Iata ca ceea ce spuneam la inceputul anului, deja nu mai e valabil 🙂 M-a apostrofat atunci o cititoare, cand la intoarcerea din Brazilia am relatat experienta calatoriei mele. Unele lucruri pe care mi le-a scris aveau sens, dar nu in contextul istorisirii mele. Totusi pentru ca mi-a spus ca este Maestru Reiki si in primul rand, pentru ca i-am simtit buna credinta, am raspuns ulterior acelui mesaj.

Spuneam atunci “e drept ca nu sunt Maestru de nici un fel” si iata ca acest lucru s-a schimbat 🙂 Iar daca ma cunosti de ceva vreme, stii ca nu pentru gadilarea propriului meu ego iti spun acest lucru si ca trebuie sa fie un motiv mai important de atat.

Intr-adevar, motivul este ca titlul de Master Trainer EFT si Matrix Reimpring pe care l-am obtinut in ultimele zile e doar o recunoastere a unui traseu precis si a unei munci sustinute in aceasta directie. Dar ce vreau sa iti spun chiar mai important decat atat, este ceea ce SIMT si anume ca cel mai probabil e unul dintre lucrurile pentru care am venit pe lume, in aceasta linie de timp.

Nu vreau sa folosesc cuvinte mari si nu voi dezvolta acest subiect acum, dar daca munca mea a insemnat ceva pentru oameni pana in prezent, Matrix Reimprinting nu poate decat sa ma sustina si mai mult in ceea ce am de impartasit.

Cei care au participat la ultimul curs stiu bine cum lucram in “Matrice” si stiu de ce o facem. Stiu ca avem nevoie sa intarim un camp morfogenetic care ne serveste, pentru ca noi traim intr-o constiinta umana impartasita, iar aceasta este (cel putin, pana in momentul in care alegem sa ne schimbam realitatea) amprentata de traume si convingeri limitative.

Abilitatea corpului nostru mental, de a lucra cu corpul emotional este impresionanta si totusi din nefericire, am fost blocati pana acum in a o exprima pe deplin. In aceste vremuri insa, va fi necesar sa ne intensificam munca si sa ne sporim activitatea mentala, emotionala si spirituala.

Mintea subconstienta asigura mediul pentru transferul gandurilor in aceasta dimensiune, iar subconstientul uman si subconstientul universal formeaza un camp energetic ce exista pretutindeni. Important este sa stim ca subconstientul contine multe tipare energetice dense si ca prin reimprimare le putem rescrie.

In cursurile pe care le predau, practicam neincetat tehnici de eliberare emotionala si reimprimare a Matricei, dar daca esti singur si inca nu ai ajuns sa lucram impreuna, ai la indemana una dintre cele mai importante modalitati de a face o parte din aceasta lucrare. Este vorba despre meditatie.

In mesajul trecut ti-am anuntat lansarea cartii lui Stefan Pusca, “Terapia prin meditatie”, Joi 18 Aprilie, intre orele: 17,30-19,30 la Libraria Mihai Eminescu (in Bucuresti, zona Piata Universitatii). Daca nu poti fi alaturi de noi, nu ezita sa iti cumperi cartea!

In ea sunt descrise un numar de tehnici de meditatie terapeutica, relaxare, respiratie, gandire pozitiva si constienta de sine care sunt foarte eficiente si usor de invatat si ne pot ajuta sa ne recapatam echilibrul in minte si in propriul corp, precum si un numar de povesti reale ale unor persoane care si-au rezolvat anumite probleme de viata cu ajutorul acestor tehnici.

Conferinta gratuita: Cele 5 metode prin care ne putem accesa puterea subconstientului, de Joi 18 Aprilie, intre orele: 17,30-19,30 la Libraria Mihai Eminescu (in Bucuresti, zona Piata Universitatii) va aborda subiectele:

  • efectul placebo si efectul nocebo
  • tehnici de meditatie si paliere de unde cerebrale
  • cum se ating starile mentale specifice meditatiei?
  • cum ne putem accesa puterea subconstientului prin meditatie?
  • cum ne pot ajuta cele 5 metode de accesare a subconstientului:
  • sa fim mai sanatosi
  • sa fim mai echilibrati emotional
  • sa avem mai mult succes in viata
  • sa aducem abundenta in viata noastra
  • sa avem relatii mai bune cu cei din jur

Stefan Pusca, realizatorul emisiunii TV Dialoguri intre minte si inima, este doctor in Fizica, specialist in Terapii complementare si consilier pentru dezvoltare personala, practicant al tehnicilor de meditatie de mai bine de 30 de ani.

El este trainer de meditatie si colaboreaza cu mari companii din mediul privat-tinand cursuri pentru scaderea nivelului de stres la serviciu.

De mai bine de 10 ani, el indruma un grup de meditatie online care activeaza saptamanal pe Facebook, din care fac parte romani din tara si din strainatate.

Pe site-ul sau personal: www.stefanpusca.ro se gasesc numeroase cursuri si materiale video de indrumare privind practica terapiei prin meditatie.

 

Daca iti cumperi aceasta carte – sau alta de profil – vii la Conferinta gratuita, practici exercitiile meditative propuse, tehnicile de care vorbim si faci pasii necesari, nu ai cum sa ramai captiv in suferinte vechi, iar rescrierea subconstientului iti va fi din ce in ce mai usoara.

Noteaza-ti data de Joi 18 Aprilie, intre orele: 17,30-19,30 pentru Conferinta gratuita, iar noi te asteptam cu drag, pentru a ne bucura impreuna de lansarea unei carti atat de necesare! Nu uita sa dai mai departe, celor care poate au nevoie de aceasta informatie.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

P.S. In cazul in care consideri ca Tehnicile de Eliberare Emotionala si Matrix Reimprinting sunt o solutie reala pentru imbunatatirea calitatii vietii, te rog, trimite acest mail si prietenilor tai care vor sa faca o schimbare majora in bine! Fii tu mesagerul acestei vesti minunate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *