Buna tuturor,

Mi-a atras atentia conceptul Procesului de Pivotare si simt ca e foarte important sa va impartasesc, scurt si la obiect, ce este si cum ne poate fi de ajutor.

Atunci cand simtim o emotie negativa, este bine sa ne oprim si sa spunem “Ok, se intampla ceva important aici, altfel n-as simti aceasta emotie. Deci STIU ceea ce nu vreau. Acum, hai sa vad ceea ce VREAU”.

Poate parea cam usor, dar prin simpla mutare a atentiei catre ceea ce vrem, atragerea lucrurilor pe care nu le vrem, se va opri. Iar in momentul in care lucrurile negative se opresc, automat incepem sa atragem lucrurile spre care ne mutam atentia.

Concomitent, se schimba si emotia astfel incat incepem treptat sa ne simtim din ce in ce mai bine. Aceasta este ceea ce se numeste Procesul de Pivotare.

Avem abilitatea de a ne muta atentia in orice moment. Primul pas cu care putem incepe este sa ne observam atunci cand avem emotii si ganduri negative, astfel incat sa ne intrebam ce vrem in schimb, ceea ce face ca atentia sa se mute in acea directie. In scurt timp, vom reusi sa facem din asta o obisnuinta.

Vestea buna e ca o credinta limitativa este doar un gand pe care continuam.. sa-l gandim. In momentul in care-l observam, il putem inlocui cu noi credinte, care ne servesc.

Din tot ce am intalnit pana acum, consider ca cel mai simplu si eficient mod in putem face asta este prin aplicarea Tehnicilor de Eliberare Emotionala – EFT.

Ceea ce facem la cursul Reteta de Baza de Sambata, 21 Ianuarie este exact sa raspundem la intrebarea “Cum?”, invatand sa lucram sistematic pentru descoperirea si inlocuirea Credintelor limitative, dar si sa aplicam EFT in toate situatiile tensionate din viata de zi cu zi.

Va asteptam cu drag, la http://eliberareemotionala.ro/cursuri/, email: info@eliberareemotionala.ro, tel. 0731 346 579.

Toate cele bune,
Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *