Iti scriu pe scurt, pentru ca vreau sa iti las timp, astfel incat sa treci printr-un material video foarte important. Sunt peste doi ani de cand l-am tradus si nu stiu daca ti-a atras atentia pana acum. In fond si la urma urmei, ce au de-a face activarile cinci-dimensionale ale corpului de lumina, cu viata noastra de zi cu zi?(!)

Totusi, cineva mi-a scris pe Facebook “Imi doresc sa aflu experienta ta directa cu Jerry Sargeant, daca ai avut transformari in urma cursului cu el. Cum este cu aceste coduri de lumina? Ce ai simtit tu, cum te-au ajutat pe tine? Daca este o experienta transformatoare..”

O alta prietena mi-a trimis prin whatsapp mesajul: “Nu stiu de ce nu prea am incredere in el.. Dar ma bazez pe recomandarea ta si pe tine. Multumesc!”

As spune multe despre recomandarile pe care le fac, dar daca nu ma cunosti sau nu esti familiarizat cu ceea ce scriu.. se reduce totul, tot doar la vorbe. Prefer sa las relatarile de pana acum, sa vorbeasca, dar mai ales ceea ce te inspira cand treci prin acest material video (apasa pe imaginea de mai jos, pentru a-l accesa).

Informatia de mai sus este de regula inclusa in cursuri care se platesc cu ceea ce numim “bani grei”. Evenimentele din weekend, descrise AICI, la care te incurajez sa participi reprezinta o alegere corecta raport calitate-pret pentru ceea ce urmeaza sa primesti. Modul in care vei constientiza si chiar simti efectele, nu este ceva ce poti controla. Asa ca mai bine, nu incerca sa o faci.

Nu incurajez pe nimeni sa ia vreodata decizii numai pe baza increderii pe care o are intr-o terta persoana. Daca nu ne deschidem spre constientizari si experiente pe care sa ni le asumam, ne invartim in cerc pana cand.. ei bine, pana cand suntem gata sa ni le asumam.

Inteleg nevoia de siguranta. Inteleg nevoia de a primi confirmarea ca faci alegerea “corecta”. Aceste nevoi sunt legitime. Problema este ca NIMENI nu iti poate confirma ceva ce este oricum evident.

Si anume ca totul face parte dintr-un parcurs care se deruleaza chiar pe masura ce faci Pasii. Transformarea nu se petrece punctual. NU mergi la un curs care iti va rezolva o problema sau alta, ci ALEGI sa faci pasii pe care ii simti potriviti intr-o Calatorie care iti asigura transformarea.

Evolutia inseamna parcurgerea unui PROCES TRANSFORMATIONAL, IAR ASTA SE PETRECE IN SPIRALA. Trecem de multe ori, aparent prin acelasi punct, pana cand integram toata Cunoasterea si NE REGASIM la un nou Nivel. Si la inca unul, si inca unul..

Nu facem un drum liniar, din punctul A in punctul B – timp in care intre cele doua puncte, trecem prin cateva cursuri in care primim raspunsurile “corecte” si “reparam” anumite situatii. Este un subiect vast si vreau sa ma incadrez in promisiunea pe care ti-am facut-o la inceput, aceea de a-ti scrie pe scurt.

 

In ceea ce priveste descrierea Limbajului de Lumina, voi folosi exprimarea unui specialist, o prietena draga mie, Georgeta Light: “Limbajul Luminii este un Limbaj multidimensional care este inteles la nivel de suflet, dar isi poate manifesta influenta la nivelul tuturor structurilor unei persoane. Sunt coduri pe frecvente de sunet si lumina, coduri ce se activeaza in structurile a tot ceea ce este viu. Este un limbaj pe care Inima noastra il recunoaste, fiind un instrument foarte puternic de armonizare, restructurare si leac pentru suflet si alte structuri. Light Language (Limbajul de Lumina) este vibratie, deci energie! Tot ceea ce este, ESTE energie. Deci lucreaza pe toate structurile a tot ceea ce este viu! Nu este ceva ce poti controla cu mintea.”

Vezi bine ca la intrebarea “Cum este cu aceste coduri de lumina? Ce ai simtit tu, cum te-au ajutat pe tine?”, pur si simplu NU se poate raspunde. Nici pe scurt, nici.. pe lung. Este o experienta PUR SUBIECTIVA si tine pe parcursul Calatoriei fiecaruia.

In ceea ce-l priveste pe Jerry Sargeant, pot sa iti spun in mod clar, ca este un exponent important al procesului de Ascensiune pe Pamant in aceste timpuri si daca simti potrivit, e bine sa faci ceea ce ai nevoie pentru a-l cunoaste si a beneficia de ce are de oferit.

Nu pot sa inchei astfel, decat cu ceea ce mentionez in fiecare mesaj despre el: “Au trecut 2 ani de cand l-am cunoscut si sunt intr-o continua schimbare. Rezistentele invatate de-a lungul timpului se mai resimt din cand in cand, dar am iesit din valtoarea acelor incercari. A meritat sa fac tot efortul, pentru a rezolva acel blocaj ce devenise chinuitor in ultimii zece ani? Pentru mine, DA.”

 

Apasa AICI pentru a vedea cele doua evenimente din Romania la Bucuresti, in acest weekend. Inteleg ca zilele trecute mai erau 7 locuri libere la curs si 2, pentru sesiunea de vindecare. Nu fac parte din echipa de organizare, dar il recomand ori de cate ori vine in tara noastra. Apasand butonul “Formular de Inscriere” din acel link, vei primi toate informatiile necesare, din partea organizatorilor.

 

Cu mult drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS 1 – ca o paranteza, de dragul povestirii, mi-am amintit sa iti relatez ceva personal. Cand am ascultat pe cineva “vorbind” in Limbajul Luminii prima data in viata mea, in urma cu multi ani – se numea Rachel-nu-stiu-cum.. din Statele Unite, i-am si pierdut urma, pentru ca din acel moment am cautat si m-am deschis catre multi altii care transmiteau in acest Limbaj – imi amintesc doar ca mi-au sarit castile din urechi, asa tare am tresarit 🙂 Am avut o reactie atat de puternica, incat am izbucnit in ras de comicul situatiei, SIMULTAN cu plansul care ma napadise din adancul rarunchilor.

A fost o REAMINTIRE care nu avea nici o logica, dar simteam cum e o chemare a sufletului. Am urmat acea chemare, mergand la tot felul de cursuri si in calatorii, de le-am pierdut numarul.. Ceea ce n-am pierdut nici-o clipa este INCREDEREA ca fiecare decizie pe care o iau este pentru Binele meu cel mai Inalt. Pentru ca nici nu se poate altfel 🙂

PS 2 – Cand il ascult acum pe Jerry Sargeant, “vorbind” in Limbajul Luminii, zambesc larg deopotriva, gandului ca totul pare o nebunie si in acelasi timp, senzatiei de incredere spre care ma deschid tot mai mult. Pentru a ii raspunde cuiva la intrebarea “cum este cu aceste coduri de lumina?” trebuie sa stiu raspunsul la intrebarea “Cum te simti cand ai senzatia ca ceva diferit se petrece cu tine – in sensul diferentei dintre tine si altii ca tine, care nu vad la fel viata?”

Da, auzim din ce in ce mai mult vorbindu-se despre Coduri de Lumina si Expansiunea Constiintei, Lumina de Diamant si Coduri ale Frecventei de Curcubeu, Activarea ADN-ului Corpului de Lumina, Plasma Fotonica Cristalina, Portaluri Merkaba, Porti Stelare, Portaluri, Merkabe si Evolutie Cosmica, Constiinta Christica si Constiinta Avatar, dar ele nu sunt noi fenomene care apar pentru ca trecem dintr-o dimensiune in alta, ci trecem dintr-o dimensiune in alta pe masura ce le simtim Prezenta si asta PENTRU CA NE RIDICAM IN CONSTIINTA.

Toate codurile, portalurile si activarile – ca cele enumerate mai sus si multe altele – sunt in esenta, tipare de energie, frecvente si forme de geometrie sacra pe care suntem din ce in ce mai pregatiti sa le interpretam in mod diferit, comparativ cu modul in care am facut-o pana acum. Toti? Nu, fiecare in ritmul lui, la timpul lui, in functie de propria Lucrare si de modul in care ne “invatam” creierele sa lucreze in mod diferit.

 

Pfffiiiiiiii!!!! Tocmai realizez ca m-a sunat cineva zilele trecute, sa-mi spuna ca nu mai apuca sa citeasca ce scriu, pentru ca sunt prea lungi mesajele. Pe cuvantul meu, ca n-o fac intentionat, dar altfel raman cu vorbele nespuse si continui sa iti vorbesc in capul meu, mult timp dupa ce postez articolul 🙂

I-am spus sa le stearga. A spus ca nu poate, ca are nevoie de ele. Doar ca vrea sa fie mai scurte. Pai scurte nu mai pot sa le fac, ca am trecut de etapa aia.. Mai avem doar sa ne armonizam unii cu altii. Sper sa mai deschizi si mesajele viitoare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *