Nu, nu am gresit sarbatorile.. Promit ca si de 8 Martie sa pregatesc ceva special πŸ™‚ Ce sa fac, daca asa ma indeamna schimbarile prin care trec?!

Sunt sigura ca si barbatii au incercarile lor si nu vreau deloc sa minimalizez importanta efortului pe care ei il fac in propria Calatorie. Totusi in aceasta intrupare, cel mai bine pot sa ma exprim din pozitia purtatoarei de pantofi cu toc πŸ™‚

Asa cum spune Donna Eden, β€œFemininul arhetipal nu reprezinta doar un set de conceptii si valori aparute din neant, acesta este codat in energiile noastre in gene, hormoni si in activitatile pe care ni le impune.

Traim intr-o societate ale carei valori patriarhale sunt incontrolabile, marcate de subminarea iubirii de catre tendinta de dominare, a cooperarii de catre competitie, a dreptatii de catre lacomie, a compasiunii de catre pedeapsa, a familiei de catre cariera, a naturii de catre tehnologie si a pacii de catre razboi. Acest aspect scoate ce este mai rau atat din barabati, cat si din femei.

Totusi, la baza, instinctele noastre feminine se indreapta catre iubire, cooperare, dreptate, compasiune, familie, natura si pace.

Invatand cum sa ne imbunatatim si sa ne echilibram sanatatea corporala cu ajutorul medicinei energetice, adevarata noastra natura va iesi la suprafata si va transforma energiile din jur, astfel incat lumea sa devina mai buna.”

Nu este nimic mai important de adaugat la toate acestea, asa ca te invit la Cursul Experiential de Echilibrare a Corpului Energetic β€œMedicina Energetica pentru Femei”, din 20-21 Ianuarie 2018 – apasa imaginea de mai jos, pentru toate detaliile:

Este un curs 100% experiential, asa ca vino pregatita in tinuta lejera, astfel incat sa exersezi energetic in cele doua zile intense de lucru. Vezi AICI programul acestora si rezerva-ti locul din timp – cursul este pentru prima data organizat in acest format, iar in functie de locatia pe care o voi alege din cele trei variante deja existente, numarul locurilor va fi limitat.

Daca esti femeie, da mai departe prietenelor. Daca esti barbat si vrei femei fericite in preajma, fa acelasi lucru πŸ™‚

Te astept cu drag, pe curand!

Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *