HranaOri de cate ori se “intampla” lucruri care ma duc cu gandul la sincronicitati, suna clopotelul sa va dau de veste, asa ca o fac si acum:)

Am avut bucuria ca ieri sa primesc de la un suflet minunat, prasada pe care am auzit-o de curand, intr-o tabara spirituala si cred ca va face bucurie multora. Prietenii mei atei, agnostici, sceptici si toti ceilalti care nu rezoneaza cu notiunea Divinitate si alte asemenea, va rog sa fiti rabdatori pentru ca de fapt, ceea ce incerc prin munca mea este sa impartasesc din bucuria pe care o simt redescoperind Viata si asta nu are de-a face cu religia, ci cu redescoperirea Sinelui.

Faptul ca in munca mea, apelez la tehnici de control mental si tehnici energetice de meridian, poate fi de asemenea, un element in plus care sa va tina aproape de subiect.

Spuneam ca “s-a intamplat” sa primesc doua vesti – oarecum din aceeasi zona, a Hranei – chiar daca una din programul Controlul greutatii si cealalta, din bucuria de-a ne simti Conectati atunci cand ne hranim.

In tabara despre care va vorbeam, am practicat binecuvantarea hranei inaintea meselor, doar cateva zile dar am observat ca la intoarcere, acasa fiind in fata farfuriei, nu puteam incepe sa mananc fara dorinta de a ma conecta la acea stare de liniste, pace si curatenie, pe care o simtisem in tabara. Asa se face ca – in timp ce copilul ma intreba “ce faci mami?!” vazand ca nu ma napustesc imediat asupra farfuriei – revedeam mental cateva cuvinte pe care mi le aduceam vag aminte, din binecunvatare.

Ieri, am primit-o pe Facebook si o postez cu mare bucurie, AICI pentru toti cei care sunt in cautare. Nu pot sa va spun cat de bine ma simt, schimbandu-mi ritmul, abordarea si gandurile cu care mananc! In conditiile in care – desi am un metru jumate’ si 45 kg – numai metabolismul ma ajuta sa nu cunosc efectele negative a tot felul de pofte si apucaturi care tin clar, de Foamea Emotionala.

In alta ordine de idei, am primit mesajul Marianei Popa, care a postat pe site-ul ei, Stil de Viata cu EFT, un articol foarte frumos in care veti descoperi “Tehnica paradoxala” si cum ne poate ajuta ea in programul Controlul greutatii.

Pe langa cursurile specializate pe care le organizeaza, Mariana a mai facut un lucru bun si anume a postat informatii pe acest site, de unde puteti descarca Raportul gratuit_EFT pentru Controlul greutatii si puteti afla amanunte importante despre “cum si de ce functioneaza tehnicile EFT” in aceasta zona.

Toate cele bune, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Poate va inspira si cel mai recent mesaj primit de la Beatrice, unul dintre participantii Atelierului Controlul greutatii: “Mi-a placut foarte mult – Mariana este foarte delicata, intelegatoare, cunoaste foarte bine tehnica si e foarte pasionata. Mi-au placut doamnele care au participat la atelier – au impartasit din experienta danselor, preocupate fiind si de evolutia spirituala. Am petrecut cateva ore minunate in compania unor persoane care au ca pasiune EFT. Despre mine, pot spune ca practic de aproape 2 ani singura si de un an cu o terapeuta (care nu este romanca). A fost placut sa pot face EFT si in limba romana. Rezultatele pe care le-am avut au fost spectaculoase, am rezolvat niste traume vechi care imi chinuiau sufletul. Multumesc mult pentru atelier, pentru site, pentru toate informatiile si pentru delicatetea cu care ne ghidati.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *