“Viata este eterna, doar ca noi oamenii..”

 

La sfarsitul anului trecut am pregatit un material video extrem de sugestiv, pentru a intelege corespondenta dintre emotiile negative, manifestarile psihologice si mai ales emotiile pozitive pe care le putem accesa prin stimularea punctelor energetice.

Desi l-am incarcat pe Youtube in ziua de Craciun, dintr-un motiv sau altul nu m-am simtit inspirata sa-l trimit prin Newsletter. Insa ca sa fiu si mai exacta, trebuie sa spun ca in paralel cu acesta, am mai pregatit alte doua materiale pe care acum, ma abtin cu greu sa le trimit toate odata. E bine totusi sa ramai aproape si sa verifici mesajele imediat urmatoare.

Ceea ce m-a impiedicat cred, sa fiu mai productiva a fost totusi nevoia de a ramane in liniste in aceasta perioada de agitatie maxima. Am avut astfel, ragaz (chiar daca Viata mi l-a dat, un pic fortat) sa revad anul care a trecut, deloc usor pentru mine. In tot acest timp, cuvintele unui copil de 8 ani si jumatate – pe care le-am primit chiar in acele zile – m-au marcat si am decis astfel, sa incep 2018 cu ele:

“Viata este eterna, doar ca noi oamenii nu ne putem da seama, pentru ca nu suntem suficient de destepti.

Totul este posibil, dar noi nu suntem perfect de convinsi. Trebuie sa fim complet convinsi. Fiecare parte din corp trebuie sa creada.”

Ca sa intelegi mai bine despre ce profunzime vorbesc, adaug ca Maya a insotit-o pe mama ei in prima zi de curs Certificare EFT Nivel 1&2 din luna Octombrie. La sfarsitul acelei intalniri, am pregatit sala pentru a doua zi, strangand lucrurile ramase. Printre ele, o hartie impaturita se afla pe locul in care statuse Maya. Acolo unde te-ai fi asteptat sa gasesti un desen mazgalit in asteptarea unui copil plictisit de conversatia adultilor, am gasit scris:

“Nu intelegi ca trebuie sa dai drumul?!..”

M-am asezat pe un scaun, cu respiratia intretaiata si am inteles de ce ma indragostisem de Maya din prima clipa. Dupa o zi intreaga in care discutasem tot felul de subiecte, practicasem exercitii demonstrative, dezbatusem situatii particulare din viata participantilor, Maya trasese in liniste concluzia esentiala, cu precizia unui bisturiu: “Nu intelegi ca trebuie sa dai drumul?!”

Am vrut sa incep acest an punandu-ti intrebarea scrijelita de Maya, cu o culoare stearsa, pe un petic de hartie in timp ce asista la discutia “adultilor” (si ma intreb retoric, cine era “adultul”?!..)

Citeste inca o data mesajele ei si decide ca in 2018 esti in sfarsit gata, sa “dai drumul” controlului, grijilor, nevoii de siguranta, celei de a avea dreptate si oricarei griji inutile sau emotii negative care deja ti-a daruit lectia de care aveai nevoie pentru a Creste.

Maya concluziona cu inocenta celor 8 ani si jumatate petrecuti pe pamant, in aceasta linie de timp, ca “noi oamenii, nu suntem suficient de destepti” – si nici macar nu s-a exclus din categoria mentionata, tocmai pentru ca ea STIE ca asta am venit sa facem fiecare dintre noi: sa ne purtam ca si cum nu am fi “destepti” pentru a REDESCOPERI cat de minunati suntem cu-adevarat, exact in “imperfectiunea” noastra.

Dar Maya are perfecta dreptate – “Trebuie sa fim complet convinsi ca viata este eterna. Fiecare parte din corp trebuie s-o creada.” Ea ii cere mamei sale, sa aplice EFT impreuna, de fiecare data cand simte un disconfort emotional si cred ca prin asta am spus totul in privinta eficientei cursului 🙂 Vino alaturi de noi in urmatoarea serie, intre 26-28 Ianuarie – mai avem 4 locuri!

Vezi apoi acest material video de 12 minute si lasa-l sa te inspire, simtind odata cu efectele vizuale, propria-ti energie curgand in corp. Vei intelege mai bine actiunea lucrului energetic pe care il vom aplica in Cursul Medicina Energetica pentru Femei din 20-21 Ianuarie:

Decide te rog, sa “dai drumul” macar la ceva din ce ti-a ingreunat Drumul pana acum – orice fel de rezistenta, nevoie, grija, frica, neiertare, nu stiu – spune-mi doar ce esti gata sa eliberezi, alege orice si posteaza raspunsul – e o alegere pe care o faci pentru tine.

Un an minunat sa avem – chiar fabulos simt ca este (deja), dar vom confirma asta si peste exact 12 luni 🙂

Cu mult drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *