Reconciliere in vederea manifestarii“Vom explora putin aceasta lume a credintelor (convingerilor) noastre. Incepem cu disocierea banilor de abundenta.

Abundenta este mult mai mult decat aspectul financiar. In principiul abundentei gasim aspectul Inspiratie. Aveti imaginatie? Va simtiti inspirati de Viata? Va opriti pentru a nu face nimic – sa respirati simplu, constient?

Abundenta este bogatie. Mai intai de toate, bogatie interioara. Invers este saracie. Nu numai lipsa banilor – vorbesc despre saracia de idei, saracia de prieteni, de relatii armonioase.

In ce domeniu din viata va simtiti sarac? Poate sunteti sarac in mangaieri. Ce aveti impresia ca va lipseste?  Apoi sa va acordati voua insiva, intai ce va lipseste. Este mai intai de toate o chestiune de eu – cu mine. Da – de tu, cu tine.

Daca va lipseste bunavointa oamenilor, sau nerecunoastere din partea oamenilor, intrebati-va: Sunt binevoitor fata de mine insumi? Ma recunosc eu pe mine, ma apreciez? Sunt bland cu mine? Sau petreceti mai mult timp uitand de Dumneavoastra?..

Uitati-va ce bogatie de moduri in care sa ne hranim pasiunile, exista. Exista timp din abundenta – va lipseste cumva timpul? Aveti timp pentru dumneavoastra, pentru pasiunile ce va anima, pentru a profita din plin de viata Dumneavoastra? Aveti timp.. sa nu faceti nimic? Daca da, asta e genial, e chiar un lux. Sa va uitati la copaci, la cer, sa contemplati – asta va permite sa va conectati cu inima.

Respirati. Atentie la cei ce sunt in apnee – aceasta este o constrangere. Respirati corect, invatati sa respirati, sa ramaneti in fluiditatea vietii.
…………………

Banii. Banii sunt importanti, ei determina valoarea. Banii trebuie sa circule participand la abundenta aproapelui nostru.
…………………

In acest context al credintelor limitative, va pun cateva intrebari si va invit sa va analizati, sa vedeti unde sunteti. Atentie, nu in comportamente, nu in gand. In ceea ce simtiti:

  • Aveti si traiti cu certitudinea ca este destul pentru toti? Este o credinta colectiva puternica cum ca nu e destul pentru toti, ca viata e grea, ca trebuie sa pastrezi pentru tine. Cautati in profunzimea voastra daca aceste aspecte ale abundentei (bani, mancare, prieteni, schimburi, etc.) sunt suficiente pentru toti si ca Dumneavoastra meritati sa beneficiati de ele.
  • Sunteti (sau puteti fi) invidios? Adica sa va doriti ceva ce apartine altcuiva, stiind ca nu puteti sa-l obtineti. Daca da, este o restrictie la abundenta personala – este o inchidere. Mai e un pas pana la gelozie. Gelozia este teama de a fi uitat. Nu, viata nu v-a uitat, e prezenta in fiecare moment. Va iubeste fara conditii. Nu aveti nici un motiv de invidie, bucurati-va sa fiti autentic si invatati sa va sarbatoriti.
  • Credintele colective – este trist, dar nu vrem sa avem de-a face decat cu cei ce par sa fi reusit. Puteti sa oferiti, sa dati cu imprumut orice, nu neaparat bani. Poate fi timp, competente, servicii, motivatii, generozitate. Este vorba de a permite celorlalti sa se imbogatesca, investindu-va in vreun fel. Elanul de solidaritate este mult sustinut acum, din ce in ce mai multi oameni inteleg ca baza vietii este Iubirea.
  • Banii sunt energie, reprezinta suportul valorii in societate, ceea ce ne duce la libertate. Avem bani, suntem bogati, este o forma de abundenta. Daca vrem ceva in viata, de exemplu bani, inainte de toate trebuie sa-i iubim. Nu ii iubiti, va fi mai greu sa-i aveti. Este vorba de a iubi acesta energie in miscare. Iesiti din credinta ca daca sunteti bogati, sunteti necinstiti, sau profitati de altii.
  • Adesea intrebarea este daca putem fi bogati SI spirituali. Abundenta, bogatia materiala pot duce la realizare spirituala deschizand oportunitati de participare la stagii, conferinte, pelerinaje – sa va cumparati carti, sa va construiti interior, sa va oferiti cat timp vreti pentru acest domeniu.

Saracia este o restrictie. Deschideti-va, autorizati-va sa iubiti banii. Inlocuiti cuvantul « banii » cu IUBIRE. Aveti destule iubire? Primiti destula iubire? Daruiti destula iubire? Va ingrijiti de iubirea de sine? Se deschid rani adanci cand intrebam in acest fel. Pentru ca am fost iubiti conditionat. Sunt multi oameni in acest vid, oameni ce nu au primit destula dragoste si acum nu-si dau voie sa primeasca suficient din TOATE. Viata incepe cu tine. Stii sa te lasi iubit de viata?

Ce ne impiedica sa ne abandonam pentru a primi?

Lipsa de valoare personala – cand ne simtim mici, constransi, fara incredere de sine. La cat va estimati? Este foarte simplu: uitati-va la cat castigati – vi se pare corect? Credeti ca meritati mai mult? Cat meritati? Indrazniti sa va stabiliti valoarea in ceva ce este accesibil. Daca plecati de la 2 000 si estimati 200 000 poate ca este prea departe – mintea constienta nu va va urma. Ganditi mai bine in termeni de « cat imi dau voie sa castig? »  Pentru ca discutam despre a invata sa primim, despre a pune deci in miscare imaginatia creativa. Incepeti cu dublul a ceea ce castigati azi, triplu – ce va pare accesibil. Ce senzatie va creeaza? Este deschidere – merit, sau va spuneti «nu merge, e prea mult pentru mine»?

Este intotdeauna senzatia interioara care va spune unde sunteti din punct de vedere al vibratiei. Indrazniti sa va oferiti mai multa bucurie si valoare, bani si iubire. Incetati de a avea frica – frica este control, contractie. Nu este cazul – viata va protejeaza, are grija de Dvs.

Deschideti-va si iesiti din credinta ca exteriorul este ostil. Cum va percepeti exteriorul? Toate bune cand vorbim despre natura, dar cand trecem la oameni apar micile contractii – iubirea conditionata.

Nu ne-am simtit suficient iubiti, primiti. Asteptati-va sa primiti ce-i mai bun si sa stiti de asemenea, ca oamenii iubesc sa daruiasca. Iubesc sa va asculte, sa va ofere talentele lor – nu priviti umanitatea ca un teren ostil, vedeti o familie care se reuneste pentru a iesi din limitele sale.

Daca ati fost abuzat sau rau tratat, celulele Dvs. se asteapta sa primesca violenta, « lovituri de cutit », umilire, deci sunteti inchisi. Mai mult decat oricine, cultivati bunavointa in voi, sa reinvatati sa va deschideti vietii.

Cand va recentrati, cand sunteti in interior, este mai multa prezenta sau absenta? Mai mult vid sau mai multa bucurie? Acesta este un exercitiu simplu, de facut de mai multe ori pe zi: ma opresc, inspir, expir profund de cateva ori, ma centrez, simt.

Depuneti in voi certitudinea ca viata este un bun parinte.

Iesiti din conditionari.

Lasati-va locuiti de Prezenta voastra (« ceea ce ne sperie e propria lumina ») pentru a deveni suveranul propriei vieti.

Depuneti in voi certitudinea ca sunteti minunat si meritati sa primiti ce este mai bun”.
 

Sursa: Extras din emisiunea TV realizata de Stéphanne Cole, fondatorul platformei www.legrandchangement.com, interviu: Sophie Riehl

Continuare la partea 1: http://eliberareemotionala.ro/blog/abundenta-si-legile-energetice/

Traducere si adaptare: Dana Soroceanu – http://eliberareemotionala.ro

Nota copyright:
Daca ati citit pana la final, probabil ca rezonati cu acest articol. Puteti prelua integral sau partial materialul, mentionand intr-un loc vizibil link-ul catre aceasta pagina. Il puteti asadar republica, in conditiile in care includeti autorul si sursa, precum si creditul traducerii, lasand intacte orice alte link-uri din postare. In acest fel, veti asigura trasmiterea informatiilor intr-un mod transparent, cu respect fata de cei care au facut posibila difuzarea lor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *