In postarea precedenta am trimis traducerea unui exercitiu energetic de vindecare la distanta, postat in urma cu cateva zile de Jerry Sargeant. Pentru ca tema acestuia este “Indepartarea credintelor limitative si ale radacinilor adanci ale traumelor” si presupune lucru profund la nivelul fricilor de baza, dar si programare pentru claritate mentala si limpezime in ceea ce priveste scopul in viata, am inregistrat si varianta audio pentru cei care nu pot face exercitiile meditative, cu ochii deschisi.

El este cunoscut in intreaga lume pentru meditatiile profunde de conectare, vindecarea  oamenilor si transformarile rapide operate asupra acestora atat la nivel mental, cat si  fizic, emotional si spiritual – toate efectuate cu ajutorul Matricei Magiei Stelelor, o puternica retea energetica de lumina ce se construieste in jurul planetei noastre.

Da-ti voie ca incepand cu acest mesaj (indiferent de momentul in care il vei accesa) si cele 11 zile care urmeaza, sa aplici urmatorul exercitiu puternic:

Exercitiu energetic

Iar daca nu stii in ce masura te poate ajuta, lasa-te inspirat de marturiile celor care l-au incercat:

“Voiam sa va multumesc pentru procedura de vindecare, un fel de hipnoza a lui Jerry Sargeant. Cert e ca am simtit energia fff puternic, continui cele 11 zile! Daca la prima vedere mi-a parut ca seamana cu un ET am vazut si alte interviuri/meditatii cu el si am prins drag. E foarte “tare” tipul si cred ca era nevoie si de un asemenea personaj care te socheaza cu povestea trecutului  tumultos  si in contrast cu ce  mai ofera piata, tot felul de “personaje spirituale pioase”. El parca vine si ne aduce aminte  si de umbrele noastre pe care ne straduim sa le ascundem sub pres. Am reflectat deseori la cei ce au fost iertati inaintea rastignirii lui Christos, daca nu cumva a fost o metafora  subtila, care se refera de fapt, la acele aspecte “mai intunecate” pe care le ignoram sau incercam sa le ascundem in loc sa le acceptam si sa le integram. Ceva sigur s-a schimbat in mine, cu mine, cu nevoia de a demonstra, de a fi perfecta, “buna”, toate chestiile acelea la superlativ. Ma incearca o dulce indolenta si o mare impacare cu mine ca e Ok exact asa cum sunt. Mi-ati facut un mare cadou, ca de altfel si celelalte articole pe care le-am primit. Multa recunostinta si binecuvantari”.

“M-am hotarat sa vin ieri dupa ce am facut meditatia pe care ai tradus-o si postat-o tu – ”Indepartarea credintelor limitative”. Asa ceva nu am mai simtit niciodata la o meditatie de pe net. Fabulos e putin spus! O sa o fac pentru 11 zile.”

“DA cu “D” mare, are foarte multa dreptate! Suntem toti unul pe pamantul acesta, foarte important de stiut! Este si adevarul meu, multumesc pentru postare! Iubire, pace, Dumnezeu!”

“Multumim din suflet! ffffff puternica meditatia – am trait-simtit profund! Astept cu nerabdare inregistrarea audio cu vocea Dvs. Iubire si recunostinta pentru daruirea si efortul depus, ne este de mare ajutor in vindecarea totala, pentru a ne uni-intregi cu noi insine, in noi insine, ca fiinte noi-noute ale lumii noi, Iubire!”

“Multumesc cu recunostinta! am asteptat aceasta traducere!”

Asadar, “Cere ca si cum ai primit deja” continua sa functioneze 🙂 Apoi da mai departe!

Cu mult drag!
Liliana
http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *