Ceea ce fac atunci cand lucrez cu oamenii este sa ii invat ca tot ajutorul de care au nevoie este in interiorul lor si ca il pot accesa cu usurinta. Pentru asta folosesc instrumente simple si le arat cum sa le aplice.

Nu cred ca incercarile de viata, circumstantele si limitarile nu pot fi depasite de catre fiecare dintre noi si nu cred intr-o singura sansa.

Cred cu tarie ca starea noastra de bine nu poate veni din exterior, iar vindecarea pe care o dorim pe toate planurile, inseamna de fapt alinierea corpului nostru cu mintea si spiritul.

Cred in oamenii care inspira oameni si cred ca toti ne oglindim unii – altora, aspecte pe care avem nevoie sa le constientizam.

Cred ca Viata pe Pamant este un miracol si ca nu am fost invatati sa acceptam si sa ne onoram cu-adevarat haina umana, cu toate corpurile sale.

Duminica am implinit 50 de ani si nu am reusit sa raspund din suflet sutelor de mesaje, dar o fac prin intermediul acestei postari. Stiu ca nu ma crezi cand iti spun ca te iubesc si te pretuiesc pentru ca ai ales aceasta intrupare.. cum ai putea?! Cine sa te fi invatat sa crezi?..

STIU insa ca iubirea despre care vorbesc se afla in FIECARE dintre noi, iar alegerea mea in aceasta viata este sa o hranesc cat mai mult, astfel incat sa simt in fiecare celula a fiintei mele, binecuvantarea vietii pe pamant.

Pentru tine nu sunt importante evenimentele din viata mea, dar daca ceea ce iti impartasesc te inspira sa lasi la o parte straturi de iluzii, pentru a ajunge inapoi la propria-ti stralucire, inseamna ca am facut un lucru bun.

Mi-am petrecut ziua impreuna cu un grup minunat de cursanti, in cadrul cursului de certificare EFT. De ce am ales sa impartasesc din ce ma anima chiar in acea zi? Tocmai pentru acest motiv, pentru ca ma anima 🙂 Asta ma insufleteste!

Pe tot parcursul zilei am continuat sa obsev cu coada ochiului aspectul femeii tinere din mine, care in urma cu multi ani isi dorea sa fie celebrata cu artificii – nu neaparat la propriu, dar intr-un mod la fel de maret. In locul focului de artificii am ales insa, sclipirea stelelor pe cer seara, in timp ce am plutit in piscina. Jocul de lumini cand inoti pe noctura la Therme Bucuresti este fabulos, trebuie sa-l incerci!

Din pacate, corpul meu a prins odata cu semnalul unei relaxari TOTALE, “intelegerea” ca trebuie sa o continue “cu orice pret”, asa ca a permis unei migrene cumplite sa ma tintuie la pat 16 ore a doua zi (si nu, nu bausem alcool in ziua precedenta). Straturi-straturi inca mai eliberez si eu credinte care nu imi mai servesc si programe mentale ce ruleaza la nivel subconstient.

Opreste-te o clipa si intreaba-te care sunt cele care inca iti mai restrictioneaza si tie accesul la gratie si usurinta. Stiu ca e posibil sa iti ia mai mult de o clipa, de aceea fa tot ce e posibil sa treci printr-o resetare!

Darurile Universului pentru mine in acest an, mi-au intrecut orice asteptare! Trebuie sa-ti spun insa, ca sunt total diferite de cele de care credeam ca am nevoie si nici pe departe, cele pe care le-as fi considerat posibile. Nu au nimic de-a face cu lumea materiala si totusi sunt cele care ma fac sa ma simt mai tanara ca la 40, mai fericita ca la 30 si mai bine ca la 20 🙂

Nimic nu este mai important decat relatia cu tine, increderea in sine, iubirea fata de propriul corp si bucuria ca faci totul pentru a beneficia de acest vehicul minunat pe pamant. Instrumentul cel mai eficient cu care am ales sa lucrez este dat de Tehnicile de Eliberare Emotionala, tocmai pentru ca putem atinge claritatea mentala, linistea si pacea care fac posibila resetarea despre care ti-am vorbit.

Iti multumesc ca faci parte din existenta mea! Fie ca iti place sau nu de mine, fie ca esti sau nu de acord cu tot ceea ce rezonez, nu mi-as fi putut dori o oglinda mai buna si mai frumoasa 🙂 La un moment dat, vom intelege ca Toti suntem UNUL, cu-adevarat. Si-atunci sa vezi focuri de artificii! 🙂

Cu mult drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *