Planul lui Dumnezeu pentru Tine

A face loc unui Timp cu Tine – in aceste vremuri incarcate de stres, urgente continue, termene limita, responsabilitati multilaterale, transformari si nu in ultimul rand, accelerari  ale Luminii – nu mai este de mult o optiune. A devenit necesitate,  mai ales daca esti interesat de un parcurs care  are in prim plan – indraznim a spune chiar mai simplu, IN PLAN – elevarea spirituala a Matricei existentiale.

O retragere doar cu tine si pentru Tine insuti, atunci cand “te dai la o parte din Calea ta” –  hraneste intr-un mod esential atat fizicul, mentalul cat si emotionalul, lasand beneficiile obtinute de acestea sa conLucreze pentru miscari in ceea ce este si se  numeste, Partea Inalta din tine. Acest aspect Inalt si Spiritual  este format dintr-o serie de corpuri subtile in care depunerile importante au loc in mod lent dar determinant pentru Nivelul tau de Constiinta.

Sunt vremuri in care a devenit de-a dreptul epuizant si cu siguranta pagubos sa te pierzi – impus sau la dorinta – in fosnetul exterior care te indeparteaza pana la desprindere, de contactul cu structurile inalte din tine, facandu-te sa uiti de intuitiile si ghidarile intelepciunii interioare, de scopul acestei Intrupari, de Lectiile si Darurile tale asa cum chiar tu ti le-ai trasat sa fie ele in aceasta Calatorie pe Pamant. Si nu e doar o exprimare, de dragul exprimarii!

Tacerea, spatiul, libertatea, practicile spirituale, conectarea cu persoane care rezoneaza cu aceleasi credinte ca si tine, iesirea din rolurile obisnuite de toata ziua care te tin pe pilot automat, sunt vitale pentru maturizarea ta emotionala, mentala si mai ales spirituala.

Nu e de mirare ca ne-am alaturat la randul nostru, celor care simt sa faciliteze aceste procese. Daca deja ne cunosti intr-o forma sau alta, mai mult sau mai putin, daca iti tresare inima cand ne primesti mesajele, daca zambesti sau ramai pe ganduri cand te regasesti in cele citite, atunci stii ca e mai mult decat benefic sa ni te alaturi in aceasta Calatorie.

Primul eveniment la care te asteptam este Duminica, 18 Iunie ora 10.30, la “Mama Pamant. Trecut, Prezent si Transcendenta” un curs de Aliniere si Centrare a Fiintelor intrupate cu energiile Mamei Pamant.

Cand nu suntem impamantati, printre simptomele care apar imediat sunt durerile de cap, tensiunile musculare, senzatia de greata, ameteala, palpitatiile si tot felul de manifestari similare. Insa poate mai suparatoare decat efectele fizice sunt cele mentale si emotionalestarile de confuzie, schimbarile de dispozitie, lipsa concentrarii, pierderea memoriei, sensibilitatea la zgomot sau lumina, oboseala, greutatea de a finaliza lucrurile incepute. Poate mai potrivit este sa spunem ca lipsa impamantarii ne duce tot mai departe de atingerea Gratiei si Usurintei in viata noastra.

Mama Pamant

Iar daca ai hotarat ca in aceasta vara e in sfarsit vremea sa-ti acorzi un Timp pentru tine, te chemam intre 10-16 Iulie, intr-o experienta de neuitat. Retragerea spirituala asistata nu este o tabara, ci un prilej de a petrece 7 zile “In Ochiul Gratiei Interioare – Elemente in Echilibru”.

Ideea si scopul acesteia isi gasesc sensul intr-o tematica si desfasurare care sa accelereze procesul de ascensiune al corpurilor – fizic, mental, emotional. Am facut totul pentru a-ti asigura conditii ideale in acest sens – dedicarea noastra, perioada, pretul, locatia de vis (da, este exact cea din prezentarea video), ramane doar sa-ti oferi acest Timp de Crestere.

Retragere spirituala

Si nu in ultimul rand, Vineri 16 Iunie la 18.30, ne intalnim pentru Exercitii de Aliniere si Integrare, in cadrul indragitei serii  “Dansand cu Viata”. Tema din aceasta saptamana este “Dorintele ego-ului si Planul lui Dumnezeu pentru Tine”.

Dansand cu Viata

Care crezi ca este Planul lui Dumnezeu pentru Tine? Da mai departe si vino cu prietenii sa aflam impreuna.

Te asteptam cu drag, alaturi de noi!
Liliana Stanciu si Mihaela Lazarec

 http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Le multumim tuturor celor care ne trimit marturiile lor! “Va multumesc frumos pentru toata dragostea pe care o daruiti celor ce va trec pragul pentru a intra in minunata voastra “casa”! In duminica petrecuta alturi de voi m-am simtit absolut minunat, in siguranta, iubita si valoroasa, pretuita! A fost o experienta inedita si sper sa am ocazia si alta data de a experimenta alaturi de voi noi trairi, sentimente si stari! Va multumesc si va iubesc!” Laura C.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *