Am citit undeva ca „Daca nu preluam in mod constient, controlul asupra biocampului nostru – care ne genereaza functiile celulelor – vom cadea prada energiilor din jurul nostru”. Si este adevarat. Asta facem ori de cate ori nu actionam constient. Dar zilele acestea reprezinta EXACT perioada in care avem ocazia extraordinara de a ne linisti, de a dobandi o perspectiva cu totul noua, intr-un an in care – poate esti de acord, ca ne-am simtit ca in masina de spalat.

David Bohm este omul de stiinta care a descris cel mai bine faptul ca noi vedem si simtim mai putin de 1% din ceea ce se afla de fapt, in acest univers. El ne vorbeste despre ordinea explicita si ordinea implicita – ordinea explicita este ceea ce vedem cu ochii fizici, respectiv ordinea implicita – ceea ce nu putem vedea.

Este demonstrat stiintific ca ceea ce vedem cu ochii fizici, auzim cu urechile fizice, ce simtim prin atingere si prin toate celelalte simturi, reprezinta mai putin de 1% din campul electromagnetic cunoscut. Deci restul de peste 99% se afla in ordinea implicita, in afara posibilitatii de perceptie a simturilor noastre.

In 1965, cercetatorii sovietici de la Institutul de Bioinformatie AS Popov au inceput experimentele privind perceptia extrasenzoriala. Ei au descoperit ca organismele umane emit vibratii cu o frecventa cuprinsa intre 300 si 2000 de nanometri si au numit aceasta emanatie, biocamp. Stimularea unor puncte specifice de pe corpul bioplasmatic face sa intensifice constientizarea, iar aceste puncte-cheie corespund cu chakrele energetice.

Fiecarei chakre ii corespunde un biocamp care daca este activat la parametrii necesari, persoana este armonioasa si dispune de o mare protectie. Cele sapte biocampuri umane se afla in jurul corpului in mod concentric, sub forma ovala, ele fiind intr-o permanenta relatie si comunicare.

Activarea chakrelor si a biocampurilor se face prin multe modalitati si in acest sens se poate apela la specialist, pentru diagnosticare energetica si pentru aplicarea unor terapii complementare menite sa refaca echilibrul energetic.

In ultima vreme insa, avem tot mai mult posibilitatea lucrului individual prin intermediul cursurilor online, astfel ca putem explora mai multe variante de pregatire, la preturi mai accesibile.

Daca alegi acest lucru, iti dau inca o data link-ul ofertei aniversare pe care am facut-o AICI. Este vorba despre 7 Nivele de manifestare – Lucru energetic pe chakre care in perioada promotiei valabile pana la 28 Iulie, este cu un discount total de 53%.

 

Fiecare dintre cele 7 module cuprinse in pachet contine:

 • Particularitatile chakrei – caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire
 • Corespondentele chakrei cu corpul fizic – Cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestei chakre
 • Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre
 • Curatare si Vindecare – Metode si Exercitii specifice chakrei in discutie
 • Echilibrare – Metode si Exercitii specifice si generale

Ce poate face acest pachet de cursuri pentru tine:

 1. Iti ofera modalitati simple, pas cu pas, pentru a-ti trezi delicat, sistematic si fara riscuri Energia Vietii, prin intermediul unor practici testate in timp
 2. Afli informatii specifice de vindecare, pentru a te ajuta sa-ti depasesti tiparele negative din trecut
 3. Gasesti exemple si explicatii legate de buna functionare a chakrelor
 4. Primesti metodele potrivite pentru directionarea energiei, impreuna cu mijloacele de intelegere a chakrelor
 5. Intri in posesia tehnicilor potrivite pentru a te baza pe tine in munca de transformare
 6. Notiunile prezentate si exercitiile oferite nu impun restrictii legate de sanatate, stil de viata si credinte personale
 7. Este usor de inteles, parcurs si practicat, cu metode facile de invatat, care nu necesita cunostinte si abilitati speciale
 8. Este un curs dinamic, in permanenta dezvoltat, iartoate actualizarile intra in alegerea pe care o faci initial
 9. Esti anuntat sistematic, de ceea ce se adauga ca si elemente de noutate, fara a achita ceva in plus
 10. Ai acces pe viatala pachetul gazduit pe platforma online

 

Stiu ca iti poti trezi Energia Vietii in moduri diverse, precum: rugaciunea, devotiunea, veneratia, introspectia, meditatia, practicile yoga, respiratia, vointa, discernamantul, cunoasterea sau purificarea corporala, dar in acest pachet de cursuri ai la dispozitie multiple exercitii punctuale, scurte ca durata si puternice. Vei gasi elemente de meditatie si lucru energetic cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, din care poti alege doua, trei sau mai multe, in functie de propriul ritm si program.

Daca totusi, in timpul lucrului simti ca ies la suprafata multe emotii, iar intensitatea acestora este prea mare, redu numarul exercitiilor. Este important de retinut ca exercitiile nu sunt menite sa inlocuiasca relatia cu un cadru medical calificat si nu sunt facute publice ca sfaturi medicale.

Oferta pe care care am pregatit-o poate sustine pe oricine e gata sa preia in mod constient, controlul asupra propriilor biocampuri si sa lucreze pentru curatare, vindecare, armonizare si echilibrare energetica.  

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Una dintre cele mai frumoase marturii pe care le-am primit vine din Belgia si suna asa:

“Am intrat aseara pe platforma de cursuri si m-am uitat acolo, pana n-am mai putut. Nicaieri – in romana sau in franceza, din cate stiu – nu exista o sinteza si o sinergie de tehnici mai pretioasa ca cea din Pachetul 7 Nivele de manifestare.

Si asta e cheia, din punctul meu de vedere – efectul levier. Cred ca oamenii ar trebui sa-si aminteasca de faptul ca roata exista de 5000 de ani, parghia de asemenea, dar valiza pe role a aparut doar in urma cu 40 de ani si ceea ce face aceasta, e ca pune impreuna roata, parghia si greutatea de ridicat.

Cam asa vad eu ce ai pus in fiecare modul de lucru cu chakrele! Efectul levier.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *