RESPONSABILITATE

Informatiile de pe acest site si cele pe care le primiti in timpul atelierelor de lucru prezentate in sectiunea “Calendar evenimente” nu sunt menite sa inlocuiasca relatia Dvs. cu un cadru medical calificat si nu sunt facute publice ca sfaturi medicale.

Aceasta informare este conceputa ca un schimb de cunostinte.

Va incurajez sa luati deciziile potrivite de ingrijire a sanatatii Dvs, pe baza propriilor cercetari si a colectarii informatiilor, in parteneriat cu un profesionist calificat in ingrijirea medicala.

Cazurile si marturiile prezentate nu constituie o garantie sau predictie in ceea ce priveste rezultatul folosirii Tehnicilor de Eliberare Emotionala si in cazul Dvs.

Desi toate materialele si trimiterile la alte surse sunt prezentate cu buna-credinta, totusi acuratetea, eficienta, caracterul complet sau utilitatea oricaror informatii, nu poate fi garantata.

Exercitiile audio prezentate pe pagina Resurse gratuite, vor fi facute in conditii de siguranta, luate de cei care aleg sa le practice (nu le efectuati in timp ce conduceti autovehicule sau lucrati cu utilaje).

Comments

comments

Articol scris de: Liliana Stanciu

Motto: "Ai un singur dar pe lumea asta - care e cu adevarat al tau si pe care poti sa-l dai, iar acela esti tu insuti" - Neville Goddard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *