Tapping_World_Summit_2012Buna tuturor,

Sper ca mesajul meu sa va gaseasca bine sanatosi! (fac aceasta urare, trecand zilele acestea prin mari incercari in ceea ce priveste sanatatea unei persoane importante din viata mea)

Va scriu pe scurt, pentru a va face cunoscut un eveniment EFT de amploare ce are loc anual si care tocmai a inceput.

Timp de 10 zile puteti asculta gratuit un congres EFT pe teme de interes general, cu participarea unor invitati de seama, care au multe de spus referitor la terapiile energetice de meridian si nu numai.

In fiecare zi din aceasta perioada, puteti asculta timp de 24 ore, interviurile ce au loc in ziua respectiva, in functie de temele programate. Pentru cei care doresc sa detina aceste inregistrari sau sa aiba acces nelimitat la ele, se ofera variante de achizitie dar IMPORTANT este ca timp de 24 ore, pe intreaga perioada de 10 zile, materialele pot fi ascultate (si in special exersate – pentru ca au aplicabilitate imediata) gratuit, fara nici o obligatie de achizitie a inregistrarilor.

Vestea neplacuta este ca ele sunt accesibile in special cunoscatorilor de limba engleza, dar nu va speriati de complexitate, pentru ca nu sunt necesare aptitudini la nivel conversational – sunt usor de inteles si in mare parte, intuitive.

Pentru a urmari cateva materiale video care au inaugurat campania de lansare a evenimentului, aveti link-urile aici:

Nick Ortner – How to rewire the brain with EFT: http://www.thetappingsolution.com/2012VideoSeries/

Kris Carr – Cause of all health challenges: http://www.thetappingsolution.com/2012VideoSeries/?page_id=21

Cheryl Richardson – How to Finally Remove Fear and Get What You Want: http://www.thetappingsolution.com/2012VideoSeries/?page_id=17

Puteti sa va inregistrati pentru a participa la eveniment, in oricare din paginile de mai sus. In acest caz, veti fi anuntati pe email, despre intregul program – pe masura derularii lui – si despre eventualele bonusuri.

Pentru vizualizarea programului, puteti accesa: http://www.thetappingsolution.com/2012event/

Probabil in doua saptamani, imi voi putea reincepe activitatea asa ca ma voi achita si de datoria pe care o am fata de prietenii care m-au rugat sa postez exercitii pentru relatii si atragerea partenerului ideal.

Pana atunci, doresc sa va bucurati de tot ce are de oferit acest eveniment important, amplu promovat, despre care multi dintre Dvs. ati primit deja descrieri generoase, de la alti formatori.

 

Toate cele bune,
Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *