Astazi iti impartasesc un instrument puternic de Manifestare, transmis de Jerry Sargeant. Personal, l-am cunoscut pe Jerry in urma cu un an, la un curs de Recalibrare Galactica. Da, stiu cum suna toate astea.. copilul meu spune ca numai eu pot sa cred asa ceva 🙂 Dar eu stiu ce STIU si stiu ce SIMT. In plus, sunt linistita de cate ori ii ascult inclusiv pe cei recunoscuti pentru nivelul lor de inteligenta academica si care confirma din ce in ce mai puternic, “nastrusniciile” de care vorbim noi aici..

Sigur ca m-as bucura sa conteze intuitia si nivelul de inteligenta emotionala in egala masura cu cel academic, acordandu-se crezare si celor care alegem sa lucram cu “astfel de chestii”, dar frumusetea vietii in aceste vremuri vine chiar din Alegeri 🙂 In perioada imediat urmatoare, iti voi trimite mai multe materiale cu Joe Dispenza, cercetator in neurostiinte, pe care il iubesc de-a dreptul si astfel, va avea poate din ce in ce mai mult sens lucrul la care ma refer.

Deocamdata, te provoc sa aplici incepand chiar de astazi, instrumentul de manifestare propus de Jerry, pe care l-am tradus mai jos. Este simplu, eficient si puternic. El spune ca un protocol de 9 zile ar trebui sa fie suficient pentru materializarea unei dorinte, desi o sa-i asculti relatarea despre ce a experimentat personal, dupa o singura aplicare.

Stiu care este impactul pe care Jerry il are asupra oamenilor – este probabil, cel mai polarizat din cate am intalnit. Sunt unii care rezoneaza imediat cu metodele lui de lucru, reusind sa se conecteze prin Inima si sa lucreze cu propriile frici, iar altii care inchid imediat inregistrarile si isi scuipa in san 🙂 Nici o cale nu e buna sau rea, ci doar usoara sau grea.

Imediat dupa primul workshop cu el, mi-am dorit sa fac cursul de Facilitator – mai exact, am Stiut ca o sa-l fac. Nu-mi era deloc clar CUM, pentru ca intreaga conjunctura in care ma aflam imi “striga” ca asa ceva nu se poate – bani, timp, disponibilitatea de a fi in acea locatie, toate resursele erau zero.

In mod normal, cand asa ceva se intampla exista doua variante, deci mi-am pus problema ca orice om aflat intr-o situatie similara 1). Nu e pentru mine, 2). E pentru mine si Universul ma intreaba daca vreau asta cu adevarat 🙂

Poate e o dilema ce-ti pare familiara si invariabil, te intrebi: “Pai, cum sa stiu raspunsul corect?!” Mie atunci mi-a fost mai clar decat oricand pentru ca pe de o parte, mi-a confirmat ceva ce stiam teoretic dar experimentasem sporadic si pe de alta, m-a ajutat sa fiu amprentata de Adevar, in timp ce il Simteam.

Pe masura ce ma apropiam de data cursului eram din ce in ce mai fericita ca urmeaza sa particip. Cu o saptamana inainte, resursele erau tot zero dar aveam cateva planuri si stiam ca “daca e pentru mine”, unul dintre ele va da rezultate. Cu trei zile inainte, fiecare plan esuase pe rand si a fost momentul in care am inceput sa ma indoiesc. Dar in mod surprinzator, inca eram in Pace si asta m-a pus pe ganduri.

In mod paradoxal, in profunzime eram linistita ca voi ajunge la curs, chiar daca la suprafata incepusem sa ma agit. Ca sa scurtez povestea, atunci am invatat sa cer ajutor si in afara cercului de prieteni foarte apropiati, iar asta a fost in sine, o importanta lectie de asumare a vulnerabilitatii.. atat de importanta, incat sigur o sa mai scriu despre ea!

Aminteste-ti ce spun intr-o forma sau alta, in fiecare mesaj: “ENERGIA din care facem lucrurile, face diferenta intre rezultate”. Aplica un instrument ca sa “repari” ceva, iar rezultatul va fi amprentat cu energia lipsei, aplica-l pentru a te bucura de experienta, iar rezultatul va fi amprentat cu energia Darului.

Adevarul acelor zile s-a numit Pace interioara. Daca ajungeam, asa trebuia sa fie. Daca nu ajungeam, tot asa trebuia sa fie. Datoria mea era doar sa fac tot posibilul, pana in ultima clipa, in directia pe care o doream. Dar nu in orice conditii, ci in detasare fata de rezultat, in liniste, fara incrancenare. Detasarea este asigurata in conditii de incredere totala, atunci cand.. te predai. Ca ii spunem Incredere intr-un Plan Inalt, sau Credinta – e acelasi lucru.

Din fericire, acum sunt numeroase instrumente de materializare pe care le putem aplica, iar pe canalul meu Youtube, am postat multe in ultima perioada. Eu am gasit solutia atunci, cu 12 ore inainte de inceperea cursului. Daca iti doresti sa participi la acest training, mai ai 9 zile ceea ce pentru mine inseamna foaaarte mult – asa cum pentru altii poate, chiar 9 saptamani sau luni, pot sa insemne prea putin 🙂

Inainte de ultimul lui curs am scris: “La inceput mergeam la cursurile lui Jerry cu o intentie si simteam ca plec cu alte daruri. Dupa cel de Facilitator Star Magic, am renuntat sa mai am vreo asteptare. Doar mi-am dat voie sa traiesc experientele si atat. Au fost 5 zile intense care au contat fiecare in parte, dar “dopul” pe care simteam ca am nevoie sa-l scot, a fost “rezolvat” de Jerry in 5 minute.

In cadrul metodei de vindecare pe care o aplica, ai vazut probabil procedura, asa ca nu te va mira. Inainte sa ma intinda la podea, m-a intrebat “Esti gata?” – a vazut doar lacrimile din ochii mei si mi-a inteles raspunsul. Sunt 8 luni de atunci si sunt intr-o continua schimbare – rezistentele invatate de-a lungul timpului se mai resimt din cand in cand, dar am iesit din valtoare.

A meritat sa fac tot efortul, pentru a rezolva acest blocaj ce devenise chinuitor in ultimii zece ani? Pentru mine, DA.”

In cazul in care te intrebi daca acest curs este si pentru tine, sper ca urmatoarele 9 zile sa iti aduca multa claritate. Pentru cei care au participat anul trecut, exista deja un discount de 25%, dar oricum ar fi, nu uita ca pentru fiecare exista oportunitati si deschidere in fiecare clipa – doar scrie-mi despre dorinta ta si te voi ajuta cu tot ce stiu, pentru a te sustine.

Cu mult drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Gasesti mai jos, cateva repere despre cursul din acest an, primite de la organizatorii StarMagic Romania:

“Star Magic Facilitator Training este un curs in care descoperi si inveti concret posibilitati de accesare a celei mai inalte stari de constiinta accesibila in aceasta perioada, despre posibilitati infinite de vindecare folosind tehnologia Soul Technology, extrem de versatila dar totodata  radicala, cunoscuta sub numele de STAR MAGIC®. Fiintele umane invata sa paseasca pe terenul inimii cu incredere si in mod repetat, sa activeze campul inimii pentru a accesa Campul Universal al Sursei, cunoscut drept Campul Inversat sau Sursa Vietii, locul posibilitatilor infinite. Din acest punct al unei treziri intuitive, toate metodele STAR MAGIC sunt usor accesibile si ofera schimbari instante si de durata, in toate aspectele realitatii. Iti vei aminti cum sa contribui in mod spontan la crearea propriei realitati si a realitatii celorlalti, apeland la frecventele de lumina extraterestra pe care STAR MAGIC ni le pune la dispozitie.

STAR MAGIC este o calatorie ce activeaza capacitati de vindecare prin energia luminii de baza, intermediara si avansata. Pe durata celor cinci zile de training Jerry si echipa STAR MAGIC te vor insoti intr-o calatorie menita sa te echipeze cu abilitatile necesare pentru a te vindeca la diferite nivele. Te vei desprinde de partea logica si iti vei reaminti capacitatile intuitive profunde. Iti vei aminti si vei sti adevarul. Este timpul sa iti activezi memoria sufletului si sa fii renascut ca o samanta din praf de stele aici, pe pamant.

Pe durata celor cinci zile de training vei beneficia de asemenea de vindecari individuale si in grup oferite chiar de Jerry. Acest lucru iti granteaza eliberarea de orice blocaje, din trecut, prezent sau viitor si multidimensionale. Se va lucra asupra ta la nivel celular, folosindu-se de tehnica STAR MAGIC pentru a se asigura ca, corpul tau, vasul prin care STAR MAGIC va curge, este curat si clar, astfel incat sa poti trai la nivelul extraordinarului, si dincolo de acesta, si sa fii cel mai bun vindecator prin energia luminii STAR MAGIC

Vei primi un set de coduri de lumina care iti vor spori abilitatea de a vedea lumea invizibila a geometriei sacre. Iti vei aminti cum sa simti ritmul si vibratiile timpului si ale sunetului. Vei sti cum sa curbezi spatiul-timp si sa pliezi realitatile pentru a crea unele noi, mult mai puternice, in loc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *