Pentru ca ritmul e alert si poate esti nerabdator, iti trimit aici: https://youtu.be/yJUXJcLTN7o  inregistrarea webinarului de aseara, in care am invatat sa descoperim dezechilibrele energetice din corpul nostru si sa lucram constient cu centrii energetici, pentru a ne recupera starea de sanatate si echilibrul interior.

Cateva persoane m-au intrebat: “M-am inscris la toate webinarele (prin link-ul pentru toate 3) si nu am nici o veste de al doilea. Nu s-a mai tinut aseara? Multumesc!”

Ba da, s-a tinut. Ne-am simtit cu totii foarte bine, drept pentru care iti trimit aceasta inregistrare.

ATENTIE: Asigura-ti locul aici: https://event.webinarjam.com/register/15/y1pqqh8 pentru intalnirea de maine 26 August, ora 19.00, chiar daca te-ai inscris initial pentru toate (am schimbat link-urile de inscriere, intrucat foarte multi nu reuseau sa isi activeze butonul de trimitere a adresei de email, asa cum am aratat AICI)

 

Iata cateva reactii ale participantilor:

“Ce revelatii miraculoase!”

“Daca stiam toate aceste lucruri acum 4 ani, probabil ca nu mai ajungeam la operatia pe cord deschis”

“Extraordinara intalnire!!!! Recunostinta, multumesc!”

“Ce nemaipomenit instrument este energia!!! Doresc sa scriu aceasta marturie despre exercitiul pe care Daniela l-a propus acum, in transmisie. Am pozitionat mainile pe a doua si a cincea chakra (pentru o problema la nivelul gatului despre care am scris in chat o intrebare care s-a “pierdut”) iar dupa nici macar 30 de secunde m-a si pufnit plansul. Va multumesc!!”

“Liliana, minunat webinarul, mi-a placut foarte-foarte mult, iar Daniela m-a fascinat! Eu as fi ascultat pana maine!”

 

Asadar, pentru a urmari cu usurinta ceea ce te intereseaza din aceasta inregistrare: https://youtu.be/yJUXJcLTN7o, vezi mai jos cateva repere:

– Min. 1.31 – Invitat special
– Min. 8.57 – Ce ne-am propus
– Min. 10.33 – Primul centru energetic si corespondenta cu corpul fizic
– Min. 15.25 – Al doilea centru energetic si corespondenta cu corpul fizic
– Min. 20.44 – Al treilea centru energetic si corespondenta cu corpul fizic
– Min. 29.45 – Al patrulea centru energetic si corespondenta cu corpul fizic
– Min. 39.17 – Al cincilea centru energetic si corespondenta cu corpul fizic
– Min. 41.47 – Al saselea centru energetic si corespondenta cu corpul fizic
– Min. 46.55 – Al saptelea centru energetic si corespondenta cu corpul fizic
– Min. 49.00 – Raspunsuri la intrebarile adresate, cu privire la lucrul pe chakre in vederea unei sanatati optime
– Min. 2.02.51 – Resursele gratuite plus cele necesare aprofundarii, pentru a continua practica
– Min. 2.09.20 – Curgerea energiei/ Ce urmeaza – 26 August

 

Intre timp, pregatim si un fel de “reteta”, cu exercitii pe care le (tot) recomandam, nu e pentru prima data cand ne referim la ele, dar incercam sa facem o sinteza a resurselor gratuite.

Totusi daca esti hotarat sa lucrezi sustinut si aprofundat cu tine, noi te asiguram de toata expertiza si disponibilitatea cu care suntem gata sa te insotim in Cursul “7 Niveluri de manifestare – Lucru energetic pe chakre”.

In plus, partenera mea Daniela Jula a pregatit celor care se inscriu pana la finele zilei de maine, 26 August (si bineinteles, cursantilor inscrisi pana in acest moment), urmatorul BONUS – vezi mai jos descrierea invitatiei pe care ne-o face:

“7 arhetipuri prezente in sistemul nostru energetic. Ce spune fiecare arhetip despre noi prin felul in care se manifesta in viata noastra? 7 declinari ale fiecarui arhetip, in total 49 de situatii in care ne putem regasi, ca sa stim de unde plecam. 7 niveluri de constiinta (frecventa) si 7 pozitionari (volum) ce permit fiintei umane sa se incarneze in planul terestru.

Cu totii dezvoltam caracteristici ale fiecarui nivel din cele 7, in functie de capacitatea de adaptare la viata. Este de mare folos sa ne intelegem arhetipurile personale pentru ca ele reprezinta lentilele psihice prin care ne privim pe noi si lumea din jur.

Ele reprezinta cheile puterii personale, forta motrice a inconstientului uman. Limbajul arhetipurilor este limbajul universal al sufletului omenesc, care ne uneste pe toti – in plan psihic – prin ceea ce psihiatrul Carl Jung numeste “inconstient colectiv”. Reteaua noastra interioara este in permanenta conectata cu fiecare fiinta umana, printr-un sistem vast de arhetipuri care se manifesta diferit, in fiecare dintre noi, in fiecare moment.

In prezentarea celor 7×7 arhetipuri asociate energiei corespunzatoare fiecarei chakre, iti doresc sa gasesti cum ele se strecoara in fiecare aspect al vietii tale, cum se manifesta in deciziile si obiceiurile tale zilnice. Orice lucru care se repeta este un indiciu despre arhetipurile care sunt vii in viata ta. Ele ne deschid mintea si ne ajuta sa ne facem din acesta deschidere o a doua natura.

In inconstientul colectiv exista o multitudine de arhetipuri, unele stravechi, universale, vesnice (de exemplu Mama, Vindecatorul, Eroul). Altele se creaza pe masura ce evoluam.”

 

Te asteptam maine seara, la Chakre si Relatii! Relatia cu tine, cu ceilalti, cu Viata.

Asigura-ti locul aici: https://event.webinarjam.com/register/15/y1pqqh8  – daca te-ai inscris si nu mai stii pe ce link ai facut-o, doar fa-o acum – mai bine de doua ori, decat niciodata 🙂 

Inregistrarile sesiunilor trecute, sunt astfel:

 

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

https://infobliss.ro/ 
https://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *