SESIUNI INDIVIDUALE

SprijinDaca aveti nevoie de sprijin in munca de transformare si crestere, atunci probabil ca cititi randurile potrivite!

Transformarea constienta ne sprijina evolutia astfel incat sa nu fie nevoie a trece prin ceea ce se numeste “noaptea intunecata a sufletului”. Daca nu va simtiti confortabil cu viata dvs. in prezent si doriti schimbare, transformare, mai multa gratie si usurinta in viata, probabil ca veti rezona cu ceea ce ofer.

In cazul in care simtiti ca:
–      Sunteti blocat/a in tipare care nu va mai servesc
–      Viata nu pare sa fie asa cum v-ati dorit
–      Aveti nevoie sa va imbunatatiti relatiile
–      Vreti sa dezvoltati un plan pentru obtinerea bunastarii
–      Trebuie sa gestionati stresul sau anxietatea, sau
–      Sa va simtiti increzatori, relaxati si echilibrati

atunci este de preferat sa alegeti programul Transformare constienta.

Schimbarile neplanificate nu sunt usoare de regula, pentru noi. Cel mai bine facem fata schimbarilor atunci cand avem optiuni si putem alege constient care este perspectiva prin care privim lucrurile si implicit, care sunt emotiile pe care alegem sa le cultivam si care sunt cele pe care vrem sa le eliberam.

Pentru asta avem nevoie deopotriva, de instrumente puternice care sa ne sustina si de oameni pe care ne putem baza. Simt in egala masura, bucuria dar si datoria de-a arata ca metodele energetice ne ajuta sa aducem la suprafata cea mai buna varianta a noastra, de-a fi.

De aceea fac un pas in fata celor care au nevoie, oferind ceea ce personal am testat ca functioneaza: Tehnici de Eliberare Emotionala, Reprogramarea Matricei Informationale si alte metode energetice cunoscute si aplicate de mii de oameni in lume.

Daca rezonati cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, puteti alege sa lucram impreuna, pentru:
–      Clarificarea situatiilor de viata cu care va confruntati
–      Intelegerea si primirea darurilor aduse de acestea si
–      Invatarea metodelor de echilibrare energetica

In urma programului pe care-l parcurgem impreuna, veti invata tehnici care va sustin in toate aspectele vietii si va ajuta sa:
–          Va aliniati partile fiintei
–          Obtineti senzatia de bine si relaxare
–          Eliberati blocajele si sa renuntati la tiparele negative subconstiente
–          Obtineti libertatea si atingerea potentialului maxim
–          Depasiti obstacolele ridicate de autosabotaj
–          Va bucurati de incredere, putere interioara, iubire de sine si energie fizica

Prima sedinta va avea durata de o ora si jumatate, iar fiecare dintre cele care urmeaza (daca este cazul) – o ora. Jumatatea de ora pe care o ofer gratuit in prima sedinta are menirea de a asigura cadrul necesar de armonizare, astfel incat discutiile preliminare sa nu afecteze timpul alocat rezolvarii situatiilor cu care va confruntati.

Puteti opta pentru:
–          Sesiunea individuala de lucru – prima are durata de o ora si jumatate, iar oricare dintre cele solicitate ulterior (daca este cazul), cate o ora. Investitia este de 150 Ron/ sedinta.
–          Pachetul de 4 sesiuni – total timp de lucru 4 ore si jumatate (prima sedinta – o ora si jumatate, plus 3 sedinte a cate o ora). Investitia este de 450 Ron/ pachet (gandit astfel, nu numai pentru avantajul material (25% reducere), dar in primul rand, pentru acoperirea unei game extinse de exercitii, indrumare, clarificare si rezolvare, plus sustinerea pe email, intre sesiuni)

Pentru a afla cateva informatii in plus despre cea care urmeaza sa va insoteasca pe drum, accesati pagina de profil: http://eliberareemotionala.ro/despre-mine/

Sesiunile individuale de lucru se desfasoara fie intr-un centru de dezvoltare personala (adresa va fi comunicata in momentul programarii), fie online: indicativ Skype “liliana_stanciu” – in functie de preferintele Dvs.

Daca va inspira trairile altor persoane care au aplicat aceste tehnici, iata cateva dintre marturiile lor:

„Nu stiam ce sete am, dar Fantana Cunoasterii s-a deschis si pentru mine.” Ana G.

“M-a ajutat sa creez un echilibru intre trup si suflet, intre aspiratiile mele si ceea ce sunt în prezent, sa am rabdare cu mine in drumul meu de maturizare si crestere.” Iulian P.

“Am o stare foarte buna, care la randul ei imi atrage conjuncturi fericite! Cand aplic EFT, simt cum imi ridica vibratia si imi imbunatateste starea emotionala. Sunt mai constienta de mine.”  Carmen C.

“Dintre multe alte metode de vindecare emotionala, aceasta mi s-a parut a fi simpla si cu rezultate. In primul rand am reusit sa iert. Si pentru mine acest lucru e un lucru mare!” Sabina I.

“In fiecare zi au iesit la suprafata emotii de care nu eram deloc constienta pana acum. Ultimul sentiment care a iesit la suprafata a fost superficialitatea. Am lucrat pe el si de aici s-a produs un mare insight! S-a creat un gol undeva in mine si de acolo a iesit la suprafata iubirea pura! Un sentiment total de libertate. Il percep ca pe o schimbare de poli in viata mea.” Andreea M.

Va astept mesajele, solicitari de informatii suplimentare si programari, la telefon 0731 346 579 sau prin email, la info@eliberareemotionala.ro

Cu drag,
Liliana Stanciu

Responsabilitate: Informatiile, materialele si metodele de indrumare puse la dispozitie de Liliana Stanciu, sunt destinate exclusiv instruirii si sustinerii clientilor sai. Informatiile pe care le primiti in timpul sesiunilor de lucru nu sunt menite sa inlocuiasca relatia Dvs. cu un cadru medical calificat si nu sunt facute publice ca sfaturi medicale. Aceasta informare este conceputa ca un schimb de cunostinte. Va incurajez sa luati deciziile potrivite de ingrijire a sanatatii Dvs, pe baza propriilor cercetari si colectarii informatiilor in parteneriat cu un profesionist calificat in ingrijirea medicala.

Comments

comments

Articol scris de: Liliana Stanciu

Motto: "Ai un singur dar pe lumea asta - care e cu adevarat al tau si pe care poti sa-l dai, iar acela esti tu insuti" - Neville Goddard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *