Timpul Adevarului

Exista o veche zicala conform careia “Cel mai bun loc in care sa ascunzi Adevarul, este la vedere” si imi pare tot mai evidenta validitatea acesteia.

Secretul pe care ti-l aduc acum in atentie a fost atat de ascuns omenirii – fiind o cunoastere atat de suprimata de catre elite, incat e o adevarata minune ca suntem martorii relevarii ei in timpurile actuale.

Poate nu intamplator imi vine sa numesc anul 2018, Timpul Adevarului, desi ne putem referi asa in egala masura la o perioada ce se extinde de-a lungul vietii actuale pe Pamant. Poate auzi tot mai adesea ca traim timpuri minunate si te intrebi pe masura ce experimentezi greutatea vietii “Doamne, ce minunatie din moment ce inca exista atata suferinta si nu curge inca “lapte si miere” peste tot?!”

Da-ti voie totusi, sa vezi in materialul de mai jos, adevarata semnificatie a sintagmei “lapte si miere” si deschide-te sa intri in contact tot mai mult – in prezent si in viitorul imediat apropiat – cu “secrete” care datorita ridicarii nivelului planetar de constiinta, devin rand-pe-rand accesibile tuturor.

Poate nu intamplator am reusit sa incarc materialul video pe Youtube astazi – ziua nasterii Mantuitorului, pe rit vechi si nu in Decembrie, atunci cand l-am tradus. Sau poate e chiar conform credintei mele, ca exista un Christ interior si ca Iisus, avatarul pe care il cunoastem din descrierile biblice, tocmai asta ne-a semnalat in mod repetat in cei 33 de ani petrecuti pe Pamant.

Este vorba despre Substanta Sacra pe care o secreta corpul nostru si care prin VIETUIRE corecta o putem pastra, iar cand spun “vietuire corecta” ma refer la cumpatare, ganduri curate in fata vietii – cele care duc la actiuni potrivite, Serviciu in slujba oamenilor si a Binelui, echilibru mental, emotional, fizic – si totul porneste din INTERIOR.

Acolo este locul in care se petrece minunea vietii, de acolo incepe totul si cu toate astea, atentia ne este mereu indreptata spre exterior. Incearca sa nu concluzionezi ce este adevarat sau fals pe baza dezvaluirilor de orice fel, dar pune in egala masura, sub semnul intrebarii si tot ce ti s-a prezentat ca fiind adevarat si fals pana acum.

Lasa Viata sa iti arate care este Adevarul si urmeaza numai ce te indeamna dialogul dintre minte si inima. Cat priveste pretul pe care se presupune ca e bine sa-l “platesti” in urma relevarilor din acest material video (dar si altele realizate in aceeasi nota) este sa te intaresti in corp, minte si emotii sanatoase, intarindu-te astfel in Spirit. Nu e chiar un “pret” rau de platit, corect? 🙂

Cu drag, pe curand!

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *