Schimbarile prin care trecem la nivel de vibratie sunt poate imperceptibile cateodata, totusi lucrurile se petrec chiar daca noi nu suntem constienti de asta. Daca vrei o comparatie sugestiva, gandeste-te la propria crestere. De cate ori n-ai auzit copil fiind, cand iti vizita cineva parintii si exclama vazandu-te “Vaaai, ce mare s-a facut!”.

Nu vedem in oglinda, in timp real, modul in care au loc transformarile fizice prin care trecem. Nu vedem ca parul creste – ci doar de la o perioada la alta, vedem ca deja a crescut. Nu observam cand celulele noastre mor si altele se formeaza, desi acum stim ca acest lucru se intampla cu fiecare dintre celulele corpului nostru.

Spun asta pentru ca vreau sa impartasesc cateva dintre intelegerile mele cu privire la cresterea care nu “se vede”, dar din perspectiva corpurilor subtile de data aceasta. M-a intrebat cineva pe Facebook: “Cat o sa dureze aceste activari? o perioada limitata de timp, sau vor continua pana cand va avea loc saltul omenirii in alta dimensiune?”

Poate nu este intamplator ca in ultima vreme am simtit potrivit sa postez numai despre lucruri la care fac referire si astazi. In urma cu cateva luni am inceput sa ma lovesc de anumite blocaje in manifestarea unor dorinte. Stiind ca atunci cand apar, ele intotdeauna pleaca de la propriile rezistentele, am lasat dorintele la o parte si am explorat cauzele neimplinirii lor.

Sper ca ceea ce a rezultat din aceasta secventa a Calatoriei mele, sa iti fie de folos ca un adevarat Ghid de Manifestare. Acum imi este clar de ce nu am putut sa iti trimit direct, meditatia tradusa in urma cu doua luni – pentru ca nu de instrumente ducem lipsa, ci de rabdarea de a ne observa Transformarea, de a o intelege si a Integra in totalitate.

Foloseste asadar, repere din acest articol ori de cate ori cauti explicatii, dar si rezolvare in viata ta. Ai aici cate un punct de plecare pentru fiecare dintre parghiile ce te vor duce mai aproape de propriul adevar cu privire la:

Desigur, poti astepta doar mesajul in care voi trimite Meditatia de Manifestare, mergand direct la ea, fara sa citesti fundamentul descris mai sus si preambulul de mai jos – si s-ar putea chiar sa obtii unele rezultate in Manifestare. Dar daca vrei totusi, sa ai imaginea de ansamblu a lui DE CE si CUM, astfel incat sa iti creezi Constient viata, acorda-ti ragazul de a mai parcurge urmatoarele idei principale, sau salveaza-ti acest articol.

In general, energia acestei perioade din an este speciala, iar de data aceasta, Solstitiul de zi si Luna Plina de maine, 2122 Decembrie 2018 este un interval important intrucat chiar intensifica activarile prin care trecem si constiinta la care ne ridicam.

Exista sisteme latente in corpul nostru – si in principal in creier – pe care avem nevoie sa le activam pentru a experimenta momente mistice si lucide in acelasi timp. Facem acest lucru pentru a ne conecta la un camp invizibil de Informatie, numit si camp cuantic – in esenta, un camp de energie, care in fapt este Frecventa, iar intreaga frecventa poarta Informatie.

Cand este cuplat la acest camp, creierul proceseaza un nou flux de constiinta si ai o experienta transcedentala, astfel ca lumea ta interioara este mult mai reala decat lumea exterioara. Acest tip de experiente este cel care iti programeaza creierul mult mai profund, pentru ca sunt implicate imagini vii, emotii si senzatii care te ajuta sa iti largesti perspectiva si sa iti vezi viata in imaginea de ansamblu.

Una dintre cele mai mari minciuni in care a existat omenirea pana nu demult este ca suntem fiinte liniare care traiesc o viata liniara. Descoperim in prezent ca suntem fiinte multidimensionale, numai ca ne este greu sa punem in cuvinte acest lucru si experientele pe care le avem, pentru ca suntem inca obisnuiti sa procesam totul, cu ajutorul mintii liniare.

Cel mai simplu de explicat ar fi sa ne imaginam ca simturile noastre se ascut si devenim de doua ori mai senzitivi fata de cum suntem in mod normal – vazul, auzul, mirosul, simtul tactil sau pur si simplu cunoasterea devin mult mai profunde si ca atare, experimentam o realitate diferita, o noua dimensiune.

Asta se intampla de fapt, cand avem aceste momente transcedentale si ne deschidem spre noile dimensiuni – activam sisteme latente la nivelul creierului nostru, ceea ce determina sa avem acces la nivele mai inalte de constiintavedem acum ca realitatea este mai mult decat ce am stiut noi despre ea, tocmai pentru ca anumite conditionari ce stateau acolo ca niste voaluri, pot acum sa se dizolve.

Cand intram in starea meditativa sau pur si simplu, suntem foarte obositi si ne predam total, undele cerebrale se muta din starea Beta, in Alpha si din Alpha in Theta. Acestea sunt stari in care desi ramanem lucizi, ni se deschid usi – metaforic vorbind – catre noi dimensiuni, dar ele nu sunt NOI pentru ca acum au aparut, ci pentru ca ACUM SUNTEM NOI GATA SA LE OBSERVAM.

Daca am putea sa le vedem asa cum sunt ele la baza Creatiei (desi majoritatea dintre noi, le interpreteaza sub forma de imagini, in functie de modele cu care suntem familiari sau spre care suntem deschisi, fie ca aceste modele se numesc, ingeri, extraterestri sau orice altceva) – deci atunci cand le vedem, observam tipare specifice de forme geometrice, fractali si forme de geometrie sacra. Aceste forme geometrice sunt valuri de INFORMATIE – frecvente ce se intrepatrund dupa modele ale Creatiei, astfel incat formeaza pachete coerente de Informatie.

Glanda pineala functioneaza pentru noi, asa cum o antena functioneaza pentru un televizor (preia undele si le transforma in imagini), sau ca dispozitivul unui telegraf care traduce combinatiile de sisteme electrice, in caractere tipografice corespunzatoare.

Glanda pineala este precum un traductor si iti dau aici, definitia pe care am gasit-o in dex, sa fie cat mai clar: un dispozitiv care stabileste o corespondenta intre valorile marimilor specifice unui sistem si valorile marimilor altui sistem.

Ea preia frecvente sau un anume tip de energie (frecvente si forme de geometrie sacra, tipare si filamente de Lumina) si le transpune in imagini care ne “vorbesc” despre realitatea noastra, asa cum o cunoastem. In definitiv si la urma urmei, deschiderea spre noi dimensiuni nu este neaparat despre experiente mistice, ci despre modul in care ne “invatam” creierele sa lucreze in mod diferit.

Stim acum ca in momentul in care ne deschidem inima (vorbim de “locul” energetic care ne conecteaza, intr-o forma de iubire sau recunostinta pe care o putem accesa, cu Intregul, cu UNITATEA) – deci atunci cand acest loc devine coerent prin practica recunostintei si a iubirii, se produce un important camp magnetic, masurabil cu instrumente stiintifice.

Acest camp este Energie, iar energia este Frecventa – frecventa poarta Informatia pe care o emitem si care actioneaza ca un amplificator ce face ca si mai multa energie sa ajunga la creier.

Nu suntem separati, intr-un loc, timp si spatiu finit asa cum am crezut pana acum, ci din ce in ce mai multi experimenteaza manifestarea din puncte diferite de constiinta, dar de la nivelul Unicului, al celui care Este/ Suntem – UNUL. Acest lucru inseamna ca nu exista cu adevarat separare intre formele de viata si ca timpul este o iluzie – timpul este doar modul de separare intre doua puncte de constiinta.

In campul cuantic, Timpul este etern – exista un timp infinit, in care exista potentialul unui infinit de posibilitati. DAR LUCRUL PRACTIC PE CARE-L PUTEM LUA DIN TOATE ACESTE INTELEGERI ESTE CA TOTUL POATE FI/ SI ESTE SCHIMBAT IN FIECARE CLIPA (“clipa” e un fel de-a spune, din moment ce totul este o singura clipa/ un PULS) – Trecutul (da, inclusiv trecutul) si Viitorul sunt in continuu schimbate in functie de cat de CONSTIENTI DE SINE SUNTEM IN PREZENT.

Prin contemplare si constientizare, construim procese neurologice ce instaleaza noi circuite la nivelul creierului nostru si astfel, CREAM NOI PROGRAME.

Intelegerea mea este ca in plan energetic am trecut din dimensiunea a patra in a cincea, dar in plan fizic am trecut din a treia in a patra. Nu voi dezvolta acum acest subiect pentru ca este mult prea vast, dar m-as bucura sa treci macar prin ideile pe care le expun deocamdata.

Important este de retinut ca in toata aceasta perioada agitata, nu dorintele si starea de excitare ne vor sustine intr-o stare inalta de conectare, ci Linistea, Pacea, Meditatia si Relaxarea o vor face.

Pare contraintuitiv sa poti atinge astfel de stari in conditiile in care ritmul este atat de accelerat, dar tocmai in asta consta contributia pe care o putem aduce. Aminteste-ti ca prin contemplare si constientizare, construim noi procese neurologice. Cat de linistit poti ramane in timp ce actiunile din 3D iti solicita atentia? Cat de Constient iti poti Observa starile?

Da, auzim din ce in ce mai mult vorbindu-se despre Coduri de Lumina si Expansiunea Constiintei, Lumina de Diamant si Coduri ale Frecventei de Curcubeu, Activarea ADN-ului Corpului de Lumina, Plasma Fotonica Cristalina, Portaluri Merkaba, Porti Stelare, Portaluri, Merkabe si Evolutie Cosmica, Constiinta Christica si Constiinta Avatar, dar ele nu sunt noi fenomene care apar pentru ca trecem dintr-o dimensiune in alta, ci trecem dintr-o dimensiune in alta PENTRU CA NE RIDICAM IN CONSTIINTA, sau pentru ca “ne facem mari” asa cum spuneam la inceputul postarii.

Toate codurile, portalurile si activarile – ca cele enumerate mai sus si multe altele – sunt in esenta, tipare de energie, frecvente si forme de geometrie sacra pe care suntem din ce in ce mai pregatiti sa le interpretam in mod diferit fata de cum am facut-o pana acum. Toti? Nu, fiecare in ritmul lui, la timpul lui, in functie de propria Lucrare si de modul in care ne “invatam” creierele sa lucreze in mod diferit.

Acest portal accelerat este cuprins intre 12 Decembrie 2018 si 03 Ianuarie 2019, cu varfuri ascendente in 21-22 Decembrie si de Anul Nou.

Portalurile nu sunt experiente liniare, ci multidimensionale – ceea ce facem in aceasta perioada este ca ne conectam la linii de timp pe care le numim atat “trecut” cat si “viitor”.

In mod evident, nu am atins decat cateva idei principale aici, dar stiu si ca cei care nu au ajuns la final.. ei bine, nu era pentru ei acum sa ajunga aici, ci in alta parte 🙂

Ceea ce stiu sigur este ca MULTIDIMENSIONALITATE e cuvantul cu care ma voi afla pe buze, cel putin intregul an ce vine, daca nu cumva, intreaga viata 🙂

La fel de clar imi este acum ca materialele cuprinse in cursul online (Con)Stiinta Prosperitatii din Pachetul special Conspiratia Binelui, se vor dezvolta in ceea ce se prefigureaza deja  a fi Cursul de Manifestare. Cei care il au, vor primi automat tot ceea ce urmeaza sa actualizez in 2019, in lumina experientelor mele. Daca iti doresti Pachetul special Conspiratia Binelui acesta este inca disponibil cu reducerea de 50% pana la 31 Decembrie.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PSDaca ai ajuns direct aici, pentru ca nu ai avut timp sa treci prin material, e foarte bine si asa. Fa-ti totusi darul de a-l parcurge in perioada sarbatorilor. Eu simt ca este important si pentru tine!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *