Suferinta – un proces natural dar atat de dureros!

Incep sectiunea de blog cu aceasta tema, din doua motive principale: 1). Persoane dragi mie si lumea, in general – dar in special in vremurilea acestea – are mare nevoie de sustinere in suferinta prin care trece datorita pierderii celor dragi;  2). Personal, am incheiat Duminica perioada de 1 an de doliu – care se tine in mod traditional, dupa pierdere cuiva foarte apropiat.

Nu mi-am imaginat ca lucrurile stau chiar asa, dar pot spune fara sa exagerez, ca – in momentul plecarii mamei – viata mea s-a impartit in “viata, inainte de plecarea ei” si “cea, dupa plecare”.

Nimic nu mai e la fel ca inainte de a pierde pe cineva foarte drag, nimic nu mai poate fi indreptat, nimic nu poate fi reparat..  totusi, viata merge inainte si – pentru ca suferinta este un proces natural – avem nevoie sa-l putem parcurge cu sprijin, in deplina intelegere a fazelor prin care trecem, in iubire si grija fata de noi.

Interviul luat de Jessica Ortner, expertei in Emotional Freedom Techniques – EFT, Carol Look, este cu atat mai valoros cu cat – pe langa exemplul personal povestit, imbinat cu munca sa de terapeut si intelegerea clara a fazelor prin care trecem in procesul suferintei – Carol ofera 5 exercitii valoroase care ne ajuta in eliberarea emotiilor coplesitoare, atunci cand suferinta pare sa ne puna la pamant..

Vi-l ofer cu mare drag si va incurajez sa va amintiti ori de cate ori aveti nevoie, ca exista o metoda atat de simpla ca EFT – de a ne “ridica” chiar atunci cand suntem ingenunchiati de durere : https://eliberareemotionala.ro/InterviuCarolLook_Suferinta.html

Trimiteti-l celor care credeti ca au nevoie de sustinere si scrieti-mi in sectiunea “Comentarii” daca va este de folos.

Cu drag,
Liliana

About Liliana

Motto: "Ai un singur dar pe lumea asta - care e cu adevarat al tau si pe care poti sa-l dai, iar acela esti tu insuti" - Neville Goddard
This entry was posted in Articole blog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *