Mama Pamant. Trecut, Prezent si Transcendenta

- Curs de Aliniere si Centrare a Fiintelor intrupate cu energiile Mamei Pamant -

Tehnici de impamantare

Consacrari, invocari si armonizari

Constientizari,  intelegeri si impartasiri interactive

Curs experiential “Mama Pamant – Trecut, Prezent si Transcendenta”

Loc de desfasurare: Centrul de Cursuri, Retrageri si Terapii Integrative, in apropiere de statia de metrou Piata Muncii,                  Bucuresti.

Data: Duminica, 18 Iunie 2017, orele 10.30 – 17.30

Descriere: Tehnici de impamantare, Consacrari, invocari si armonizari, Constientizari,  intelegeri si impartasiri interactive

De ce: Pentru a infaptui  o repozitionare in mod constient fata de Mama Pamant si prin asta, pentru a "tine pasul" cu           Ascensiunea, printr-o ajustare si asimilare mai buna energiei Inalte.

Suport de lucru: Toate conditiile de desfasurare optima la sala; ceai, cafea, apa; comunitatea inimilor deschise; indrumare               specializata; spatiu sigur de exprimare individuala. Materiale suport prin email – link-uri inregistrari audio, materiale informative, meditatii ghidate prin acces integral pe termen nelimitat, la materialele suport pentru cursul Mama Pamant, incarcate pe platforma Infobliss.ro

Facilitatori: Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

Investitie: 220 Lei

Bonus: O sesiune de lucru de 2h (consta intr-o discutie individuala si o relaxare completa, insotita de echilibrare energetica a         sistemului de chakre) cu Mihaela Lazarec

Durata: 7 ore/ 18 Iunie 2017, intre orele 10.30 - 17.30

Contact: info@eliberareemotionala.ro


Tot ce avem de retinut si contemplat in aceste timpuri este ca Ascensiunea nu se petrece decat odata cu Mama noastra – Mama Pamant. Nimic deci, nu se poate aspecta complet separat de aceasta legatura. Desfacut sau neinfluentat de planurile Ei de Constiinta. Si sa nu uitam ca Geea – dupa cum stim din presa esoterica scrisa sau transmisa - uimeste si bucura totodata, Fiintele de Lumina din Dimensiunile Inalte, prin surprinderea cu care a inceput sa se.. “miste’’. Neasteptat si pentru ele, dupa cum lasa sa se intelega in unele comunicari.

Suntem fiinte spirituale care au o experienta in corp si ca atare, pentru a fi complet aliniati la realitatea fizica, avem nevoie de o impamantare       solida. In Calatoria personala prin care accesam nivele tot mai inalte de constiinta, crestem spiritual dar in egala masura avem nevoie ca celulele corpului nostru sa “tina pasul” cu Ascensiunea, printr-o ajustare si asimilare mai buna a energiei Inalte.

Cand nu suntem impamantati, printre simptomele care apar imediat sunt durerile de cap, tensiunile musculare, senzatia de greata, ameteala, palpitatiile si tot felul de manifestari similare. Insa poate mai suparatoare decat efectele fizice sunt cele mentale si emotionale – starile de confuzie, schimbarile de dispozitie, lipsa concentrarii, pierderea memoriei, sensibilitatea la zgomot sau lumina, oboseala, greutatea de a finaliza lucrurile incepute.. Poate mai potrivit este sa spunem ca lipsa impamantarii ne duce tot mai departe de atingerea Gratiei si Usurintei in viata noastra.


"Va multumesc frumos pentru toata dragostea pe care o daruiti celor ce va trec pragul pentru a intra in minunata voastra "casa"! In duminica petrecuta alturi de voi m-am simtit absolut minunat, in siguranta, iubita si valoroasa, pretuita! A fost o experienta inedita si sper sa am ocazia si alta data de a experimenta alaturi de voi noi trairi, sentimente si stari! Va multumesc si va iubesc!"

Laura C.

Din tot ce vedem si experimentam in viata de zi cu zi, ne putem da seama cat suntem de deconectati de Mama Pamant, astfel ca am decis sa abordam aceasta tema de o importanta coplesitoare - Mama Pamant. Trecut, Prezent si Transcendenta. Invatam sa ne impamantam si sa re-cream o legatura cat mai stransa cu Cea care ne-a permis sa experimentam in haina umana, intr-un curs special dedicat Gaiei.

Instrumentele alese sunt cele pentru:

  • Impamantare prin exercitii fizice si terapii pentru corp
  • Impamantare prin miscare specifica si dans
  • Impamantare prin sunete si invocatii sacre
  • Impamantare prin respiratie constienta
  • Impamantare prin rugaciune si contemplatie
  • Impamantare prin relaxare si meditatie ghidata
  • Impamantare prin analiza, intelegere si cuprindere

 

Consacrarile, invocarile si armonizarile de la inceput, aseaza un cadru propice, protejat si asistat asa cum se cade intr-o astfel de Lucrare. Ce urmeaza este sa ne aducem corpul fizic si o parte din cele subtile aferente acestor planuri dense, intr-o serie de impamantari. Este un mod de exprimare care sugereaza ceea ce se intentioneaza de noi si anume, intrarea in conexiuni cat mai profunde cu Mama Pamant.

Intalnirea mai contine de asemenea, exercitii aplicative, mesaje codificate sau decodificate, precum si referintele din titlu      despre Trecut, Prezent si Transcendenta. Contine constientizari,  intelegeri si impartasiri interactive. Gingasie si intrepatrundere. Actiune si reactiune. Contine.. exemplu! Exemple de Vietuire la unison cu .. Viata.

Nu vom uita sa vorbim si despre Forta Vietii denumita dupa cum se stie, Kundalini- intruchiparea lui Shakti – Energia Cosmica Primordiala care personifica Divinul Feminin, latura creatoare a Manifestarii.

Suntem de acord sa nu ne intalnim, dar in cazul acesta fa-ti timp si spatiu sa stai un sfert de ceas intre doua stive de lemne ordonate curat - mirosind a padure inca - din care curge rasina ca niste lacrimi de chihlimbar. Apoi insira-ti boabele tale de Recunostinta catre Mama Pamant ca pe niste perle in decolteul Vietii.. Sau poate totusi, decizi c-o poti face mai usor alaturi de noi. Este alegerea ta. Constienta de Ceea ce Este. De ceea ce vine.. De ceea ce simti ca este nevoie Aici si Acum. 

© 2017. EliberareEmotionala.ro. Toate drepturile rezervate

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.