Daca vrei o intelegere cuprinzatoare a acestui subiect, am vesti bune pentru tine. Sursele de inspiratie pentru astazi vin din patru directii si totul va avea sens pe masura ce treci atat prin materialul de fata, cat si prin cele ce urmeaza.

Probabil te-ai obisnuit deja cu faptul ca postarile mele sunt de regula, mai mult decat informatii si anunturi. Felul in care regasesc adevaruri cu care rezonez – nu numai intr-o anumita zona a “literaturii de specialitate”, ci peste tot in jur, ma fascineaza cu adevarat.

Nici astazi nu fac exceptie, asa ca vin cu un subiect ATAT de important. Poate e bine sa iti salvezi si acest articol, pentru a reveni asupra lui, ori de cate ori simti nevoia de o noua perspectiva poate, sau a unui val de intelegere in plus.

Ca o premiza a expunerii despre importanta lucrarii noastre in aceasta viata, simt potrivit sa ne pozitionam corect in raport cu planurile subtile.

E drept ca cel mai mult m-am referit pana acum in articolele mele, la legatura stransa dintre planul fizic, mental si emotional, dar probabil ai sesizat ca in aranjarea resurselor gratuite pe site, am acordat un spatiu important si sectiunii de ridicare a vibratiei.

Daca m-as folosi de modelul unei axe, ca sa indic pozitionarea noastra vis-à-vis de aceste planuri (nu ca ar fi posibil sa o facem in raport cu timpul, spatiul sau vreo alta dimensiune masurabila), dar metaforic vorbind, as zice ca suntem undeva la mijloc, intre planul eteric si cel astral.

Stiu ca ai regasit de multe ori, referiri cu privire la ele in mod interschimbabil, dar e o nuanta importanta pe care vreau s-o punctez, pentru ca ne va ajuta atat in procesul de integrare a experientelor noastre de pana acum, cat si in cel de materializare a celor ce urmeaza.

Putem privi Eterul, cel de-al cincilea element, ca pe o constructie a Mintii Inalte, o Retea de Lumina a Constiintei – ceea ce am putea numi Mintea Unita. Este cea care se afla dincolo de inteligenta, pentru ca este precursoare acesteia – este ca lutul Cosmic de modelare, cel pe care il folosim sa cream structura, astfel ca aici regasim INTREGUL potential, tot Ceea ce Este.

Folosindu-ne de interfata specifica planului tridimensional, adica de mintea noastra in timp ce operam cu ajutorul creierului, cream ceea ce cunoastem noi ca este realitatea. Fiinta umana este forma creata din Mintea Inalta – in egala masura elemental/ eteric/ spirit intrupat in forma umana, ce are in posesie un creier. Pana aici, toate bune – sa vedem asadar, ce facem cu el 🙂

Avem o structura individuala, aflata in coeziune sau nu, polarizata pozitiv sau negativ – nu conteaza in acest moment al discutiei, important este sa stim care este “materia prima” – atentie – din care suntem creati si deopotriva, din care cream, la randul nostru.

Sa vedem unde regasim Creatia. Pai, am convenit ca cea nemanifestata, exista deja ca potential, in Eteric, in Intreg, in Tot Ceea ce Este, iar acum ne mutam atentia pe ceea ce manifestam la randul nostru, nu numai aici pe Pamant, ci si in plan Astral.

Etericul si Astralul sunt adesea confundate si desi exista asemanari intre ele, sunt structuri diferite – doua fete ale aceleeasi monede – una, precursoare materiei – lutul de modelare cosmica – si cealalta, umbra care emana din realitatea planetara si individuala, creand o noua realitate – ecou al realitatii noastre.

Si-o sa-mi spui acum sa nu te mai zapacesc cu aceste lucruri si sa-ti raspund concret, cum ne ajuta ele in viata asta, in tot ce avem de implinit in aceasta intrupare.

Pai, tocmai de-asta nu mai putem ignora cele de mai sus! Ca totul ar fi atat de simplu daca am alege odata sa scoatem capetele din nisip si sa ne conectam la Mintea Unita, ca asta liniara a facut tot ce-a putut mai bine draga de ea, dar acum chiar NU MAI POATE.  

Nu-i mai bine sa stam stramb si sa judecam drept, gandindu-ne din nou la axa aia, de-am folosit-o pentru pozitionare?

  1. Daca Etericul este cel in care se afla Intregul Potential si ne da “materia prima”
  2. Daca in Astral este tot ceea ce am creat deja, in orice conditii, in fiecare linie de timp
  3. Si daca suntem la mijloc in fiecare existenta planetara, avand posibilitatea sa ne pozitionam corect in raport cu cele doua planuri de mai sus

De ce atunci cand ne stabilim planuri, teluri, obiective, dorinte si visuri, sa nu ne conectam la Mintea Inalta?

De ce tot cautam sa aflam ce-am facut in “alte vieti”, cand pozitionarea corecta din perspectiva adevaratei naturi a timpului este ca INCA facem acele lucruri in respectivele “vieti”, din moment ce timpul este numai – si numai – o structura iluzorie ce ne ajuta sa experimentam “separarea” de Intreg, pentru a invata sa ne continuam Calatoria ascendenta?

Si nu in ultimul rand, de ce nu ne folosim de cea mai importanta busola care ne e data acum – Emotiile noastrepentru a INTEGRA experientele, cu Gratie si Usurinta in aceasta existenta – stiind ca ea e in stransa legatura, cu toate celelalte?

O sa mai taiem mult si bine legaturi energetice, o sa mai curatam ce e prin astral, o sa mai aflam cate intrupari am avut si ce-am facut pe rand prin fiecare, dar iti dau o veste buna – iar ea poate fi si rea in acelasi timp – ca doar stii de-acum ca e posibil si ca avem cel putin doua perspective intotdeauna – TOT AICI SUNTEM ACUM. Si pana nu INTEGRAM TOT, nu mergem mai departe!

Atat de simplu este. Aproape ca-mi pare rau ca-ti dau vestea asta.. asa. Dar in acelasi timp STIU ca-mi simti si blandetea si optimismul si iubirea. Si ca nimic nu e rau sau bine si mai mult decat atat – asa vremuri, ca astea pe care le traim acum, nici in cele mai frumoase vise in Spirit, nu puteam avea 🙂

Asadar, daca simti la fel de potrivit:

  1. Revino la acest material, cand vrei, simti, ai timp si nevoie, pentru o noua si iar o Noua perspectiva
  2. Vezi materialul video de mai jos – e scurt, concis si l-am tradus pentru ca rezonez cu raspunsurile date de Steve Nobel intr-o maniera simpla, blanda si de bun simt – la intrebari precum: Care este diferenta dintre ego si sinele autentic?, Cum stim daca avem o problema cu ego-ul negativ?, Ce “facem” cu ego-ul in calatoria spirituala?
  3. Vino in weekend-ul acesta, 24-25 Noiembrie, la Rescrie Povestea Greutatii tale cu EFT. Daca ai o problema legata de greutatea fizica, vom aplica instrumentele necesare in acest curs, iar pentru greutatea din viata, vom lucra impreuna in Lucrul cu Umbrele, oferit ca Bonus.
  4. Alege sa participi la unul dintre Cursurile acreditate EFT, pentru a invata sa lucrezi corect cu Emotiile tale – adevarata Busola primita in Dar, la nastere:
  • 30 Nov – 02 Dec 2018, Sombreffe – Belgia
  • 07 – 09 Dec 2018, Cluj
  • 11 – 13 Ian 2019, Bucuresti

Apasa pe imaginea de mai jos (daca platforma de email iti blocheaza imaginile, asigura-te ca dai accesul manual), pentru vizionarea materialului: “Trezire spirituala si Reinnoirea ego-ului”

Vei afla cum sa descalcim blocajele energetice inutile prin lucrul cu sub-personalitatile, cu energia credintelor noastre si a asocierilor pe care le-am facut pana acum.

 

Iar a iesit un articol mai lung.. Si iar o sa-mi sara marketerii in cap, ca nu scriu scurt si la obiect, despre ce-i vorba in cursuri si nu chem lumea la actiune. Pai, ce actiune fara intelegere?!

E plina piata de cursuri de dezvoltare personala si crestere spirituala!

Cel mai valoros lucru pe care pot sa ti-l ofer de fiecare data este sa te sustin pentru  a te pozitiona corect in raport cu Cine esti, de Unde vii, De ce si Incotro te indrepti. Nu ca n-as cauta impreuna cu tine aceste rezolvari, dar la unele intrebari chiar am gasit niste raspunsuri. Interioare e drept, dar tot acolo le vei gasi si tu, cu ajutorul Busolei propriilor Emotii.

Nu uita sa dai acest mesaj, mai departe.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/ 
http://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Apropo de “articolele care urmeaza”, asigura-te ca ti-ai introdus recent adresa de email, aici: http://eliberareemotionala.ro/, astfel incat sa primesti in continuare actualizarea mesajelor pe care le postez. Citeste aici: http://eliberareemotionala.ro/blog/e-timpul-sa-ne-luam-ramas-bun/ sa stii de ce e necesar acest lucru si sterge unul dintre mesaje te rog, daca te afli pe ambele liste si l-ai primit de doua ori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *