Intrucat nu-l pot banui pe Jerry Sargeant ca mi-a citit articolul saptamana trecuta 🙂 ma bucur mult sa regasesc in ultimul lui material video, ceea ce am expus atunci ca intelegere personala:

“Atat timp cat ceea ce propun se bazeaza pe mersul in Inima, pe Iubire si Acceptare, pe ridicarea vibratiei si extinderea constiintei, nu o sa ma impiedic de evaluari subiective. Iar cei care cred ca lucrurile se rezuma la “bine si rau”, la “fiinte intunecate” si “fiinte de lumina” se pare ca sunt departe de Adevar (e drept ca nimeni nu-l cunoaste, de aceea si facem evaluari personale).

Intelegerea mea este ca se da o adevarata batalie intre Bine si Rau si ca nici macar atunci cand invocam Fiintele de Lumina, nu stim cu cine ne conectam cu-adevarat, chit ca la prima vedere ii consideram Ingeri, Arhangheli sau ceva similar”.

Dupa cum stii probabil deja, proiectele mele sunt amprentate puternic in ultima perioada de energia si suflul pe care l-a adus acest om prin activitatea sa si printre noi.

Gasesti mai jos ceea ce eu as fi spus daca aveam Cunoasterea lui 🙂 Deocamdata, pot doar sa rezonez si sa dau mai departe, urmand ca fiecare sa cantareasca cu Inima sa. Nu cumva s-o faci cu capul de data asta! 🙂

Procesul Ascensiunii

Cred ca deja pregatirile sunt pe final pentru cursul de Training Facilitator Star Magic care are loc intre 25-29 Septembrie, dar din toata experienta pot sa spun ca pana in ultima clipa sunt liste de asteptare, persoane care renunta si altele care urca la bordul unei pregatiri sau a alteia.

Daca STII ca locul tau e acolo, fa tot ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti urma Inima, chiar daca asta inseamna “doar” intentia puternica de a ajunge. Dar fa-o din energia corecta, exact asa cum spune Jerry, frica zero! Apoi nu te indoi NICI O CLIPA de rezultatul pe care il doresti!

Vezi descrierea aici: https://www.starmagichealing.com/product/star-magic-facilitator-training-romania/ Detalii pe starmagicromania@gmail.com

Iar daca te-ai abonat de curand pe acest site si nu ai citit inca despre metoda de vindecare StarMagic adusa de Jerry Sargeant, poti vedea mai jos, un material de 2 minute pe care-l consider o carte de vizita virtuala:

Vindeca-ti (T)Universul

Da mai departe, daca rezonezi cu informatia. Impartaseste si ce este important pentru tine.

Nu pot sa inchei decat fiind tot mai mult de acord cu Jerry: ”Impreuna chiar putem face aceasta lume, un loc mult mai armonios – munca in echipa este cheia. Iubire Unita, Inima Unita, Familie Umana Unita. Ne intalnim dincolo de timp si spatiu”.

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *