul dintre cei 29 de Master EFT din lume. E bine sa stii ca in ultimii 15 ani a ajutat mii de oameni sa se vindece emotional si fizic, folosind tehnici de eliberare a stresului si a traumelor din sistemul lor energetic.

Karl este autor de carti, trainer si sustine cursuri si conferinte in intrega lume, de multe ori alaturi de alte personalitati mondiale: Bruce Lipton, Dawson Church, Carol Look, Gregg Braden, Caroline Myss, Dr. Rupert Sheldrake si altii.

Ca trainer international, Karl a infiintat Academia EFT & Matrix Reimprinting (EFT-MRA) pentru a facilita si altora obtinerea calitatii de practicieni si traineri EFT si Matrix Reimprinting in intreaga lume. Dar mai importanta decat toate acestea este calitatea sa de OM, empatia si finetea cu care transmite mai departe invataturile in care crede.

 

Ce beneficii are folosirea Metodei Matrix Reimprinting?

Deprinzand lucrul cu Reprogramarea Matricei Informationale vei putea aplica cu succes metoda fie in lucrul cu clientii, daca deja esti Practician acreditat EFT, fie in lucrul cu propriile tale emotii negative (nemultumirea, frica, grijile exagerate, invidia, gelozia, tristetea, neincrederea, nehotararile si altele asemenea). Astfel:

  • Vei identifica cu rapiditate traumele
  • Vei ajunge rapid la esenta problemei si vei putea lucra cu clientii tai aplicand o tehnica blanda si usor de folosit
  • Vei transmite corpului mesajul ca trauma a fost depasita
  • Vei continua ceea ce ai realizat cu EFT, reprogramand convingeri pozitive pe un teren fertil

Toate astea se vor intampla fara sa fie nevoie de retrairea traumei, iar in plus castigurile secundare iti vor permite sa acumulezi intelepciune si sa ierti ceea ce este de iertat si transformat.

 

Ce conditii trebuie indeplinite pentru a participa la acest curs?

Este necesara obtinerea acreditarii de practician EFT Nivel 1 si 2 pentru a participa la cursul Matrix Reimprinting sustinut de Karl Dawson, pentru ca se folosesc abordari EFT dar si pentru ca este necesara intelegerea temeinica a modului in care functionam din punct de vedere energetic.

Cursul de Practician acreditat Matrix Reimprintig se organizeaza numai o data pe an in Romania, in luna Aprilie fiind pentru a treia oara cand Karl Dawson ne viziteaza tara.  Daca doresti sa devii Practician Matrix Reimprinting acreditat international sau numai sa iti insusesti tehnica de la insusi creatorul ei, acum este cel mai bun moment! In viitor o vei putea face cu el numai in strainatate.

 

Pentru rezervarea locului, completeaza formularul de mai jos:

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

P.S. Ramai aproape pentru ca voi reveni cu informatii referitoare la Cursul “Reprogramarea Matricei Informationale” ce se va desfasura in Bucuresti, 06 – 09 Aprilie.

Daca ai intrebari suplimentare cu privire la modul in care poti participa la cursul lui Karl Dawson, de asemenea, nu ezita sa imi scrii. Iti voi raspunde personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *