Abundenta“Este important sa intelegem Legile Energetice carora ne supunem toti. Cand sunteti aliniati cu aceste legi – care sunt Universale, care va unesc cu Universul – viata va este fluida. Viata curge de la Sursa, permite dezvoltarea spirituala si realizarea materiala.

Ni se cere curaj pentru a ne alinia cu Legile Universale: ni se cere sa ne eliberam de coduri sociale, de educatia pe care am primit-o, unde am fost invatatati ca trebuie sa dai, trebuie sa fii generos. Dar nu ce am invatat este adevarata generozitate, pentru ca ce am invatat presupune uitarea de sine. Iar viata TA incepe cu TINE.

Asadar, sa invatam a ne pune pe primul loc, invatam sa ne vedem, sa ne recunoastem, sa ne validam, sa ne valorizam. Toate acestea, dupa modelul invatat inseamna ca suntem egoisti (si nu suntem vazuti bine), in timp ce in noul mod de a ne privi, devine esential pentru calitatea vietii noastre. Nu va dati puterea celorlalti, veniti catre voi, apreciati-va, nu va uitati pe voi insiva.

Apoi, am mai invatat ca trebuie sa dai inainte de a primi – care la fel, nu functioneaza.

Abundenta e bogatie. Mai intai bogatie interioara. Invers e saracie. Nu numai lipsa banilor, vorbesc aici de saracie de idei, saracie de prieteni, de relatii armonioase.

In ce domeniu din viata va simtiti sarac? Poate sunteti sarac in mangaieri. Ce aveti impresia ca va lipseste?  Sa va acordati voua insiva intai ce va lipseste. Este mai intati de toate o chestiune de eu – cu mine. Da, de tu – cu tine!

Daca va lipseste bunavointa oamenilor, sau nerecunoastrea din partea oamenilor, intrebati-va: sunt binevoitor fata de mine insumi? ma recunosc eu pe mine, ma apreciez? sunt bland cu mine?

Indrazniti sa straluciti! Iesiti din tristete, reveniti in bucurie, straluciti! Stralucirea e o vibratie de bucurie. Cand suntem tristi, suntem stinsi – ne simtim mici, frustrati. Aceasta este o constrangere pentru abundenta.

A face profit, a investi – nu intru in conotatii, va intreb: v-ati gandit sa investiti in propria persoana, pentru a deveni propria sursa de abundenta? Pentru a va implica in propria realizare.

Stiti sa va savurati (sa profitati de) viata? Stiti sa fiti prezent in viata dumneavoastra? Momentul prezent este un cadou. Profitati de acest cadou acum, acceptand ce a fost si fara ingrijorari pentru viitor.

Suntem formati sa ne fie frica de viitor, sa gandim viitorul din punct de vedere a ceea ce ne lipseste; aceasta este frica de necunoscut. Cand de fapt viata este sursa iubirii, imuabila, inalterabila, neconditionata. Deci sa invatam sa primim tot timpul ce e mai bun, nu ce e mai rau, sa primim plenitudinea si nu lipsurile. Viata va iubeste azi si va iubeste maine tot atat de mult. In 10 ani va va iubi tot atat de mult”.

Sursa: Extras din emisiunea TV realizata de Stéphanne Cole, fondatorul platformei www.legrandchangement.com, interviu: Sophie Riehl

Traducere si adaptare: Dana Soroceanu – http://eliberareemotionala.ro

Nota:

Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *