5 Minutes to a Better dayStiu ca aceasta postare urma sa fie continuarea articolului “Un creier, doua minti” (se intampla si asta in cateva zile), dar o intrebare care se ridica frecvent este “cum ne incepem ziua”? Atat la cursuri cat si in sesiunile individuale, sunt intrebata care este momentul cel mai bun sa aplicam exercitiile EFT?

Momentul potrivit este cel in care avem nevoie sa ne scuturam de o emotie negativa care nu ne da pace, dar momentul ideal in care ne putem creste vibratia astfel incat sa fim in aliniament cu tot ce ne face bine, este la inceputul zilei.

Pentru ca toata lumea are o multime de alte treburi de facut la prima ora a diminetii, astfel ca numai de ridicatul vibratiei nu-i arde (desi, probabil asta e cel mai important lucru din zi!), am combinat cateva rugaciuni sacre cu EFT, alcatuind un exercitiu energetic ce poate fi aplicat in fix 5 minute.

Motivul pentru care l-am facut si vi-l transmit atat de repede este ca tot deschid “din greseala” de cateva zile, un fisier in care culeg rugaciuni, pilde si invataturi care imi plac. Am inteles destul de repede ca trebuie sa vi-l trimit, asa ca iata-l scris Aici si/sau audio Aici (click-dreapta pentru salvarea fisierelor). Cu ocazia asta, pot sa-mi continui treaba si sa accesez fisierele word care-mi trebuie, fara sa mi se deschida altele 🙂

E de dorit sa ne incepem ziua in orice mod care ne imputerniceste, dar daca va lipseste inspiratia, sau pur si simplu va plac invocatiile si nu aveti prea mult timp pentru conectarea cu adevarata Bogatie, atunci acesta este un exercitiu potrivit.

La Cursul EFT certificat vorbim si despre multe alte metode de aplicare a tehnicilor energetice, dar intre timp le puteti deja testa eficacitatea, prin acest exercitiu. “Pretul” platit consta aparent in 5 minute de liniste, dar in realitate este vorba despre relaxare profunda, setarea mentala in aliniament cu ce ne serveste si accesarea unei stari de transa care permite transmiterea unor mesaje puternice catre subconstient.

Sa va fie cu folos!
Liliana

PS – Ii rog pe cei care se tulbura la auzul Tata Creator sau Mama Divina sa aiba ingaduinta si pentru cei care aleg sa se exprime in feluri diferite (un bun prieten m-a apostrofat anul trecut: “ce-i aia Mama Pamant si Tatal Cer?! Dumnezeu e unul singur, la fel si Fiul Lui si n-au decat un nume!”). STIU ca e un singur Creator, cat despre Iisus, il SIMT in inima in permanenta si nu e nevoie sa merg la biserica pentru a Trai asta, numai ca nu cred intr-un singur nume ci doar intr-o singura Cale, iar aceea e tot proprie fiecarui individ.

PPS – Si iata ca la salvarea acestui document, a intrat pe email si mesajul zilei de la Sri Vasudeva In Sine ne simtim conectati unii cu ceilalti si cu Universul. Sinele este cea mai puternica parte a noastra. Traiti în constienta Sinelui si deveniti o inspiratie pentru lume”. Frumoasa sincronicitate, nu?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *