Rescrierea adevarului

Cel mai mult imi place sa invat din povesti, motiv pentru care folosesc foarte multe exemple, istorioare, pilde sau metafore atunci cand impartasesc din ceea ce ma anima.  Nu demult am recitit un astfel de exemplu si simt ca multi vor rezona cu el, cautand similitudini in propria viata.

Un baiat orb statea intr-o zi de vara, pe treptele unei institutii cu palaria pusa la picioare, unde asezase un carton cu anuntul “Va rog ajutati-ma, sunt orb!”

Din cand in cand, mai auzea cate un banut aruncat in palarie de vreun trecator grabit, dar la un moment dat a simtit cum un barbat s-a oprit in fata sa. Acesta a scos cateva monede si le-a oferit baiatului, apoi a luat cartonul si i-a rescris anuntul pe verso, dupa care si-a vazut de drum.

In scurt timp, palaria s-a umplut cu banuti, iar baiatul era din ce in ce mai mirat. In dupa amiaza acelei zilei, barbatul a trecut din nou prin fata institutiei, sa vada cum merg lucrurile pentru baiatul orb. Acesta i-a recunoscut pasii si l-a intrebat curios si recunoscator in acelasi timp: “Nu va suparati, ce ati scris mai devreme pe cartonul meu, de am primit atata atentie si bani din partea oamenilor?”

Raspunsul primit l-a pus pe ganduri: Am scris doar adevarul, numai ca l-am formulat in mod diferit fata de cel pe care l-ai scris tu: “Astazi e o zi minunata, dar eu nu pot sa o vad”

Acum gandeste-te: de cate ori se intampla sa te surprinzi in viata, ca spui Adevarul dintr-o pozitie care nu te mai serveste? De cate ori simti ca ti-ai dat Puterea si nu stii cum s-o mai iei inapoi?

Sambata am avut o intalnire online cu grupul de practicieni EFT, in care am disecat fiecare situatie in care exista riscul sa gresim atunci cand lucram cu Corpul Emotional.

Invata si tu sa recadrezi fiecare situatie de viata in care se intampla sa uiti de Busola care ti-a fost data pentru Crestere si Transformare. Cursul de Practician EFT nu este in primul rand pentru “ajutarea” celorlati, ci pentru a intra in sfarsit in linie dreapta, pe acest parcurs al propriei tale Calatorii. Ai toate detaliile ultimei serii din acest an, AICI.

Si pentru ca urmeaza cateva zile libere, ofera-ti timp pentru ultima emisiune “Dialoguri intre Minte si Inima” in care am abordat tema “Corpul Emotional”. Vezi daca rezonezi cu felul in care l-am descris, apoi vino alaturi de noi in weekend-ul 08-10 Decembrie pentru a te acredita international in lucrul cu Tehnicile de Eliberare Emotionala, Nivel 1 si 2 – e timpul ca dincolo de a avea idee despre eficienta lor, sa le testezi si sa le aplici cu expertiza celui pregatit corespunzator: http://eliberareemotionala.ro/certificare-eft

 

Mintea subconstienta este o adevarata constelatie de parti din noi care asteapta sa fie integrate, la nivelul Sinelui. Unele parti doresc ceva, altele vor lucruri diferite. Nimeni nu ne invata sa ne exprimam nevoile altfel decat din pozitia de victima, iar asta se intampla pana cand suntem atat de raniti incat ne dam seama ca nimeni altcineva nu ne poate scoate de-acolo.

Conflictele interioare se nasc ori de cate ori alegem in mod constient ceva ce nu este posibil din perspectiva subconstientului. Acesta din urma tine mortis sa ne “apere” asa cum a invatat in prima parte a vietii si nu e de mirare ca nu se lasa “convins” sa faca altfel. Dar invatam din ce in ce mai bine si mai repede, ca Adevarul poate fi spus in multe feluri.

Sa lucrezi cu corpul mental, emotional si fizic deopotriva, nu mai e un secret care sa-ti ramana ascuns in aceste vremuri, iar atata sustinere din partea cercetatorilor care ne familiarizeaza cu descoperirile din neuropsihoimunologie si epigenetica nu s-a mai intalnit vreodata.

Daca alegi sa parcurgem impreuna aceasta etapa, te astept la Cursul cu acreditare internationala de Practician EFT Nivel 1&2, din 08-10 Decembrie, pentru a-ti oferi instrumentele cu care am lucrat in ultimii sapte ani:

Nu te retine sa dai anuntul mai departe, tuturor celor deschisi.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *