Pregatire continua – ASTAZI si in perioada urmatoare

Pentru ca nu am venit pe lume cu un “Manual de Utilizare”, viata noastra este o continua pregatire. Desi pornim de la ideea ca tot timpul e ceva de rezolvat, reparat si imbunatatit la noi, daca ne dam voie totusi, vom invata usor-usor ca este mai degraba despre “a elibera” tot ceea ce nu ne mai serveste si nu despre “a acumula” lucruri si cunostinte noi.

Postarea prezenta este o scurta informare cu privire la cateva modalitati prin care poti alege sa mergi pe aceasta cale:

Cei care isi doresc sa stie mai multe despre facilitarea procesului de vindecare prin sistemul StarMagic, dar si sa participe la meditatia si demonstratiile de terapii si vindecari o pot face astazi la 19.30. Contributia este de 50 Lei si detaliile se gasesc AICI sau in evenimentul postat de organizatori: https://www.facebook.com/events/154375138676580/

Iar daca lucrul cu corpul emotional ti se pare tot la fel de important pe cat il consider eu, vezi AICI pagina actualizata a evenimentelor. Da, surpriza (chiar si pentru mine) este ca in urma solicitarilor celor aflati la distanta de Bucuresti, sunt gata sa ma pun in miscare si sa pornesc de acasa 🙂

Daca simti ca te pot sustine mai aproape de locul in care te afli, scrie-mi AICI sau rezerva-ti direct participarea:

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Primul Curs EFT Nivel 1&2, acreditat international pe care il organizez in afara Bucurestiului este in Constanta, peste exact o luna. Daca vrei sa afli si restul locatiilor, verifica pagina de prezentare. Locurile sunt rezervate in ordinea inscrierilor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *