Scriind zilele trecute pe acest subiect, am promis sa revin cu o marturisire, iar emisiunea Dialoguri intre Minte si Inima de ieri, a avut in mod intamplator tema „Spiritualitate si Abundenta”, asa ca folosesc acest prilej pentru a ti-o impartasi 🙂

Apasa pe imaginea de mai jos si spune-mi cu care puncte de vedere esti sau nu, de acord:

Daca ai urmarit emisiunea, ai vazut referiri cu privire la Crestere si la faptul ca ea nu se opreste niciodata, dar ca in etape ciclice reusim sa vindecam cat mai mult din relatia noastra cu banii si abundenta, in masura in care ne repozitionam fata de acest subiect.

Personal, am o relatie speciala cu Abundenta, dar nu acelasi lucru l-as putea spune despre cea cu banii. Nu inca. Mai am vindecari de facut. Nu stiu daca te socheaza aceasta marturisire, sau nu.

Pot crea un flux considerabil si toata viata am simtit bogatia in jurul meu si in realitatea mea, in toate formele. Banii vin si pleaca – cu viteza luminii, cateodata 🙂 – iar proiectele care sunt menite a fi realizate, aproape ca se finanteaza singure. Oamenii cei mai potriviti pentru a ma sustine apar si ideile creative, aproape ca nu ma lasa sa dorm.

Stiu ca multi merg la servici tragand de ei, dar eu nu-mi amintesc sa fi cunoscut aceasta senzatie – in afara unei scurte perioade in urma cu 30 de ani, cand m-am mutat in Bucuresti si a trebuit sa imi gasesc bucuria impreuna cu satisfactiile materiale, in cautarile mele de la acea varsta.

Iar daca esti tentat sa numesti asta noroc, trebuie doar sa iti spun ca puterea mea de munca este un pic iesita din comun.. si ca am de lucru inclusiv la acest capitol, pentru a aduce echilibru si pace, acolo unde tenacitatea tinde sa mearga spre „sange si sudoare”.

Imi dau seama cum intreaga Abundenta din viata mea se datoreaza in egala masura, atat credintei ca sunt conectata la o Sursa inepuizabila de prosperitate si creativitate, precum si inimii deschise, dar in egala masura realizez ca fluxul banilor este influentat si el de anumite credinte – conform aceleiasi Legi ale Creatiei – si nu e ceva ce simt ca am vindecat si integrat in totalitate.

Marti 18 Iunie este ultima zi de inscriere in programul online Soloprenor in Noua Energie – un program de sustinere pe care l-am creat special, in lumina celor de mai sus si pe care inca il poti accesa cu reducere de 30% sau 50%, in functie de varianta aleasa. Odata inchisa oferta, programul devine disponibil din nou doar in Ianuarie 2020, cand se formeaza o noua serie.

Cursul este despre relatia noastra cu banii, cu abundenta, despre afaceri si visuri, despre rescrierea programelor limitative si vindecarea karmei legate de bani, despre depasirea blocajelor si conectarea cu liniile temporale in care exista aspecte ale noastre care au cunoscut toate aceste rezolvari.

Imi pare rau daca ai crezut ca am facut acest curs pentru tine.. L-am facut ca sa am cu cine lucra eu. Asa am invatat iubirea de sine, asa am invatat iertarea de sine, lucrul energetic si toate rezolvarile – lucrand cu oamenii si facand cursuri care sa ii sustina. Asa am putut sa trec in revista, sa structurez, sa armonizez intr-o formula personala, in lumina celor pe care le-am experimentat, observat, invatat impreuna cu cei care mi-au tinut oglinda.

Am simtit nevoia sa imi clarific pozitia fata de acest „Multumesc pentru tot ce faci pentru noi!”  pentru ca asa mi se pare corect. Eu am INTERESUL ca tu sa fii bine! Prin tot ceea ce esti, faci, simti si traiesti, hranesti un camp morfogenetic la care EU sunt conectata. Am tot INTERESUL sa am cu cine lucra si vorbi „aceeasi limba”, intr-un grup cu care pot impartasi visuri, idei si rezolvari, pentru ca asa Cresc si eu.

Acum chiar ca ma simt usurata si nu-mi ramane decat sa te astept alaturi de mine 🙂 Apasa pe imaginea de mai jos pentru toate detaliile si nu uita ca Marti 18 Iunie este ultima zi de inscriere:

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – trimite-mi gandurile tale cu privire la aceste instrumente de lucru, masura in care te ajuta si/sau ce nevoie de informatii suplimentare a aparut ca urmare a resurselor pe care ti le-am trimis in ultimele doua saptamani. Dincolo de buna mea intentie, ceea ce te serveste cu adevarat este masura in care iti ofer exact ce ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *