Multi dintre cei care citesc aceste randuri sunt de acord cu faptul ca exista un Miez de Lumina Interioara care pare sa straluceasca din ce in ce mai mult in fiecare dintre noi in aceste timpuri – iar cei care nu o cred (inca), cel mai probabil nu citesc mesajul pana la capat, asa ca nu ii deranjam cu nimic spunand asta ๐Ÿ™‚

La finalul unei zile pline cu de toate, saptamana trecuta, i-am impartasit partenerei de discutie: โ€œStiu secretul.. mi-e atat de clar! Stiu EXACT ce avem de facut pentru a fi in PACE. Numai ca vad cu claritate si de ce nu ramanem acolo pe termen lungโ€. Aveam imaginea vie in fata ochilor, iar privirea imi ramasese atintita usor in sus, dar evident atenta la ceva fixat pe ecranul meu mental. A trebuit sa ma lase un pic sa-mi revin, pana sa ii explic intelegerea pe care o aveam.

Daca ai Windows 10 pe computer (nu stiu daca e valabil si in alte situatii), primesti periodic imagini de fundal, iar eu tocmai primisem una similara cu cea de mai jos:

In acel moment mi-am spus โ€œAsta-i ceea ce putem numi Secretul celor 4 Pโ€. Perfect Predat, Perfect Prezent!

N-ai nici o sansa sa-ti pastrezi echilibrul in acea ipostaza, daca nu esti Perfect Predat โ€“ Perfect Prezent. In egala masura este cea mai potrivita imagine pe care o pot da exemplu pentru ce simt ca este in rimul rand, de constientizat si apoi de maiestrit in aceasta viata.

Ti se pare ca persoana din imagine opune vreo rezistenta? Sau poate ca are vreun gand, vreo grija sau alta preocupare in afara de cea de a fi Prezenta? Ea nu se intreaba de ce merg sau nu merg lucrurile, de ce simte ceea ce simte โ€“ nu isi permite luxul de a nu se โ€œpredaโ€ cu totul Vietii. Ea intelege ca armonia in care are sansa sa intre odata ce preda controlul este cheia adevaratei eliberari.

Poate o sa spui โ€œNu-i adevarat, ea isi tine echilibrul, ea FACE ca acest lucru sa se intampleโ€. Eu sunt de alta parere si spun ca ea este doar Perfect Predata โ€“ Perfect Prezenta, asa cum noi avem sansa sa fim atunci cand ne Observam emotiile si alegem sa le eliberam, invatand si cum sa o facem.

Iti pot detalia intregul proces de lucru, astfel incat nu doar sa fii de acord cu mine, ci si sa-ti dai voie sa experimentezi ceea ce pentru mine este Adevar. Pentru asta nu este suficient insa numai un articol, ci poate 3 zile petrecute impreuna โ€“ vezi agenda actualizata a intalnirilor pe care le putem avea in tara, in functie de locul in care te afli:

Iar ca instrument de lucru pana atunci, iti las cateva randuri puternice dintr-o invocare asupra careia voi reveni cu multe alte detalii โ€“ de retinut ca este un instrument de materializare prin alinierea la o Vibratie Inalta โ€“ โ€œcare anume?โ€ vei intreba.. Cea a Acceptarii si Recunostintei. Da-ti voie sa rostesti urmatoarele, presand punctele energetice pe care le-ai invatat prin intermediul Tehnicilor de Eliberare Emotionala:

โ€Ma ridic precum un Cautator ce merge pe calea planului fizic si trece printr-o serie de teste, lectii si incercari puse in fata Cautatorilor.

Multumesc in aceasta zi, pentru tot ce-mi apare ca teste, lectii si incercari.

Sunt constient de faptul ca exista o perceptie mai Inalta din care altfel se vad limitele si o vasta perspectiva imi este dezvaluita.

Si acelui aspect Inalt ii multumesc, pentru tot ce imi asterne in Cale si tot ceea ce experimentez.

Ma voi opri din rezistenta pe care-o opun manunchiului de frici interioare, pe care le-am respins pana acum.

Imbratisez si aduc multumirile mele acestui manunchi de frici interioare.

Imi deschid inima, ma relaxez si am incredere in aspectul universal si divin al propriului Sine Cosmic, care nu ma paraseste vreo clipa.

Cu totala incredere in modurile in care mi se arata Constiinta Christica, in sfera divinitatii.

Ma relaxez, eliberez rezistenta si imbratisez totul.

Pentru ca aceste frici sunt aici sa imi spuna ceva, sa imi arate ceva. Ele imi striga ca ceva nu este in aliniament. Ceva nu este in aliniament!

โ€œIa aminte Cautator al Adevarului!โ€

Prea mult timp, ca umanitate pe acest Pamant am ignorat strigatele fricilor noastre si asta ne-a tinut departe de Adevar.

Pentru a reveni in aliniament, cateodata este nevoie de aceasta deriva si chiar aici se afla giuvaerul din acest Dar pentru care simt recunostinta astazi!

Pe masura ce rostesc aceste vorbe, vad cum drumul pe care pasesc se schimba. Poate nu simt cu putere inca vibratia Recunostintei, dar aleg dau glas acestor vorbe.

Chiar acum le rostesc.

Asculta-ma Perspectiva Inalta, asculta-ma sincronicitate care esti sangele electromagnetic al Vietii, asculta-ma cum iti multumesc!

Si pe masura ce imi aduc multumirea, ii spun multumesc fiecarei lectii, fiecarei incercari si fiecarui Dar continut.

Spun multumesc fricilor mele care ma cheama si imi arata modul in care nu sunt aliniat, astfel incat sa imi redescopar Calea.

Nu voi sta sa imi caut frenetic motivele, lectiile sau nestematele ascunse pentru ca STIU ca ele vor aparea.

Eliberez rezistenta si aleg sa fiu in fluxul Increderii si Recunostintei.

AM incredere, aduc multumirile mele si imbratisez faptul ca STIU ca rezultatul aflat in aliniere cu Binele meu cel mai Inalt este rezultatul pe care sa mi-l doresc.

Voi multumi din nou cand acest lucru se va manifesta, asa cum multumesc acum, INAINTE ca el sa fie manifestat.

Cu incredere si multumiri rostesc aceste cuvinte.

Asa s-a Facut si chiar asa si Este!โ€

 

Ridica-te precum un Cautator si vino la Cursul EFT Nivel 1&2, acreditat international pentru a vedea cum invatam Secretul celor 4P โ€“ iar daca esti surfer, ne vei spune si daca Perfect Predat โ€“ Perfect Prezent este intelegerea corecta a acestui secret ๐Ÿ™‚

Spune-mi mai jos, daca esti de parere ca persoana din imagine FACE ceva ca sa-si “tina” echilibrul, sau ISI DA VOIE sa fie in echilibru.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *