Dansand cu Viata

Seria de intalniri “Dansand cu Viata – Exercitii de Aliniere si Integrare”

Sesiuni de lucru: Intalniri saptamanale pe teme de interes (intalnirile “Dansand cu Viata” nu presupun prezenta continua.– subiectele pot fi gasite AICI).

Loc de desfasurare: sediul Centrului Equilibrium – Cursuri, Retrageri si Terapii Integrative, in apropiere de statia de metrou Piata Muncii – Bucuresti.

Perioada: Joia, sau Vinerea, intre orele 18.30 – 21.30 (conform anunturi sectiunea Blog)

Cuprins: Conform cuvintelor cheie: Fizic. Respirativ. Meditativ. Instructiv. Conectiv. Aplicativ. In echilibru – exercitii fizice, practica respiratiei, dezbateri tematice, meditatii ghidate, sesiuni de relaxare. Toate acestea vor fi acoperite in segmente alternative de 15 – 45 minute, in functie de natura fiecaruia, abordand prin rotatie subiectele cuprinse in prezentare si toate cate ni se vor revela.

Descriere completa:https://eliberareemotionala.ro/blog/dansand-cu-viata-exercitii-de-aliniere-si-integrare/

Suport de lucru: Toate conditiile de desfasurare optima la sala; ceai, cafea, apa; comunitatea inimilor deschise; indrumare specializata; spatiu sigur de exprimare individuala. Materiale suport prin email – link-uri inregistrari audio, materiale informative, meditatii ghidate.

Facilitatori: Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

Investitie: 35 Lei/sesiune – dorim sa va cunoastem, sa ne cunoasteti, sa ne armonizam, sa crestem impreuna. O vom face numai daca rezonati cu ceea ce lucram si ne intalnim in Lucrare comuna.

Oferta: 100 Lei/ abonament, respectiv 4 sesiuni – daca tot sunteti dedicati, dam si noi o mana de ajutor 🙂 Pana acum nu am fost obisnuiti sa ne antrenam holistic, dar credem ca este cel mai potrivit moment pentru a incepe “fitness-ul” energetic care creeaza armonia Trup – Minte – Suflet.

Va asteptam cu drag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *