In urma cu doi ani, organizam impreuna cu Mihaela Lazarec, serile de Lucru pe Chakre, seria “Dansand cu Viata” si Cursul Mama Pamant – Trecut, Prezent si Transcendenta. Poate iti amintesti de intalnirile noastre, de articolele spumoase si exercitiile meditative propuse. Iar daca ai si participat la vreuna dintre acestea, cu siguranta ai fost atins de componenta experientiala.

Multa vreme dupa ce drumurile noastre s-au despartit, am continuat sa primim mesaje in care ni s-a spus “Nu mai gasesc in alta parte, combinatia pe care voi doua o faceati 🙁 ”. Si totusi, timpul a trecut si a demonstrat ca alegerile noastre au fost pentru Binele cel mai Inalt al tuturor.

Noi am continuat sa ne descoperim Darurile si ne-am bucurat sa le impartasim, chiar si mai plenar. Incearca unul dintre evenimentele Mihaelei si imi vei da dreptate ca simt sa iti spun “Da-ti voie!”

Urmatorul este Seminarul Constientizare si Ascensiune – Sambata, 10 Noiembrie.

Lasa orice asteptari acasa si da-i mintii ceva de facut, o idee de rumegat – orice, numai asteptari sa nu aiba. Acolo nu va avea nici cea mai mica sansa sa primeasca un raspuns “logic”. In schimb, corpul fizic, emotional si toate corpurile subtile vor simti ca sunt binecuvantate in urma experientei cu-adevarat amprentata de Viu, Trezire, Constientizare si Ascensiune.

Cu toate simturile activate si fara nici o parasuta de “siguranta”, vei fi ajutat sa te predai in cel mai autentic si conectat mod posibil. Bucura-te de Experienta si da mai departe!

Cu mult drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/ 
http://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *