Am primit o intrebare zilele trecute, cu privire la o imagine postata pe Facebook si stiu sigur ca raspunsul poate fi de interes pentru mai multa lume, asa ca vezi imaginea de mai jos, respectiv ceea ce simt sa iti spun:

Atentia este energie psihica. Punctul forte al unei persoane care este in controlul starii sale de constiinta este abilitatea de a-si indrepta atentia spre lucrurile pe care le doreste – fara a fi distras de altceva – concentrandu-se atat cat trebuie pe atingerea unui tel, nici mai mult, nici mai putin.

Dar cati dintre noi nu stiu cum sa faca ce trebuie, dar nu o fac?!

Michael Bernard Beckwith spune ca: “Una este sa fii de acord cu ceva si alta este s-o practici. Sa citesti, sa studiezi si sa porti o conversatie despre practici spirituale este un lucru bun, dar sa le incorporezi in viata ta, sa le integrezi in fiinta ta – asta inseamna sa primesti cu-adevarat beneficiile lor. Intreaba-te: Cand pot sa trec de la teorie, la practica? Daca numai colectezi informatii despre ce trebuie facut sa-ti imbunatatesti viata, tot ceea ce dezvolti este doar o indigestie sau chiar, constipatie spirituala”.

Asta chiar mi-a atras atentia! “Constipatie” spirituala?!

Aminteste-ti mereu ca trebuie sa iti indrepti Atentia, EXACT spre ceea ce iti doresti, pentru a te asigura ca “folosesti” bine Timpul primit la nastere, iar pentru asta poti sa iei masurile necesare pentru a practica tehnicile cu care rezonezi.

In stransa legatura cu Atentia se afla Intentia noastra. Atentia este acolo unde ne concentram, acolo unde se indreapta constiinta noastra. Intentia este motivul pentru care ne indreptam Atentia in acel loc. Lucrul minunat care se intampla este ca pe masura ce ne concentram intr-un loc, trimitem energie in acel loc. De aceea este important sa ne intrebam in permanenta “care este Intentia pentru care Atentia mea se indreapta in aceasta directie?”

Cheia pentru a obtine ceea ce ne dorim este sa:

  1. Observam contrastele (“contrast” = ceea ce simt acum in comparatie cu ceea ce as dori sa simt) – doar sa le observam, fara a petrece mult timp asupra lor. Iar daca petrecem, neaparat sa intrerupem tiparul energetic care le sustine (asa cum facem cu EFT)
  2. Stabilim Intentia (ce ne dorim), plecand de la contrast (ce nu dorim)
  3. Mentinem Atentia pe Intentie (ce ne dorim)
  4. Dam voie lucrurilor sa se petreaca

Deci cand ne punem Atentia intr-un loc, trimitem energie in acel loc iar cand ne stabilim si Intentia, ii spunem energiei ce sa faca in acel loc. Intentia mea pentru acest articol este sa iti indrept Atentia catre Intentie 🙂

Asadar, “Schimba-ti punctul de concentrare pentru a te elibera din inchisoarea mintii” inseamna din punctul meu de vedere, “Fii Atent unde-ti duci Atentia”.

Sper ca iti este de folos interpretarea, iar daca iti doresti sa explorezi chiar si mai mult acest subiect, precum si procese de lucru care tin de materializare si abundenta, ai inca 7 ore la dispozitie pentru a obtine o sedinta individuala in care te pot sustine personal, daca te inscrii in programul online “Soloprenor in Noua Energie”,

Vezi toate detaliile, apasand pe imaginea de mai jos:

 

Iti multumesc ca dai mai departe!

Cu drag, pe curand!

Liliana

infobliss.ro
http://eliberareemotionala.ro/
facebook.com/liliana.stanciu
facebook.com/EliberareEmotionala
youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Nu am uitat ca ti-am promis sa revin cu o marturisire legata de „Multumesc pentru tot ce faci pentru noi!”, dar prietena care mi-a scris pe Facebook are mare nevoie de acest raspuns. Spune-mi si tu ce ti-ar trebui pentru a-ti schimba punctul de concentrare mai usor, respectiv de a-ti folosi Atentia si Intentia astfel incat sa te serveasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *