Iti trimit inca un instrument practic, pentru a te incuraja sa experimentezi stari extinse de constiinta, prin ce modalitati simti ca iti sunt potrivite.

De cand am fost prima data in Brazilia, in Ianuarie anul trecut, mi s-au aprins toate beculetele – as zice ca la propiu si la figurat 🙂 – in directia cercetarii modului in care putem avea experiente spirituale profunde. Stim deja, ca o putem face prin intermediul rugaciunii, al meditatiei, al respiratiei, al folosirii plantelor psihedelice – si da, cred cu tarie ca aceasta din urma este o “scurtatura” care ne poate asigura combustibilul necesar atunci cand ne simtim blocati.

 

Dar cea mai mare bucurie a venit la sfarsitul anului trecut, cand m-am reintalnit cu munca Dr. Joe Dispenza, in special pe acest palier, al constientizarii faptului ca exista mecanisme interne ce ne pot ajuta in atingerea starilor pe care le-am trait in Brazilia, in mod practic, curent, in viata de zi cu zi.

N-a mai fost decat un pas pana sa ma inscriu in programele lui de pregatire, astfel incat la sfarsitul lunii Martie iti voi putea relata experientele mele de la fata locului, in cadrul unui curs avansat ce se desfasoara in Spania.

Pana atunci insa, iti trimit un material elocvent in care vorbeste despre accelerarea fluxului lichidului cerebrospinal, in vederea crearii unei presiuni necesare asupra glandei pineale, astfel incat sa faciliteze crearea unor metaboliti, intre care si benzodiazepina si dimetiltriptamina (DMT). Daca asta suna complicat, lasa-te prins in firul povestii, pentru ca inregistrarea de 17 minute este probabil una dintre cele mai importante pe care fiecare om ar trebui sa le urmareasca in viata (apasa pe imaginea de mai jos, pentru acces):

 

In 1875, Mary Baker Eddy a fost cea care a spus pentru prima data ca boala este o eroare mentala care trebuie corectata. Crezi ca mica a fost uimirea celor care au vazut-o ca ridica mainile spre cer si invoca direct, Spiritul Duh intru vindecare?

Bineinteles ca a fost considerata o blasfemie incercarea de a comunica direct cu divinitatea, fara un mijlocitor anume, asa cum cerea religia. Dar acum cei mai multi sunt de acord, ca rugaciunea din inima este cea care ne uneste in Spirit si nu suntem limitati de mijlocirea cuiva pentru a ne conecta la Sursa.

In mod similar, tot ce se petrece in aceste vremuri cu privire la deschiderea spre folosirea plantelor sacre cu efect halucinogen terapeutic in vederea extinderii in constiinta, va fi in curand inteles si asimilat ca ajutor divin ce e dat omenirii.

 

Pana atunci insa, te incurajez sa faci parte dintre cei care aleg sa experimenteze beneficiile folosirii amestecului sacru Ayahuasca, astfel incat sa ii poti inspira si sustine la randul tau, pe cei care se alatura mai tarziu.

Inainte sa plec din nou in Brazilia in Iulie anul trecut, pentru a ma intalni acolo si cu alti romani doritori sa experimenteze ce am relatat aici, am urmat si alte cursuri de pregatire si perfectionare in sustinerea workshop-urilor ce aveam sa le preadu. Astfel, in 2019 am simtit sa ma deschid spre initiere in shamanism si vindecarea liniilor temporale. In 2020 simt sa ma deschid spre neurostiinte, practici tibetane si extinderea starilor de constiinta, in programe sustinute de specialist cu renume mondial in studierea tiparelor undelor cerebrale si a mintii.

 

In final, toate duc in acelasi PUNCT. Cel care cuprinde Totul. Ceea ce fac reprezinta pentru mine, Calatoria Sufletului. Dar pentru tine, ceea ce fac eu poate reprezenta o parghie de sustinere in propria ta Calatorie. In luna Mai voi fi trecut deja prin inca 3 stagii de pregatire – in India cu Swami Prakash, in Spania cu Dr. Joe Dispenza si inca unul despre care iti voi vorbi in curand.

Toate sunt cum spuneam, in bucuria inimii mele. Dar tot acolo te afli si TU. Fie ca alegi programul de mai jos, fie ca te deschizi spre toate informatiile pe care ti le trimit, TU esti cel pentru care, Calatoria mea arata asa cum arata. Si iti multumesc atat pentru asta, cat si pentru ca dai mai departe la randul tau!

Apasa pe formular daca simti sa imi pui intrebari suplimentare, sau ai decis deja sa calatorim impreuna. Ai toate informatiile AICI (sau accesand imaginea de mai jos):

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

https://infobliss.ro/
https://eliberareemotionala.ro/  
https://www.facebook.com/
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala/
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Dupa filmarea postata zilele trecute am mai primit o marturie de la un participant care nu apare in inregistrare si cred ca te poate inspira in egala masura:

“Experienta cu Ayahuasca a fost pentru mine, cea mai importanta si extraordinara experienta pe care am avut-o in aceasta viata! Ceremoniile cu planta sacra m-au ajutat in primul rand, sa ma cunosc mai bine si mi-au adus pe langa extinderea starii de constiinta, intelegeri, constientizari, o mai mare intuitie, precum si raspunsuri la multele intrebari pe care mi le puneam despre mine, despre rolul si misiunea mea in aceasta viata, despre alegerile pe care le-am facut.

Totodata, experienta Ayahuasca mi-a adus si vindecare la nivel fizic si emotional, pentru ca dupa ceremonia in care mi-am pus ca intentie vindecarea corpului fizic, am slabit 8 kg si am scapat de dependenta de dulciuri si de mancatul compulsiv seara cand ajungeam acasa. Nu in ultimul rand, aceasta minunata experienta mi-a adus si deschiderea inimii si m-a facut sa fiu mai deschis in fata celorlati, pentru care, dupa cum se exprima o prietena, eram inainte “ca o carte inchisa”.

Dupa punerea intentiei de vindecare, de rezolvare a unor frici sau de intelegere a unor situatii de viata, planta sacra te poarta, intr-un mod magic, doar de ea stiut, in niste experiente revelatoare si iti pune in fata situatii de viata de care uitasesi, dar care este esential a fi intelese si transmutate.

Astfel, in cadrul ceremoniilor mi-am vindecat relatia cu tatal meu, am avut o intelegere mai inalta despre relatia cu mama si cu sotia si mi s-au revelat o serie de alte adevaruri, dintre care unul foarte important este acela ca noi, cu gandurile noastre, ne cream realitatea pe care o experimentam zi de zi si prin urmare, nu mai trebuie sa dam vina pe altii pentru ceea ce ni se intampla mai putin placut in viata de zi cu zi. Acum inteleg ca toate acestea s-au intamplat pentru ca mama Ayahuasca faciliteaza vindecarea holistica, tratand omul ca un intreg, trup, minte si suflet.

Pot spune cu mana pe inima ca toate intelegerile inalte pe care le-am avut, le-am TRAIT ca adevaruri profunde, nu doar ca ganduri constiente pe care le procesam in mod normal cand citeam astfel de lucruri, in carti!” – Marius C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *