SESIUNI INDIVIDUALE

SprijinIn acest moment, sesiunile individuale de lucru nu sunt posibile daca nu ati urmat unul din cursurile pe care le-am organizat.

Cei care aleg sa urmeze Cursul acreditat international EFT Nivel 1&2 nu o fac numai pentru a lucra cu clientii, ci si pentru a intelege profund mecanismele pe care le aplicam in lucrul individual cu corpul emotional.

Inteleg ca exista interes si in cursuri tematice si pregatiri mai putin specializate. In acest sens, voi folosi perioada urmatoare pentru lansarea unor programe online care sa sustina pe fiecare in ceea ce urmareste sa rezolve.

Pentru calendarul evenimentelor, nu ezitati sa verificati pagina https://eliberareemotionala.ro/calendar-evenimente alegand de acolo programul de pregatire care va avantajeaza.

 

Cu drag,
Liliana Stanciu

Responsabilitate: Informatiile, materialele si metodele de indrumare puse la dispozitie de Liliana Stanciu, sunt destinate exclusiv instruirii si sustinerii clientilor sai. Informatiile pe care le primiti in timpul sesiunilor de lucru nu sunt menite sa inlocuiasca relatia Dvs. cu un cadru medical calificat si nu sunt facute publice ca sfaturi medicale. Aceasta informare este conceputa ca un schimb de cunostinte. Va incurajez sa luati deciziile potrivite de ingrijire a sanatatii Dvs, pe baza propriilor cercetari si colectarii informatiilor in parteneriat cu un profesionist calificat in ingrijirea medicala.

[fbcomments]