Asa cum mi-am propus deja la inceputul acestei saptamani, continui seria mesajelor prin care iti aduc in atentie resurse de crestere si transformare, cu o recomandare importanta. In timp ce sunt pe ultima suta de metri in finalizarea exercitiului de curatare a programarii karmice, te incurajez sa te reconectezi la propria-ti Esenta prin deschiderea Inimii.

Pentru a-ti fi mai usor sa faci acest lucru, acum e cel mai bun moment in care gasesc potrivit sa iti recomand cateva zile de petrecut in preajma unui inger pe pamant.. Daca poti sa ajungi in Bucuresti in perioada 19-22 Aprilie, da-ti voie sa iti deschizi Inima asa cum Sara Indigo iti poate reaminti sa o faci.

Anunta-l pe Iulian Nicolaescu, prin sms sau direct la telefon: 0734.529.025, email: iulian_nicolaescu_21@yahoo.com si rezerva-ti locul. O sa imi multumesti mai tarziu, dar in primul rand o sa iti multumesti TIE.

Vezi mai jos cateva repere din TREZIREA INIMII ILUMINATE, asa cum sunt comunicate de organizatori. Este un workshop din invatatura transmisa de Drunvalo Melchizedek, la care personal, am participat de sase ori (de trei ori in forma sa initiala, pe calea masculina, de activare Merkaba, geometrie sacra si Floarea Vietii, iar de trei – pe calea feminina, de activarea a Inimii Iluminate si nu cred ca aceasta lucrare ar trebui sa lipseasca din munca de vindecare a fiecarui cautator pe calea spirituala.

Faptul ca am participat de sase ori, cu opt traineri diferiti la cursuri cu invatatura lui Drunvalo Melchizedek se datoreaza energiei diferite pe care o au facilitatorii si faptului, ca la diferite momente avem nevoie de instrumente specifice pe Calea personala.

Chiar daca ai facut aceste activari in trecut, dar nu ai intalnit-o inca pe Sara, ACUM este cel mai bun moment sa o intalnesti intrucat din punctul meu de vedere, ea este cel mai aproape de esenta acestor invataturi.

4 zile cu SaraIndigo intr-un Workshop cu tema: TREZIREA INIMII ILUMINATE, in Bucuresti, Aprilie 2018

”Este un curs ce sintetizeaza invatatura de 20 de ani a lui Drunvalo Melchizedek si reprezinta esenta cunoasterii sacre a Scolii de Reamintire.

Vom invata cum sa accesam instrumentele spirituale necesare fiecaruia dintre noi, pentru o tranzitie planetara in dimensiunile inalte a constiintei, caci practic inaltarea se face prin trecerea de la minte la inima.”

Cateva dintre obiectivele esentiale abordate: alinierea si activarea centrilor energetici; curatarea campurilor energetice; constientizarea si eliminarea unor tare gen programe ori tipare din constientul si subconstientul nostru; initierea in dezvoltarea unor capacitati kinestezice; activarea perceptiilor in cele 6 dimensiuni, inclusiv metode de lucru cu cel de-al-III-lea ochi; reactivarea propriei sfere de lumina;  reamintirea procesului de creatie din inima si activarea corpului de lumina MerKaBa din Spatiul cel mai Mic al Inimii, si multe altele.

”Cand folosim abilitatile mentale in armonie cu intelepciunea infinita a Inimii, puterea noastra creatoare se manifesta in deplinatatea ei. Deoarece mintea este polarizata, tot ce concepem din creier implica dualitate si separare. Insa in procesul creatiei din inima folosim puterea imaginilor si a trairilor interioare autentice, care nu implica polaritate, ci doar unime si perfectiune divina.”

Programul celor 4 zile consecutive

Joi, 19 Aprilie, orele 13:00 – 20:00

Vineri, Sambata si Duminica, 20 – 22 Aprilie, orele 10:00 – 19:00

Locatia se va anunta ulterior participantilor inscrisi.

Contributia pentru participare: 450 lei

Plata avansului pentru inscriere (100 lei) si detalii organizatorice se obtin de la Iulian, prin e-mail:  iulian_nicolaescu_21@yahoo.com, tel: 0734.529.025

 

Du-te in propria-ti Inima si cauta caldura Iubirii, sa ramai conectat la acest Principiu Sacru, apoi vezi in inregistrarea de mai jos, daca rezonezi la fel de mult ca si mine cu Sara Indigo si o poti numi cu acelasi drag cu care eu o fac, un inger intrupat:

Iti multumesc daca dai mai departe, aceasta postare.

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *