Pentru a face inca un pas de Manifestare Constienta, iti propun sa iti dedici un sfert de ora pentru urmarirea acestui material video:

 

Sigur ca dupa aceea este bine sa-ti propui repetarea experintei de cateva ori in plus, atat pentru a-i fi din ce in ce mai clar si mintii liniare, cat si pentru a te ajuta in Manifestarea Constienta.

Ramai aproape, pentru ca inainte de a sti CUM este nevoie sa stim DE CE.

Pe curand, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/ 
http://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PSLa 31 Decembrie 2018 expira promotia de 50% pentru Pachetul special de cursuri online “Conspiratia Binelui”, astfel incat din 2019 sa ne putem ocupa de Calatoriile Sufletului, Manifestare, Prosperitate si Abundenta, Sanatate, Relatii si tot ce avem sa maiestrim in acest plan. Daca nu ai reusit inca sa te ocupi de Pilonii de baza Lucrul cu Umbrele, Iertarea Radicala, Constiinta Prosperitatii si Lucrul energetic pe chakre, te poti alatura celor peste 200 de cursanti. Din Ianuarie incepem webinarele in direct, astfel incat sa lucram cot la cot, pe toate aceste teme. Asadar, daca ai fost coplesit pana acum de volumul materialelor si nu ai putut lucra singur, petrece sarbatorile cu bine, ca avem treaba impreuna! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *