Stai bland si tine lumina aprinsa!

Tine Lumina Aprinsa

Priveste in tine. Priveste in jur. Asculta si de asemenea, asculta-te cu urechea interioara. Nu devine atat de evident ca suntem – asa cum spuneau mai demult Hathorii – intr-un nod de haos?

Zorii Lumii noastre noi sunt deja bine conturati in ceata organica care pluteste groasa inca.. Si nu doar la mult doritul Orizont. Linia lui s-a apropiat si vibreaza in pragul casei noastre fizice. In pragul Cerului nostru interior.

Pentru cine priveste cu o a doua vedere, nelasandu-se pacalit de reclamele acestei Vieti propuse de mai-marii nostri – intentionat a se consuma pe repede-inainte (ca sa nu mai avem timp a ne gandi si la altele, nu-i asa?) – acela sesizeaza cum rostul fiecarui lucru se cere a fi asezat intr-o incadrare noua.

Daca este lasat. Daca este ajutat. Daca prioritizarea ca actiune personala a devenit necesara ca si spalatul pe dinti dimineata si seara.

Sunt necesare a fi introduse constient si intarite abilitatile Omului nou. Trasaturile noii “fizionomii mental-emotionale” isi vor pune indiscutabil amprenta si pe fizic, pe material, pe mediul care ne inconjoara; dar cu siguranta cum este si de dorit, vor contribui la creionarea din ce in ce mai conturata a planului spiritual existential, caruia pana la urma ar trebui sa-i serveasca toate.

Rostesc si ma aud cum rostesc asta.. Planul spiritual existential. Ca si cum el ar diferi cine stie ce, de la o persoana intrupata la alta. Ca si cum ar trebui mare efort ca un ochi atent si cat de cat instruit sa perceapa ca ne desfasuram evantaiul cu care ne facem.. vant, spre acelasi unic Scop. Doar in variante usor diferite, in functie de temele personale prestabilite.

Liberul Arbitru – mica-mare forta pe baza careia la nivelul nostru de constiinta putem spune ca facem alegeri – ramane totusi Legea valabila in conditiile acestei realitati duale in care paradoxurile si discrepantele sunt la ele acasa pe pamantul mult-iubit, incercata Mama Gaia a noastra, a tuturor. Orice ai alege, daca nu esti interesat de “mai mult”, ramai doar in starea de a fi bun, corect, cuminte! Si daca se poate, calm si zambitor 🙂

Stiu ca nu par prea multe si prea grozav aspectate, elementele care ar indreptati afirmatia ca totul se schimba. Dimpotriva. Priveste in tine. Priveste in jur. Totusi continua sa ai incredere si da-ti voie sa crezi o data in plus axioma: Inainte de a fi mai bine, e mai rau.

Lumina care vine de Sus sondeaza toate ungherele Fiintei si scoate la suprafata ceea ce este nerezolvat din noi. Nu avem incotro. Trebuie sa privim direct in ochi, acel “ceva” care inca mai cere integrarea. Sa-i dam ceea ce cere cu atata insistenta de foarte mult timp. Se poate numi oricum. De obicei – asa cum se intampla la tot pasul si devine evident in noi si in jurul nostru – acest “ceva” se numeste relatia mea cu.. adauga-ti acum nuanta personala.

Poate iti amintesti titlul minunatei carti a lui Neale Donald Walsch – “Cand totul se schimba, schimba totul”. In aceasta debusolare si degringolada generala, in acest nou Val de separare a graului de neghina – dupa expresia consacrata a lui Iisus, in Biblie – avem de facut un singur lucru si acesta in deplin acord cu ceea ce am muncit atatia ani.

Constienti de maretia noastra si de intelegerea acumulata in mai multele sau mai putinele secvente de timp pe care ni le-am acordat pentru cresterea personala, ne putem reaminti impreuna in Dansand cu Viata, cum este de dorit a continua parcursul terestru, fara sa fim in contradictie cu Planul Sufletului – necunoscut poate multora dintre noi, dar cu siguranta stiut de cel care este Sinele nostru Inalt, Suprem si Vesnic.

La timpuri extreme, intelegeri esentiale si practici inspirate! Este ceea ce oferim in Darul nostru, de la Inima la Inima. Vezi darurile noastre AICI.

Formular-de-inscriere

Stai bland si tine lumina aprinsa. Acum si mereu. Atat ai de facut!

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *