Evenimente Mihaela Lazarec

SEMINARII – Constientizare si Ascensiune –

Daca se intampla sa fii dintre cei care – prin Energia acestui contact – au fost trimisi usor sau brusc in Interior pe masura ce citesc aceasta introducere, presupun ca ai integrat deja ceva mai mult din mesajul transmis de fotografia aleasa mai sus! Sau poate doar iti rade Inima ūüôā

Inseamna ca ai cunostinte, idei, scopuri, citesti, te informezi si poate chiar mergi pe o Cale Spirituala, nu ca Viata – naturala si cruda in Maretia Ei, in purul Act al simplitatii biologice, n-ar fi Ea insasi, una ūüôā

Daca nu faci astea inseamna pur si simplu ca nu esti constient cat de MULT isi doreste Sufletul tau sa le dai curs.. Punct. Nu exista alta explicatie!

Ai trecut macar partial, dincolo de curiozitate  si chiar de obstacolele mari care se interpun intre tine si Tine Рluandu-ti Timp Pentru Magica Ta Esenta! Cum? In acelasi indispensabil fel precum bei apa, manaci, razi, plangi sau faci dragoste!

Esti mai constient, cel putin mental, de frecventele intense si din ce in ce mai puternice ale Luminii orientate divin pe miraculoasa Mama Pamant si de asemeni de faptul ca Timpul se scurge in mod accelerat precum vinul pe gura unei palnii in fix haina stramta a unei sticle!

Consimti profund ca ai vital nevoie de o perspectiva mai completa si mai corecta asupra legaturii tale cu corpurile tale, cu Sufletul tau. Totodata realizezi ca-ti pare a fi, din ce in ce mai esentiala, conectarea ta si cu Entitatile din Lumina  care  te  ghideaza  pentru  implinirea mai rapida a Planului Existential, pe care ti l-ai propus si conceput inainte sa cobori la aceasta Intrupare.

Serialitatea Vietilor¬† nu¬† mai este¬† un concept, cu care te lupti sa-l accepti, care te sperie, te indigneaza sau te lasa… rece! Vrei¬† mai¬† mult si vrei sa decizi in legatura cu ceea ce este mai bun, folositor si necesar pentru tine.

Iti pasa¬†– asta ar fi expresia corecta!¬†¬†Iti¬† pasa, iar asta incepe sa-ti ocupe o parte din ce in ce mai mare din ganduri, emotii, actiuni, interese, dorinte si nevoi, chiar daca copilul te incurca, sotul/sotia te enerveaza, soacra te cicaleste iar seful nu stie, cum sa te ”sudeze” de scaun sau de lucrarea ta, ca sa obtina mai mult din exploatarea exercitata eventual cu zambetul pe buze..

Ai si iti doresti continuu o intelegere mai ampla a Sistemului Vietii pe Pamant. Esti interesat sa capeti controlul in jocul pulsiunilor (de regula negative) ce anima Vasul de carne si oase  in care Рca si Spirit Рesti gazduit.

Incorsetat¬†si¬†sub¬†presiunea Vietii de toate zilele si a.. mamei ei de Viata ūüôā¬†chiar daca uiti secvente luuungi ca ai venit pentru indeplinirea scopurilor¬† inalte¬† si¬† integrarea Lectiilor Sufletului, totusi simti ca ai o Misiune Personala de implinit si asta nu-ti da pace!

Platforma acestor Ateliere este gandita sa serveasca, celor¬† care din ce in ce mai des, recurg la o prioritizare corecta a Actului¬† Existential, celor care¬† sunt interesati mai tare de Esenta¬†si decid sa lase ”jucariile” celor care nu sau plictisit (inca) de ele… Acelora care chiar¬†simt¬†cu necesitate sa dubleze consecvent implinirile din planurile obisnuite, normale, cum ar fi cel material, administrativ, social, profesional, romantic, etc, cu realizari personale centrate PE¬† si IN Dimensiunea Spirituala..

Meditatia, Contemplatia, Rugaciunea, Postul, sunt instrumente esentiale si le recomand la randul meu, din Inima, pentru a fi exersate si folosite pe Drum. Insotite insa, de Intelegerile revelatorii, care te apropie de Adevarurile Fundamentale, de Iubirea Divina si de experientele Luminii Pure, vor cataliza exponential procesul tau de elevare si evolutie intr-un mod vizibil!

Iata ce propune o intalnire “Constientizare si Ascensiune” ca desfasurator:

INTRODUCERE РPrezentare.  Invocare.  Consacrare.  Deschidere  Spatiu  Sacru.

ARMONIZARE –¬† Afirmatii. Intentii. Curatare¬† si¬† Echilibrare¬† cu¬† clopotul tibetan.

CONECTARE –¬† Constientizarea¬† Prezentei¬† Eu¬† Sunt,¬† Practica¬† Antahkarana.¬†

MISCAREA ENERGIILOR РBateri Qi Qung. Dans  Improvizat,  Posturi  Yoghine. 

RESPIRATIE –¬† Pranayama,¬† Holotropica,¬† Samanica.

TRANSA SAMANICA TRANSCEDENTALA

CURATARE si DESCARCARE CODURI de LUMINA ‚Äď Activarea sistemului de

      chakre, Exercitiul Velo, Taierea legaturilor si protectie, Declaratii intentie

RELAXARE si MEDITATIE (secventa practica functie de vibratia grupului)

DISCUTIE TEMATICA si DIALOG INTERACTIV РSubiectele sunt din aria celor care  propun o constientizare  a naturii intrinsec spirituale a vremurilor pe care le traim. Contin referinte filtrate printr-o viziune mai constienta dar si comentarii ale unor informatii verificate din transmisiile unor surse conectate inalt la Lumile Extrafizice.

EXERCITII SI APLICATII PRACTICE ALE IUBIRII NECONDITIONATE Exercitiul  Binecuvantarii  Suffi,  Atingerea  Ingerilor, Sine Superior versus Sine Uman.

RITUAL DE INCHEIERE –¬† Inchiderea¬† Spatiului¬† Sacru.¬† Testimoniale. Imbratisari.

Detalii organizatorice:

Participarea se face prin inscriere cu confirmare prin sms sau whatsapp, la 0773 360 644

Cand:
– Sambata, 10 Noiembrie 2018, intre 11.00-18.00, cu pauza de o ora pentru masa si alte doua pauze scurte pentru cafea.

Unde:

– Centrul Holistic Soma (Str. Soldat Alexandru Magatti 9, metrou Piata Muncii, Bucure»ôti, aproape de Biserica Catolica “Sfanta Cruce”)

Cuprins:

РConform prezentarii.  Desfasuratorul poate fi deviat de necesitati si inspiratie de moment datorata conectarii intuitive si functie de nivelul de elevare al grupului de participanti.

Suport de lucru:

 РToate conditiile de desfasurare optima la sala; ceai, apa; indrumare specializata; spatiu sigur de exprimare individuala. Sugerez insistent, o tinuta legera (trening sau  pantalon, colant, tricou si ceva pe deasupra care poate fi dezbracat, ciorapi mai grosi, fara accesorii care sa impiedice o participare fizica si emotionala confortabila.

Investitie:

 • 180 Lei. Nu este nevoie de avans. Se plateste in numerar, la sala.
 • Plata se face sub forma de donatie, iar bucuria acestui pret este natural sa garanteze cel putin o prezenta dedicata si deschisa la energia noua!

Oferta calibrata intuitiv suna asa:

Dupa acest curs introductiv, exista o varianta pentru un abonament. El costa 562 Lei – 22% reducere – probabil pentru ca sunt nascuta pe 22 ūüôā iar el presupune participarea la 4 sesiuni pana la sfarsitul anului 2018 (chiar daca acestea nu sunt consecutive). Plata se face integral la inceputul primei intalniri, stabilite de comun acord.

Bonusurile de fidelitate:

Participantii cu abonament beneficiaza gratuit si la alegere intre: 

 • o consultatie individuala la cabinet, pe probleme personale specifice cu recomandari inclusiv la terapiile complementare moderne din Centrul Holistic Soma; detalii si desfasurator celor interesati, pe mail)
 • o participare la formatul ‚Äô‚ÄôDansand cu Viata‚ÄĚ (3,5 ore; intr-o vineri de la 19.00, un format participativ care aduce in prim plan onorarea si celebrarea acestei Intrupari, filtrate prin abordarea mea specific constienta, cu info recente privind starea planetara pe Mama Pamant, detalii pentru cei interesati, pe mail)
 • o curatare energetica a locuintei, a firmei sau alt spatiu propriu¬†
 • o sedinta individuala de curatare energetica si o relaxare completa yoghina
 • o sedinta de edificare, armonizare si pregatire pentru channeling cu Entitatile Veghetoare care cunosc Planul vostru Existential din aceasta Viata precum si Linia voastra de Destin
 • channeling cu mediumul recomandat Cristina Palade la care asist si sustin energetic (pentru sedinta contributia este la jumatate de pret, adica 100 lei – plata channelerului – si se poate inregistra¬†
 • o consultatie de clarificare pe baza inregistrarii cu Channelingul respectiv, pentru facilitarea punerii in practica a mesajelor transmise
 • o participare la seria Introspectii (3,5 ore; intr-o vineri de la 19.00, cu un program care presupune o practica cu exercitii si sugestii in cele mai importante tipuri de meditatie – statica contemplativa, dinamica contemplativa, in intuneric, cu fond muzical, de relaxare, ghidata, etc, detalii pentru cei interesati, pe mail)
 • participarea la sedinta de deschidere a Antrenamentului Unu la Unu denumit ‚Äô‚ÄôIndreptar de Resetare Constienta‚Äô‚Äô(instrument personal de vindecare, curatare, crestere si elevare spirituala care faciliteaza cresterea vibratiei si la staruinta, trecerea pe urmatoarea Banda de Frecventa a Nivelului de Constiinta; detalii celor interesati, pe mail)¬†
 • o participare la Atelierul ‚Äô‚ÄôFitness Energetic‚Äô‚Äô (3,5 ore; intr-o vineri de la 19.00; o intalnire experientiala participativa in care se ruleaza energiile din corp, o metoda de dans improvizat, insotit de secvente de relaxare, meditatie etc; detalii celor interesati, pe mail)¬†
 • o participare la Seara de Eliberare (3,5 ore; intr-o vineri de la 19.00; o sesiune integrativa de eliberari din corpul emotional ‚Äď o procedura dupa Dumitru Branc, ce are echivalente cu Slujba de Maslu din Biserica (sunt de 5 ori Preoteasa in diverse Ordine); detalii celor interesati, pe mail¬†

“√én timp ce ne aliniem cu natura noastrńÉ spiritualńÉ realńÉ, corpul inferior √ģncepe sńÉ aibńÉ o rela»õie nouńÉ cu corpul superior. AceastńÉ rela»õie necesitńÉ un nivel nou de circuite »ôi comunicare, √ģntruc√Ęt trecem la o frecven»õńÉ cu totul nouńÉ a iluminńÉrii √ģntrupate.¬†√én timp ce trecem la o experien»õńÉ nouńÉ a corpului, trecem »ôi la experien»õa unei vie»õi noi, √ģn rezonan»õńÉ cu AdevńÉrul nostru √ģntrupat. LńÉsńÉm √ģn urmńÉ tiparul karmic, inclusiv toate structurile pe care le-am construit pentru a-l sus»õine, fapt ce necesitńÉ unele schimbńÉri de via»õńÉ importante, ce se aliniazńÉ cu chemarea noastrńÉ mai √ģnaltńÉ… cu modelul nostru divin… cu harta a ceea ce suntem √ģn mod autentic »ôi cu contribu»õia pe care am venit sńÉ ne-o aducem √ģn aceste vremuri extrem de provocatoare »ôi impresionante de pe pńÉm√Ęnt.”Portalul Oglinzii; Lauren Gorgo-emisar si channeler pentru Constelatiile Pleiade si Sirius (sursa Avatar5d)

 

Pe curand si in Dragoste!

MelchiRa (Mihaela Lazarec)

Comments are closed.