“Chiar daca intelegem dezvoltarea mecanica a materiei grosiere, fara a recunoaste prezenta Constiintei in corpul nostru nu avem nici o modalitate de a intelege DE CE si CUM corpurile noastre au o asemenea inteligenta interioara de dezvoltare.”

Aceasta este una dintre ideile principale ale materialului video de mai jos. L-am tradus pentru ca imi propun sa vin cu “pastile” potrivite – atat ca durata, dar si ca intensitate a mesajului – pentru a-ti impartasi din lucrurile care ma inspira in aceasta viata.

Ofera-ti 6 minute pentru a intelege ce sunt campurile morfogenetice si cum te ajuta intelegerea lor:

Daca esti ca mine, poate ti-a atras atentia si tie, ideea conform careia Chakrele sunt APLICATIILE VITALE care ruleaza circuitele corpurilor noastre fizice, fiind ca magnetii care produc si misca prin aceste campuri, energia morfogenetica in intreaga noastra fiinta, organizand dezvoltarea si mentinerea sanatatii fizice si a bunastarii noastre.”

Lucrul cu chakrele este cel pe care l-am tratat cu precadere in Seria 7 Nivele de Manifestare – curs online cuprins in Pachetul special de cursuri “Conspiratia Binelui”.

In toate resursele pe care ti le trimit in aceasta luna, iti voi aminti de promotia cu 50% reducere, care expira pe 31 Decembrie 2018, pentru a avea timp sa o verifici.

Acest pachet special contine cursurile Lucrul cu Umbrele, Iertarea Radicala, Constiinta Prosperitatii si Lucrul energetic pe chakre si inca te mai poti alatura celor peste 200 de cursanti. Din Ianuarie incepem webinarele in direct, astfel incat sa lucram impreuna, pe toate aceste teme.

Ramai aproape pentru un nou video despre Frecvente si Centre de energie, realizat de un autor pe care.. ei bine, trebuie sa marturisesc! Il iubesc, de-a dreptul! 🙂

Te rog da mai departe, iti multumesc!

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/ 
http://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Asigura-te ca ti-ai introdus recent adresa de email, aici: http://eliberareemotionala.ro/, astfel incat sa primesti in continuare actualizarea mesajelor pe care le postez. Citeste aici: http://eliberareemotionala.ro/blog/e-timpul-sa-ne-luam-ramas-bun/ sa stii de ce iti solicit acest lucru, inca o scurta perioada si sterge unul dintre mesaje te rog, daca te afli pe ambele liste si l-ai primit de doua ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *