Maine imi iau zborul catre emisfera sudica, dar nu pentru a ma bucura de cocktail-uri cu umbrelute 🙂 ci pentru altfel de bucurii despre care urmeaza sa iti vorbesc la intoarcere. Ele vor pune bazele unei experiente de grup pe care o putem avea impreuna in 2020.

Dar pentru ca pana atunci, il avem deja pregatit pe 2019 inca de anul trecut 🙂 am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru ceea ce cred ca in luna Aprilie poate aduce si pentru tine, o adevarata Schimbare.

Astazi insa, iti aduc in atentie doua evenimente la care personal am participat de-a lungul timpului, organizate de doi oameni absolut speciali! Stiu ca multi dintre cei care citesc postarile mele ii iubesc de-a dreptul, pentru ca am primit adesea aprecieri la adresa lor, iar in unele cazuri rezultatele sunt spectaculoase.

Redau mai jos informatiile pentru fiecare in parte, revenind cu acelasi raspuns la intrebarile care mi se pun invariabil: “Care este parerea ta? Merita acest curs? Este chiar asa special cum este prezentat? Eu simt sa merg, dar vreau sa stiu parerea ta”. Raspunsul scurt este DA, merita.

Dar “pretul” numai tu poti sa spui daca merita sau nu. Pentru mine a MERITAT, asa cum am scris si in trecut. Dar retine te rog, ca fiecare e diferit si ca avem nevoi diferite, in MOMENTE diferite.

Este normal ca uneori sa avem indoieli, nu avem cum sa stim “sigur” ca ceva e cel mai potrivit acum. Dar tocmai aceasta NEVOIE de siguranta este cea care ne chinuie mai mult. Daca ai atasamente fata de vreun rezultat, probabil ca nu va merita, pentru ca vei avea nevoie de “dovezi” si nu stiu in ce masura le poti observa in conditii de stres.

Asculta-ti inima! MEREU. Cel mai spectaculos rezultat pe care avem sa ni-l dorim este schimbarea perceptiei noastre si largirea perspectivei, NECONDITIONAT de vreo alta schimbare palpabila, pentru ca ACEASTA este ordinea fireasca in Manifestare, nu invers. Iar seminte in aceasta directie sunt puse cu siguranta, in ambele variante de mai jos.

Asadar, cele doua recomandari de suflet:

 

Curs de Manifestare Rapida – Workshop 02-03 Februarie, cu Jerry Sargeant 
si Sesiune de Vindecare in grup privat – 01 Februarie

Ce ti se propune in acest weekend?

Activare ADN
O Noua tehnologie de manifestare
Dizolvarea oricaror sisteme de credinte ramase
O profunda conexiune cu Sursa
Un nou set de actualizari ale frecventei, specific pentru manifestare rapida
Vindecarea copilului interior
Recalibrarea emisferelor cerebrale
Vindecare celulara
Descarcari ale fluxurilor de coduri de lumina
Descoperirea scopului vietii (daca nu ai facut-o deja)
Extinderea vederii cu cel de-al treilea ochi
Resetarea starii naturale implicite catre bucurie

 

In ultimii ani, Jerry s-a facut cunoscut in intreaga lume pentru meditatiile profunde de conectare, pentru vindecarea oamenilor si transformarile rapide operate asupra acestora atat la nivel mental, cat si fizic, emotional si spiritual –  toate efectuate cu ajutorul Matricei Star Magic, o puternica retea energetica de lumina ce se construieste in jurul planetei noastre.

Motivul pentru care vindecarea prin intermediul Star Magic este atat de puternica sta in transformarile efectuate din Campul Energiei Punctului Zero (numit si Spatiul Posibilitatilor Infinite, Energia Sursei) care se transmit la nivel celular profund. Din acest spatiu ne aliniem imediat cu cel mai autentic, intreg si profund aspect din noi care, prin el insusi, creeaza un mediu in care vindecarea poate avea loc. Aceasta terapie este considerata una din cele mai profunde modalitati alchimice existente.

Apasa pe imaginea de mai jos pentru toate detaliile:

 

Al doilea eveniment este pe masura de spectaculos, sustinut de un Inger pe Pamant, in persoana Sarei Indigo. Acesta este primul si ultimul curs de 4 zile al Sarei in Romania anul acesta, intrucat pleaca la un masterat in strainatate.

 

Trezirea Inimii Iluminate (Awakening The Illuminated Heart – ATIH), cu Sara Indigo 24-27 Ianuarie 2019

 

Cursul sintetizeaza invatatura de peste 20 de ani a lui Drunvalo Melchizedek si reprezinta esenta cunoasterii sacre a Scolii de Reamintire. Ne ofera instrumentele spirituale necesare pentru planificarea tranzitiei in inaltimile inalte ale constiintei, deoarece inaltarea inseamna de fapt trecerea de la minte la inima.

Unul dintre obiectivele esentiale este rememorarea procesului de creatie din inima si activarea corpului de lumina MerKaBa din Spatiul cel mai Mic al Inimii, locul in care a fost creat intreaga viata de pretutindeni.

Cand folosim abilitatile mentale in armonie cu intelepciunea infinita Inimii, puterea noastra creatoare se manifesta in deplinatatea ei. Deoarece mintea este polarizata, tot ce cream din creier implica dualitate si separare. Insa in procesul creatiei din inima se foloseste puterea viselor, a imaginilor si a autenticelor trairi interioare, care nu implica polaritate, ci numai unime si perfectiune divina.

 

Iata cateva dintre temele abordate si obiectivele acestui curs:

Reamintirea si recunoasterea potentialului creatorului nelimitat al energiei inimii;
Scoala de Reamintire si Scoala Albastra;
Comuniunea cu Ingerul nostru si regasirea celor mai profunde aspiratii ale inimii;
Ceremonia de vindecare a traumelor emotionale cu recunoasterea tiparelor limitative si bineinteles, RENASTEREA in aici si acum debarasati de tare;
Respiratia unitatii;
Intrarea in Spatiul Sacru al Inimii si in Spatiul cel mai Mic al inimii;
Activarea haloului de lumina;
Procesul creatiei din inima versus procesul creatiei din minte;
Deschiderea celui de-al treilea ochi si activarea glandei pineale;
Activarea campului Merkaba din Spatiul cel mai mic al inimii.

Taxa de participare este prin donatie, 450 Lei
Inscriere cu avans: 150 lei
Locatia este in Bucuresti si se anunta celor inscrisi

Detalii si inregistrare: Iulian Nicolaescu – rugam trimiteti e-mail: iulian_nicolaescu_21@yahoo.com si/sau la: 0734 529 025     

“Scriu acest mesaj pentru a recomanda din Inima workshop-ul Trezirea Inimii Iluminate (ATIH), sustinut de Sara Indigo, ce are loc intre 24 si 27 Ianuarie 2019. Am facut “cunostinta” cu ea, inainte de curs, urmarind emisiunea realizata de Oreste (https://www.youtube.com/watch?v=NG00BMjBXsQ), unde a fost invitata in 2013, cand avea 17 ani. Reactia mea a fost: UAU!!!

Marturisesc ca experienta de a fi alaturi de ea la acest curs nu se poate transmite sau descrie in cuvinte. Doar pot recomanda din Inima sa Traiti cateva zile alaturi de Sara, un Inger pe Pamant, asa cum mi-a fost prezentata, descriere la care la subscriu cu toata Fiinta mea.

Iubirea si sustinerea celor intalniti la curs m-au facut sa cred ca exista Minuni. Si ca Minunile suntem chiar noi.

Pot sintetiza astfel experienta avuta la curs: Vindecare, Bucurie, Cunoastere si bineinteles, Iubire. Aici am parcurs drumul catre Inima mea, iar cand am ajuns acolo l-am descoperit pe Dumnezeu.  Am inteles ca Viata traita din Inima este frumoasa, pentru ca este Iubire si ca este singura modalitate de a-mi onora Esenta.” Marius Andrei

 

Sa iti fie cu folos si bucurie si sper sa fii unul dintre cei care pe la cursuri, vin sa ne imbratisam cu mesajul: “Iti multumesc pentru recomandarea aceea!” 🙂

Si eu iti multumesc ca dai mai departe, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *