“O sa cred cand o sa vad!” este cel mai folosit model de a fi de acord cu un adevar. In realitate, formula modului in care materializam lucrurile este “O sa vad cand o sa cred!”

Desi sunt aceleasi cuvinte, felul in care construim frazele, schimba fundamental modul in care ne construim realitatea. Asadar, poate vrei sa le mai citesti o data, asa cum sunt scrise mai sus. Apoi sa treci pe o lista, in mod simplu, cateva dintre lucrurile pe care ai vrea sa le vezi, dar inca nu sunt realizate.

Daca le doresti de ceva timp, poate ca sintagma “O sa vad cand o sa cred!” te va pune pe ganduri. Pentru ca in realitate, tocmai ti-ai raspuns la intrebarea “De ce nu e asta inca posibil pentru mine?” Pentru ca atunci cand spun “Nu cred”, nu inseamna ca am facut alegerea constienta de a nu crede ca e posibil, ci ca subconstientul meu a atasat o anumita semnificatie programului pe care l-a inregistrat: nu cred ca e posibil, nu cred ca sunt in siguranta, nu cred ca merit, nu cred ca voi fi iubit/a daca.. etc.

Astrele ne spun ca in aceasta perioada este bine sa nu uitam nici-o clipa sa conversam cu propriul suflet, sa vorbim despre ceea ce ne dorim de fapt, sa facem in aceasta viata.

Ca urmare a trei saptamani in care am experimentat in egala masura blocaje si revelatii, pot spune cu bucurie ca sunt in sfarsit gata sa abordez un subiect si sa-mi aduc contributia, intr-o directie in care nu am fost pregatita sa o fac pana acum.

Din mesajele pe care le primesc frecvent, exista mari sanse ca aceasta lucrare sa te sustina si pe tine – vezi AICI despre ce este vorba.

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

infobliss.ro
http://eliberareemotionala.ro
facebook.com/liliana.stanciu
facebook.com/EliberareEmotionala
youtube.com/user/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *