Constientizarile ce se petrec in ritm ametitor in ultimele zile, pe mine aproape ca ma lasa fara respiratie.. Tu cum te descurci? 🙂

La peste 12 mii de kilometri departare de tara, in a saptea zi de la plecare am reusit sa trimit doar cateva imagini, dar ma bucur in schimb ca am umplut deja o tolba de povestiri despre constientizarile care se petrec cu repeziciune.

Nu stiu cat timp mai am internet.. In ultimele zile au fost doua intreruperi de curent de cate 24 ore, din cauza unui copac cazut in urma ploilor puternice si nu putem comunica usor cu cei de acasa. Atat despre aceasta Calatorie, cat si despre cea din Iulie voi scrie la un loc, pentru ca ele au mare legatura una cu cealalta si realizez acum, de ce s-au configurat lucrurile in acest fel.

Intre timp iti trimit un mesaj important despre evenimente la care voi participa la sfarsitul lunii Februarie, iar daca nu iti trimit acum aceste vesti exista riscul sa afli prea tarziu despre ele. Este vorba despre evenimentele marca Jerry Sargeant in Romania, la care particip de peste 2 ani. Gasesti mai jos mesajul lor si in incheiere, parerea mea despre cursul propus si sesiunea in grupul privat de vindecare.

 

Mesajul StarMagic Romania:

“Esti pregatit sa iti activezi codurile pentru abundenta?

Pe masura ce intram intr-un nou ciclu de 7 ani dupa incheierea Calendarului Mayas (2012-2019) si de asemenea, un nou ciclu de 10 ani dupa sfarsitul unui deceniu (2010 – 2020), energiile sunt perfect aliniate pentru manifestare. Aceasta combinatie, impreuna cu schimbarile masive ale frecventei solare si planetare face din primele luni ale anului 2020 platforma perfecta pentru a iti crea, manifesta si supraincarca propria realitatea!

Lansam un atelier de manifestare cu totul nou, in Bucuresti intre 29 februarie – 1 martie 2020. Jerry Sargeant va fi live, impartasind cu tine un nou set de coduri de abundenta pentru a-ti activa planul natural de manifestare.

Tu esti arhitectul propriei tale realitati, iar in Spatiul Cuantic, poti schimba si modifica codurile vibrationale care comunica, schimba si creaza realitatea fizica.
Totul poate fi schimbat, de aceea, pe parcursul acestui workshop iti va fi aratat cum sa initiezi schimbarea, dupa care vei fi ghidat sa faci aceasta schimbare.

Motivul pentru care oamenii experimenteaza o lipsa de abundenta, este datorita programarii de la nivel celular si subconstient. Din momentul in care te-ai nascut si chiar de mai inainte (vieti trecute/ realitati paralele) in unele cazuri, ai derulat un anumit program sau o serie de programe. Luand aceleasi decizii, repetand aceleasi emotii, facand aceeasi actiune din nou si din nou, evenimente dupa evenimente se repeat – fapt ce te tine blocat intr-un traseu ciclic de evenimente si circumstante vibrationale scazute.

Exista un proces stiintific pentru ruperea acestui ciclu si ti se va arata exact cum se poate face, astfel incat sa te poti transforma intr-o lume vibrationala inalta a abundentei, rapid!

Pe parcursul acestui workshop, vei primi coduri elevate de aur, platina si diamant pentru a-ti activa prosperitatea si abundenta in toate aspectele vietii tale, de asemenea transmisiuni cu limbajul luminii, ce au ca rol imbunatatirea si actualizarea ADN-ului super uman si activarea genelor abundentei, meditatii ghidate profunde si puternice, pentru a sterge orice realitati paralele ce iti opreste fluxul abundentei, o meditatie unica pentru a te conecta la originile tale galactice si a-ti creste nivelul energetic, o vibratie total intensificata, constientizare extinsa si claritate masiva in misiunea vietii tale si calea de urmat in aceasta realitate umana.

Acest atelier de doua zile este un program transformational care iti va schimba viata pentru totdeauna.

Pretul biletului: £155, 180€ sau 888 RON

Locatia: Rin Grand Hotel (Sos. Vitan Barzesti nr. 7D, sector 4, Bucuresti)

Numarul de locuri este limitat, asadar te rugam sa iti rezervi biletul din timp. Te poti inscrie in formularul de mai jos, pentru a-ti rezerva locul:

De asemenea, Jerry va organiza o sesiune privata de vindecare pentru un grup restrans, vineri 28 februarie, intre orele 18.30 – 22.30. In timpul acestei sesiuni private de vindecare, Jerry va lucra cu intregul grup si, de asemenea, cu fiecare persoana in mod individual. Fiind in aceasta frecventa de grup foarte puternica, ai sansa sa iti vindeci la un nivel foarte profund orice radacina si afectiune a oricarei boli, indiferent de cauza acesteia, precum si blocajele pe care le ai la nivel fizic, mental, emotional sau spiritual, dureri, traume, suferinte. Costul pentru sesiunea private de vindecare in cele patru ore este de 300 de euro.

Numarul de locuri este limitat, asadar te rugam sa iti rezervi biletul din timp. Plata se poate face online pe site sau prin transfer bancar. Pentru inscriere, pentru detalii suplimentare, sau daca ai intrebari cu privire la posibilitatile de plata, atunci te rugam sa completezi formularul de mai jos:

Atelierul de Activare a Codurilor Abundantei este cel mai puternic atelier de manifestare lansat de Star Magic pana acum. Energia care vine de la Stele este din ce in ce mai puternica, iar membrii Echipei Star Magic sunt intotdeauna primii care primesc aceasta codificare pentru a va ajuta sa schimbati frecventele de baza si geometriile subatomice.

Daca esti pregtit sa iti duci viata la nivelul urmator si nu numai, te invit sa participi la acest workshop.In urma lui vei pleca o alta fiinta umana, transformata si modernizata din punct de vedere energetic si al nivelului de constiinta, simtindu-te complet conectat/a si aliniat/a scopului sufletului si misiunii tale umane si, cel mai important, o fiinta umana ce are Codurile Abundentei Activate, pregatita sa traiasca si sa prospere intr-o lume a abundentei.

Asteapta-te la minuni!

Esti pregatit?”

Stiu care este impactul pe care Jerry il are asupra oamenilor – este probabil, cel mai polarizat din cate am intalnit. Sunt unii care rezoneaza imediat cu metodele lui de lucru, reusind sa se conecteze prin Inima si sa lucreze cu propriile frici, iar altii care inchid imediat inregistrarile si isi scuipa in san 🙂 Nici o cale nu e buna sau rea, ci doar usoara sau grea.

Aminteste-ti ce spun intr-o forma sau alta, in fiecare mesaj: “ENERGIA din care facem lucrurile, face diferenta intre rezultate”. Aplica un instrument ca sa “repari” ceva, iar rezultatul va fi amprentat cu energia lipsei. Aplica-l pentru a te bucura de experienta, iar rezultatul va fi amprentat cu energia Darului.

In cadrul metodei de vindecare pe care o aplica, ai vazut probabil procedura, asa ca nu te va mira ce am experimentat in primul lui curs. Inainte sa ma intinde la podea, m-a intrebat “Esti gata sa eliberezi?” – mi-a vazut doar lacrimile in timp ce incuviintam si a inteles. Au trecut 2 ani de atunci si sunt intr-o continua schimbare. Rezistentele invatate de-a lungul timpului se mai resimt din cand in cand, dar am iesit din valtoarea acelor incercari.

A meritat sa fac tot efortul, pentru a rezolva acest blocaj ce devenise chinuitor in ultimii zece ani? Pentru mine, DA.

 

In cazul in care nu este pentru tine acest eveniment acum, da te rog mesajul mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

2 Comments

 1. Multumiri pentru informatiile si explicatiile succinte oferite !
  Va rog insa sa precizati sigur Adresa locatiei Evenimentului respectiv deoarece aici , pe pagina, ca si in prezentarile de pe Facebook , .. Adresa este Rin Grand Hotel din Vitan-Birzesti !
  Insa in Formularele de inscriere de pe aceasta pagina a dvs. Adresa este Rin Central Hotel , din str Traian !!!!

  Deci am rugamintea sa reveniti cu adresa stabilita in final .

  Succes !

  1. Va multumesc frumos pentru atentionare! Intr-adevar, loccatia corecta este RIN Grand Hotel, din str. Vitan Barzesti nr.7D, sector 4, Bucuresti.
   Ramanem aproape, cu drag!

   Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *